Gitsin kilocuklar

Aman tartildim bi gr gitmemiş 69.900
Ama regl oldum dün balon gibiyim
Belki vermisimdirde odemdir diye teselli ediyorum kendimi

Eşim demin dediki ilk defa, diyet yapmaya başladığımda beri.ya ayferzey nasıl kilo verdin göbek falan nasıl kuculdu senin dedi.bi sevindirik oldum çünki eşim hiç kabul etmez kilo verdigimi öyle bi iki kilodan kilo verdiğin belli olmuyo falan der.ilk kez böyle konuştu. Bugunde tam bozdum gibi oldu diyeti ama yeniden gaza geldim eşimin bu konuşmasıyla tam gaz devam :))

Devam devam regliden sonra iner zaten moral olur o da sana bende bugün iyi yol yürüdüm sabah inş eksi çıkcam yarında anneme gitcem ordada yürüyorum ohh gitsin kilocuklar :)

Sabah bi arkadasa gittim orda Türk Kahvesi içtim yanında iki biskuviyle ordan bi arkadasa daha gittim bi kesme borek fırın patates domates çay peynir yedim bi dilimde trilece mi neyse onun adı işte o tayıldan yedim.çok kacirdigim için öğlen yemegi yemedim.akşam üstü yiyip günü kapaticam.spor yapıcam bide musait bi zamanimda

Kızlar Ramazan nasıl gidiyor dikkat ediyor musunuz
Ben sahurda çok abartmiyorum ama normal şekilde yiyiyorum genelde
Bir yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Zeytin
Biraz da ekmek yiyiyorum bu gece gözleme yapcam oğlumun isteği üzerine
İftarda su iciyorum başta
Bir kepçe çorba
Az pide ve ana yemek yiyiyorum
İki gündür pilava yer kalmıyor doyuyorum
Su içmeye calisiyorum bol bol ona rağmen sistit oluyorum sanırım vücudum çok meyilli zaten idararimda yanma oluyor orucken iftardan sonra yanma olmuyor
Kilo durumu ise artışa geçti gibi ama iki günde kilo alacagimi düşünmüyorum esimde fazla geliyor tartıda beslenme değişikliğinden herhalde sizlerde durum nasil

benm iui gdiyo kabizlik disinda
Sahurda az yiyorm bnde yumurta peynir az ekmek salatalik
Iftarda yemeklerden yiyorm ekmegi az yiyorm ama. Su icemiyorm hic midem almiyo yemekten snra cok siskin oluyorm ne tatli ne cay kahve icmeye yer kalmiyo.
65 tim ramazandan bir gun once azonce tartildm 63.900 ciktm wc sorunm oldgu halde bir kilo vermisim.

Ne güzel vermissin canım benim pek fark yok kiloda ama dune kadar yiyiyordum dünden beri hemen karnım sisiyor sahurda acikmamis oluyorum kabızlık problemi yok bende ben hoşaf yapıyorum kayısı üzüm az şekerli iyi gidiyor sahurda tavsiye ederim canim

kızlar nasıl gidiyor kilo durumu veriyormusunuz sabitmi kaldiniz
S Sevgidili5 canım ig de gordum vermissin kilo tebrik ederim
Ben de dikkat etmeye çalışıyorum vermeye başlamıştım 59.5 u gormustum ama reglim yaklaştı ve ben yine şişmeye başladım birde kızlar benim bu akşam hafif lekelenmem oldu ama çok azdı oruç tutabilirim degilmi birde spiral nedeniyle bir hafta lekelenme oluyor ikinci haftada geliyor ben lekelenmem artana kadar tutsam olurmu yoksa tutmamam mi gerekiyor bilgisi olan varmi yarın annemi arayıp sorcam o da bilmiyorsa kuran kursu hocası var annemin ona sor diycem

Bir damla bile bozuyo hatta oruçluyken bir damla bile olsa bozmak gerek diye biliyorum ben geçen sene tutmamıştım lekelenmede ama bir bilene danışmakta fayda var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…