Bana kesin birşey söylemezseniz yarın polise gidiyorum. Bütün telefon görüşmelerimizi kaydettim inkarda edemezsin, hadi bakalım...
Yazacağınız mesaj bu. Bakın nasıl dolanırlar peşinizde.
elinizde dekont var mı?
tüketici mahkemesine başvurun.
halıların ft sı duruyor mu?
evet polis konusu yarın konuşcam bakim ne dicek...ama elimde hiç bi kanıtım yok 2 senedir veriyorum hatta bu sene nisanda verdim bide şimdi veriyorum bi sorun yaşamadım diye teslim formu falan almak aklıma gelmedi hiç tanıdık gibi olmuştuk adamla..taşındığıdan haberim yoktu
evet banada halı yeniden alma fikri güzel gibi geliyor ama söz konusu bütün evin halıları ve maddi durumum şuanda hiç iyi değil yeni ev taşıdım + oğlana oda takımı aldım yandımm ben yandımmm eşim öldürecek beni kesin :) :) :)Keşke benim halı yıkamada dolandırıcı olsa da geri getirmese
firma batarsa batsın benim halıları napcak ki getirsin ben ona para vercem zaten yıkadıysa hatta şuanda yıkamasa bile vericem o derece yani :)firma bes belli batmis. dekont olsa mahkeme sonuclancakta su olcakda bir sürü is.
yani avrupada bile iki is yerinin yaptigi anlasmali belgeli olaylarda bi firma battiginda iki sene mahkeme sonucu bekliosun yinede sonuc alamiosun... hergün ugrastigim konu. bi kere olumlu sonuclanmadi..
evet banada halı yeniden alma fikri güzel gibi geliyor ama söz konusu bütün evin halıları ve maddi durumum şuanda hiç iyi değil yeni ev taşıdım + oğlana oda takımı aldım yandımm ben yandımmm eşim öldürecek beni kesin :) :) :)
Hanfendi 15 gün geçmiş neden bekliyorsunuz? Dükkanın yeni adresini verdi mi? Polise gidip durumu anlatın dükkan adı dükkan sahibi hali adediniz tek tek tutanak tutturun. Vergi numarasını kontrol ettirin. Gecikmeyinyaklaşık 15 gün önce yıkanması için halılarımı 2 senedir verdiğim aynı yere verdim ..3 gün içinde teslim ederiz dediler ..her sene güzelce yıkayıp getirip teslim ediyolardı sorun yoktu neyse 4 gün geçti gelmediler 5 nci gün aradım gelicekmi dedim abla yarın getircez dediler peki dedim 2 gün geçti gelmediler tekrar aradım arabam bozuldu yarın kesin getircem dedi ..sonra telefonu kapatmaya başladılar ..eşimi cumartesi günü dükkana gönderdim yerinde yeller esiyor taşınmışlar..sürekli telefon etmeye başladım açıyo telefonu gelicem gelicem diyo sonra kapatıyor telefonu ..cep açıldı mesajı gelir gelmez arıyoz eşim de arıyor abi bugün muhakkak getircem diyoo hala yooook .. ölürmüsün öldürürmüsün
gittimi yani halılarım üstüne bi bardak su mu içeyim napim ben yaaa ...
biraz önce mesaj attım halılar kayboldusa kayboldu de yırtıldıysa yırtıldı de yıkamadım de bişi de artık dedim tabiki cevap veren yok sinirden ağladım ağladım ağladım oturdum şimdi bilgisayara derdi olanları okuyom napim canım saolsun
firma batarsa batsın benim halıları napcak ki getirsin ben ona para vercem zaten yıkadıysa hatta şuanda yıkamasa bile vericem o derece yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?