• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitsen olmuyor, kalsan olmuyor..

Gidengitmistir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
25
17
3
Selam kk üyeleri. 3 yıllık bir ilişkim vardı. Ailemin bilgisi dahilinde yürüttüğüm. Fakat babası zamanında söz verdiği için yegenini istediğinden oğluna beni istemiyordu. Çocuk ailesi ile irtibatini kopardı. Bana da kaçmayı teklif etti. Ben ailem raziyken bunu yapmam dedi. Bu konu ikimizi de gererek ayrılığa sebep oldu. Ve bana inat babasi gil ile barisip yeğeni ile nişanlandı. 10 gün sonra pişman oldu döndü. Barıştik. Fakat yine kavgalar devam edince ayrıldık. Tekrardan o kızla görüşmeye başladı. Tabi suan benim bunu bildiğimi bilmiyor. Sosyal hesaplardan takiplerini filan gördüm. 20 gündür irtibatimiz yok. Hem öfkem hem sevgim çok fazla. Tabi haklı sebepleri çok. Yapıcı degil hep yıkıcı oldum. Benim ailemin dE baskilarindan dolayı. En son bitirirken artık olmaz dedi. Şimdi ne yapmam gerek bilmiyor.

Tahminim yeniden nişan yaparlar,düğün hazırlığına başlarlar.
Sonra düğün yaparlar,sen de bunları sosyal medyadan görürsün.
Arkadaşım sen iyi misin,hiç mi kendine saygın yok?
İstemiyorlar seni,niye inat ediyorsun ki?

Ortada ilişki denen bişey yok resmen dallasa dönmüş bi yigenine bi sana tövbe estf. Sende hala seviyorum diyosun ilginç

bence sadece araya soğukluk girmiştir hiç nişan atılmamıştır bile
bu devirde hele birde erkeğin zorla evlendirilmesine inanmam
adam biraz olsun istemiyorum diye diretse olmazdı bu iş miras falan bölünmesin olayı girdiyse mantıklı gelmiştir

Ailen raziyken neden kacasin ki..bunu ailene yapmaya hakkin yok..o anne babasyla arasi acildi diye niye seni de ayni kadere mahkum etmek istyor.karsinizda bu kadar bencil bi adam var inatla gitmis baska biriyle nisanlanmis bunu sindirmissiniz hala futursuzca sevgim cok fazla diyorsunuz..tabi ki ailen razyken senden kacmani bekleyen birine yikici olacaksin bide hakli sebepleri cok diyorsun.hicbir hakli sebep baskasyla nisanlanmasna bahane olamaz sizi seviyorsa.uyanin su masallardan karsindaki adam degilmis..biraz onur dik durus lutfen..

Hala bu mantigi cozemedim.
En son yine boyle bi uye vardi.
Ya senin ailen karsi degilki sen kacasin?
Onun ailesi karsi. O sana kacicakti mantik olarak. Sendn nasil bunu istiyor?
Var sayalimki tamam dedin. Nerye kacicaktiniz? Yine pasa pasa oglanin evinemi? Hani anasinin babasinin seni istemedigi eve?

Ayrica bu ne boyle yilan hikayesi gibi.
Bu senaryodan halt olmaz. Geleceginiz parlak degil.

yeğeni derken? oha diye kaldım.
kuzeni mi demek istediniz? gerçi o da bana ters..

şu saatten sonra yapıcağınız tek şey önünüze bakmak.

Nickindeki gibi giden gitmiştir.
Nasıl miden aldı da onu kabul ettin başkasıyla nişanlandıktan sonra?
Elinde mesajlar varsa at yiğeni midir kuzeni midir neyse görsün ne b.k olduğunu oda.

Yapmayın ..sizin küslüğünüz ,barışlığınız için bi kızın hayatını mahvetmeyin ..Sen hep kendi sevginden bahsetmişsin ama o kız nasıl bağlandı acaba sevgiline .İlerde ne kadar pişman olursunuz ne kadar memnun olursunuz bilemem ama bi insanın hayatıyla oynamayın ..Tamam çok mu istiyosunuz birbirimizi, ikinizde anlaşmalı bi şekilde çekip kızı konuşun .O da anlayışlı bi şekilde karşılar tabi ki.Kim ister başka birini seven bi adamla evlenmeyi

Öncelikle beyninde bitir .Unutmayın bütün organlara beyin emir verir.Onu size hatırlatacak herşeyi çıkartın hayatınızdan buna ortak arkadaşlarınızda dahil.Çıkartmasanız bile mesafe koyun aranıza biraz .Başka arkadaşlarınızla konuşun ,buluşun ne bilim işinize kaptırın kendinizi .Ama nolur çivi çiviyi söker etkisiyle biriyle görüşmeyin şu aralar .Allah hakkınızda en hayırlısını çıkartır karşınıza merak etmeyin.Demek ki nasip değilmiş .Nasibiniz siz dünyanın bi ucunda bile olsa bulur seni .Dua etti .Herşeyin hayırlısı

Back
X