- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Hayır bu kadar bundan ötesi yok . Ölseydi 15 sene yerdi . Ölse sizce toplam 14 ayda kurtulur mu hiç ?
Ben biliyorum hep soruyorum ona anlatıyo ben ha tmam deyip o an anlıyorum ama sonra hep unutuyorum çok karışık geliyo ve hep unutuyorum .
Bugün gitti cezaevine sevgilim ..
İçim çok kötü konuşma yok telefon yok hiç bir şey yok ..
Öyle bağlandım ki öyle alıştım ki ona çok zor dayanıyorum yokluğuna .. en son saat 15:30 da konuştuk ve gitti ...
Ne yapıyordur acaba şimdi .. Çok mu üzgündür yemek yemiş midir kimlerle tanışmıştır iyi midir kötü müdür ? o kadar çok merak ediyorum ki .. Ne zaman konuşacağımız bile belirsiz hani arama hakkı oluyor ya hafta da bir kez 10 dakika ondan bahsediyorum .. Ne zaman arar belirsiz ... 820 gün boyunca gece gündüz konuştuğunuz ve her şeyden çok sevdiğiniz birinden bi anda ayrı kalınca siz ne yaparsınız peki ? Dün vedalaştık yüz yüze . Bugünde telefonla veda ettik .. Bir daha aradığımda kardeşi açtı telefonu girdi içeriye diye ..
Çığlık çığlığa ağladım nefes alamadım bian .. Krize girmek üzereydim evde tektim zaten aileme söylemedim bu durumu ..
Acillik olacaktım az kala ki kendimi sakinleştirmeyi biraz olsun başardım .. Şimdi ağlamıyorum ama ağlamak geliyo ara ara içimden .
İçim çok acıyo dayanamıyorum çok zor gerçekten .. Fotoğraflarına bakıyorum ağlamak geliyo içimden videolarımızı izliyorum ağlamak geliyo içimden bana verdiği tşörtünü kokluyorum göz yaşlarım süzülüyor yanaklarımdan dyanamıyorum .. Bizi hatırlatan şarkılar dinliyorum yine üzülüyorum .. O yüzden ne fotğraflarına bakıyorum ne de video izliyorum ne de müzik dinliyorum .. Ama bu seferde çok uzak hissediyorum kendimi .. Uzak da değil aslında böyle sanki onu yalnız bırakıyormuşum gibi geliyor kendimi suçlu gibi hissediyorum ..
Onu çok seviyorum .. Ne yapıyor çok merak ediyorum .
Annesiylede mesajlaşıp konuşuyoruz arada . Üzülme güçlü ol ki o da güçlü olsun diyor bana . Sen böyle yapınca çok üzülüyorum bak kendimi unuttum seni düşünüyorum üzülme artık diyor . Ama dayanamıyorummmmmm .Buna nasıl dayanacağım .. NAsıl ?
Not: Önceden 16-17 yaşındayken yolda sevmediği trafikte tartıştığı iki kişi yüzünden yolda karrşılaşınca onlarla bıçaklamş bu çocuklar benimkini . O da o zamanlar şimdiki gibi düzgün iyi biri değilmiş ergenlik işte o da üzerinde bıçak taşıyomuş ve o da bıçakla yaralamş o esnada çocuğun omzuna gelince bıçak nefesle ilgili sorunu olmuş ve çocukm nefes alamamış komaya girmiş son anda kurtulmuş .. Böyle oluncada sevgilim ceza almış 9 ay 20 gün cezası . Daha önceden kapalı da 5 ay bu yüzden yatmış . Cezası temize gitmiş Ankaraya dosya kapanmamış belirli birşey bekleniyormuş şimdi belirlenmiş oldu ve ceza kapandı işte .
merak ettiğim icin soruyorum cezaevinden cıktı diye cıkan herkesi dışlayacakmıyız dışlaya dışlıya nereye varacağız o insanları dışlamk daha da kötü sonuclara mal oluyor dışlanan insanlar doğruyu göremeyip daha da kötü işlere bulaşabiliyor ama bunu göremiyoruz malesef. Ve unutmayın ama büyük ama kücük hayatta var olan herkes potansiyel bir suclu adayıdır kazara olabilir veya iftira olabilir kendinizi aynı konumda düşünün derim
Doğru söylüyorsunuz ancak benim anlatmak istediğim, işyeri sahipleri cezaevinden çıkmış insanlara iş vermek istemiyor. Nerdeyse heryer emniyetten sorgulama istiyor. Neyse ki arkadaş, bakkal dükkanı açacakmış ileride, sorun olmayacak onun için, kendisi için güzel birşey.
İşimiz gereği birgün bende gittim cezaevine. Ancak açık cezaeviydi benim gittiğim. Sebepsiz bir şekilde korka korka bakıyordum etrafımdaki suçlulara. Sonra kendi kendime dedim ki.. Neden korkuyorsun bu kadar, bunların içinde borçtan giren de vardır, neden herkese tecavüzden veya cinayetten girmiş gözüyle bakıyorsun diye kızdım kendime.
Yalnız altını çizerek söylüyorum; biz burda kazara suç işleyen, üzerine iftira atılan, borcunu ödeyemediğinden hapse giren, trafikte dalgınlıkla bir adama çarpan birinden bahsetmiyoruz.
Psikolog değilim ama kendi fikrimi söyleyeyim.konu sahibinin eski konularında birşey dikkatimi çekti. Açtığı her konuya, sevgilisiyle kaç zamandır çıktığını yazmış.
2 yıl 5 ay 8 gün
2 yıl 8 ay 10 gün
Neden acaba günü gününe hesaplıyor, garip geldi. Hem ondan şikayet edip hemde günü gününe hesaplamak neden acaba.. İçimizde psikoloji okuyan, psikolog olan yok muu?
annenle babana söylemimişssin peki hadi sevgilin hapısten çıktıı geldi seni istemeye annenle baban öğrenmeyeceklermi neler olduğunu öğrendiklerinde ne yapacaklar al oğlum kızı git mi diyecekler hadi hemen evlenin mi diyecekler çok merak ettim
bilmediğiniz konularda insanları kötü zan altında bırakmayın. dava görülmüştür, dava süresince yatmıştır, karar açıklanmıştır. karar temyize gittiği sürece dışarda kalmıştır, temyiz sonucunda yargıtay cezayı onayınca tebliğ gelmiştir cezaevine alınmıştır.
yalan filan yok ortada
Ayaz seninle yaşıtız ama ben seni anlayamıyorum. Sürekli evlenme telaşı içindesin, bi adamın peşinde takılmış gidiyorsun. Sana burada öneriler veriliyor hiçbirini dinlemiyorsun. İstediğin yorumları alamayınca "Daha fazla yorum istemiyorum." diyorsun. Allah aşkına sen ne yapmaya çalışıyorsun?
Bu dediklerimi bi tarafa bırakırsak alt tarafı 9 ay göremeyeceksin adamı ne diye yanıp tutuşuyorsun? Hem sen bu kadar ayılıp bayılınca ailen demiyor mu kızım ne oluyor sana diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?