gitti bütün halılarım :(

llylzll

h&y&u
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
2.847
5.648
358
yaklaşık 15 gün önce yıkanması için halılarımı 2 senedir verdiğim aynı yere verdim ..3 gün içinde teslim ederiz dediler ..her sene güzelce yıkayıp getirip teslim ediyolardı sorun yoktu neyse 4 gün geçti gelmediler 5 nci gün aradım gelicekmi dedim abla yarın getircez dediler peki dedim 2 gün geçti gelmediler tekrar aradım arabam bozuldu yarın kesin getircem dedi ..sonra telefonu kapatmaya başladılar ..eşimi cumartesi günü dükkana gönderdim yerinde yeller esiyor taşınmışlar..sürekli telefon etmeye başladım açıyo telefonu gelicem gelicem diyo sonra kapatıyor telefonu ..cep açıldı mesajı gelir gelmez arıyoz eşim de arıyor abi bugün muhakkak getircem diyoo hala yooook .. ölürmüsün öldürürmüsün

gittimi yani halılarım üstüne bi bardak su mu içeyim napim ben yaaa ...
biraz önce mesaj attım halılar kayboldusa kayboldu de yırtıldıysa yırtıldı de yıkamadım de bişi de artık dedim tabiki cevap veren yok sinirden ağladım ağladım ağladım oturdum şimdi bilgisayara derdi olanları okuyom napim canım saolsun

Dekontunuz yok mu elinizde?Yasal yollara başvurabilirsiniz cok geç olmadan zira halı yıkama firmalarında 1 ay içinde teslim alınmayan halılardan isyerimiz sorumlu değildir gibi bir ibare oluyor.Böyle olacağını bilemezdiniz geçmiş olsun.

elinizde dekont var mı?
tüketici mahkemesine başvurun.
halıların ft sı duruyor mu?

Bana kesin birşey söylemezseniz yarın polise gidiyorum. Bütün telefon görüşmelerimizi kaydettim inkarda edemezsin, hadi bakalım...

Yazacağınız mesaj bu. Bakın nasıl dolanırlar peşinizde.

elinizde dekont var mı?
tüketici mahkemesine başvurun.
halıların ft sı duruyor mu?

evet polis konusu yarın konuşcam bakim ne dicek...ama elimde hiç bi kanıtım yok 2 senedir veriyorum hatta bu sene nisanda verdim bide şimdi veriyorum bi sorun yaşamadım diye teslim formu falan almak aklıma gelmedi hiç tanıdık gibi olmuştuk adamla..taşındığıdan haberim yoktu

elinizde birşey yoksa zor biraz.
ben halımın parasını aldım halı yıkamacıdan tüketici derneğiyle..

Banada yola, butun mobilyalarımı götursunler geri getirmesinler..

Keşke benim halı yıkamada dolandırıcı olsa da geri getirmese
evet banada halı yeniden alma fikri güzel gibi geliyor ama söz konusu bütün evin halıları ve maddi durumum şuanda hiç iyi değil yeni ev taşıdım + oğlana oda takımı aldım yandımm ben yandımmm eşim öldürecek beni kesin :) :) :)

firma bes belli batmis. dekont olsa mahkeme sonuclancakta su olcakda bir sürü is.

yani avrupada bile iki is yerinin yaptigi anlasmali belgeli olaylarda bi firma battiginda iki sene mahkeme sonucu bekliosun yinede sonuc alamiosun... hergün ugrastigim konu. bi kere olumlu sonuclanmadi..

firma batarsa batsın benim halıları napcak ki getirsin ben ona para vercem zaten yıkadıysa hatta şuanda yıkamasa bile vericem o derece yani :)

Bi süre alma sonra kenara para biriktir.. ohh yeni de tasinmissin yeni evine yep yeni daha guzellerini alirsin :)
Oğlanında yeni odasına yeni halı gider zaten :)
Senin bi suçun yok tüm suç dolandırıcıların.. sen eşine ahlanıp vahlanmaya devam et.
Hatta baktın sinirleniyor gibi oluyor sen daha çok sinirlen yağdır halıcılara ağzına geleni !! Eşin siner öyle.. :))

Hanfendi 15 gün geçmiş neden bekliyorsunuz? Dükkanın yeni adresini verdi mi? Polise gidip durumu anlatın dükkan adı dükkan sahibi hali adediniz tek tek tutanak tutturun. Vergi numarasını kontrol ettirin. Gecikmeyin

Halıları yıkamaya verecektim 10 güne içime kurt düştü şimdi .. gerçi kendim yıkama imkanım yok mecbur vereceğim..

Sizde polise başvurun peşini bırakmayın. Telefon konusmalariniz var sonuçta. Halıların başına iş geldiyse parasını versinler. Bu resmen hirsizlik

Bence gitmis o halılar. Ya da hali sahiplerini karistirdilar sizin halilari bulamıyorlar.
Her iki durumda da can sıkıcı.

Geçen sene annemin halıları kayboldu yıkamada ablamın arkadaşı tavsiye etmiş ablamda oraya vermiş kayboldu annem kaç kere aradı adam ne halı ne parasını getirdi nede ilgilendi
Sonra eşimle biz gittik konuşmaya hani en azından zararı karşılayın diye adam o kadar lakayıt konuştuki karışmış bizde bilmiyoruz gelirse gelir döner halılar alırsınız gibi boş konuştu sonra tartışma oldu polise gitcem falan dedim 1 hafta sonra zararımızı karşılamasada 200 tl alabilmiştik lütfetmişti beyinsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…