gitti bütün halılarım :(

sabah yine konuştum gelicem diyo başka bişi demiyor yaa allahaşkına yeni yerin neresi ben gelip alıcam diyorum çok mahçubum çook özürdilerim en geç 12 ye kadar gelicem dedi son 20 dakka bakalım ne olucak

sabah yine konuştum gelicem diyo başka bişi demiyor yaa allahaşkına yeni yerin neresi ben gelip alıcam diyorum çok mahçubum çook özürdilerim en geç 12 ye kadar gelicem dedi son 20 dakka bakalım ne olucak
Ay hadi inşallah ben bile heyecan yaptım

sen getirme biz gelip alalım de

Getirir insallaj bence getirecek ama halıların başına yikaeken bi is mi geldi ne.

Ne kadar da sabirlisiniz ben olsam çoktan polise bildirip kapılarının önüne dikilmiştim.
Neden halılarım şu saate kadar gelmezse polisi arayacağım demiyorsunuz?

bu sefer de getirmezse polise bildirin
eliniz de bilgi var mı ?
ve söyleyin her yerde bu yaptığınızı anlatacam diyin
paranızla rezil olmuşsunuz

Ne kadar da sabirlisiniz ben olsam çoktan polise bildirip kapılarının önüne dikilmiştim.
Neden halılarım şu saate kadar gelmezse polisi arayacağım demiyorsunuz?

battaniye de vermiştim onu unuttum alıp geliyorum dedi 1 saat önce
dalga geçiyor benimle sanırım

polise ne diyim elimde hiç bişey yok üst cadde de dükkanı vardı taşınmış ..iki senedir veriyodum tertemiz yapıp getiriyordu nie böle oldu bi türlü anlamıyorum ..bebeğim var dışarıda çıkamıyorum gidip komşu esnafa falan soracam ama offffffffffff

Biraz saçma ama aklıma geldi :) acaba adamın dükkana haciz mi geldi ne varsa topladılar mı acep

Fatura fis filan yok mu kesinlikle polisi arayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…