- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Aynen öyle ama şöyle birşey daha var üzerine bi de babası olayı öğrenince babası da üzerine gitmiş çocuğun babası bildiğiniz bıçaklamş benimki sadece yaralamış . Onlarda iki kişiymiş snradan babası gelince daha da mahvolmş herşey ve tüm suç onun üstüne kalmş . Babası gelmeseymiş eğer böyle olmayacakmş çünkü zaten bi kaç çizik varmş sadece karşıdakinin .
Acaba dedim ama herşeyi kabul ettiğim için acabanın bi önemi kalmadı . Evet cezaevine gitmeden önce teklif etse kabul ederdim :)
güzelim büyümü yaptılar sana..
yaşın küçük tamam anladık amaaaa bu kadar hayal dünyasında yaşanmaz...
yazık değilmi geleceğine,ailene..
senin şuanda ders çalışman,gezmen,gülmen eğlenmen fln lazım bu yaşta...
sen oturmuş hapisten çıkacak sevgili bekliyosun...
bu kadar insanız burda evli barklı,belki senin yaşında çocukları olan insanlar var..
hepimiz 18 yaşında olduk anlıyoruz ama uyarıyoruz işte...
buradaki ablaların seni tanımaz etmez yardım etmeye çalışıyolar..
aileni hiç düşünemiyorum bu durumda...
evlat için yanmanın ne olduğunu sen bilmezsin ama ailene yaşatma..
bak canım benim babamda alkol problemi var annem desen beni savunucak bir kadın değil 16 yaşıma kadar babamdan şiddet gördüm ve artık dayanıcak bir durumda değildim bana göre hayat zindandı karşıma eski eşim çıktı oda sınıf arkadaşımın dayısıydı yaklaşık 5 6 ay peşimde koştu bana sırılsıklam aşık göya ama ben o anki kafamla neyin ne oldugunu çözemiyorum haliyle cebinde bıçakta taşırdı başka pislikleride vardı ama ben o zman bunların kötü oldugunu görücek yaşta değildim benden sonra herşeyi bıraktı tabi bana öyle geliyo aslında herşey devam ben çok iyi anlaşıyorum hayat toz pembe bana babam duydu bu olayı çağırdı eski eşimi ben evlenmek istiyorum v.s babamdan tek laf çıkmadı annem istemedi bu sana zarar verir evlenme fln die karşı çıktı vermezseniz kaçıcam dedim bay süre direttim sonunda kaçmamı göze almayıp çek ozman dediler verdiler evlendim evliliğimin ilk aylarında başladı ztn sıkıntılar bide mecbur kaldım işe girdim hayat müşterek ya ne kadr para kazandımsa elimden aldı ama ona yetmiyodu alkol esrar v.s kullanıyomuş ama benim bilgim yoktu neyse ben ozmanlar haliyle doğum kontrol diye birşeyde bilmiyorum üzerine birde hamile kaldım annem bebeği aldırmamızı istedi aldırmayalım diye beni köyüne götürdü ikna ederek herşey süper olucak fln diye kandırdı ama ne gezer hamileliğimin 7. ayında tekrar ist. a geldik çocuğum doğdu ama işkenceler tekrar başladı dayaklar küfürler en son beni 5. kat balkondan atmaya kalktı bu süre zarfında ailem kesinlikle beni kabul etmedi sen ettin sen çek dediler mecbur katlandım en son dayaktan yüzüm tanınmıycak hale geldi akşam içki almaya yolladı beni o ara annemin komşusu yolda gördü beni ağzım burnum birbirinde ne oldu sana dedi hiç dedim düştüm kadın bana gidip gelmeye başladı derdimi dökeyim diye bende artık dayanacak durumda değildim bir iki derken döküldüm kadına oda aileme haber etmiş kızın ölür orda adam onu mahvetmiş diye ailem bu şekilde boşanmama razı oldu şuan 9 yaşında bir oğlum var ama yaşadıklarım yüzünden hala psikolojim çok iyi durumda deil bunlar sadece yaşadığımın yüzde 1 i düşün bende senin gibi ufak yaşta körü körüne evlendim ama çok büyük şeyler yaşadım hala hayatımda izleri var kollarımda kesikler var bazen utanıyorum kesiklerimden ama onlar sadece kolumdaki izler ya içimdeki izleri görsen ozman gerçekten korkarsın şimdi benim yaşayacağım ne belli diyeceksin ama ya yaşamayacağın ne belli
Ben bu sitede gördüm bir bayan 18 yaşında evlenmiş 5 senedir evliymiş şuan 23 yaşındaymş ve sordum o da gayet mutlu olduğunu söyledi . Ben anlamıyorum neden illa herşey kötü olmak zorundaki ? size değil tabi bu sözüm ama nedense hep kötüye yoruluyor herşey böle olur şöle olur bu herkes için geçerli olan şeyler . Ama nasıl iyi olcağını bilemiyoruz kötü olduğunuda bilemeyiz . Biz 2 senedir beraberiz . Çok yakınız birbirimize her anlamda . Ailesiylede öyle . Olsa bi sorun bi sıkıntı 2 sene boyunca nasl anlaşacaktık bu kdr şey paylaşacaktık . Biliyorum evlenince çok farklı oluyormuş ama ben sadece paylaşım diyorum ..
bunun üstüne artık ne yazılsa boş....
bunların hepsi yaşadıklarım işte film senaryosu deil kk bide bunlar sadece yaşadığımın yüzde 1 i yani var gerisini düşün yada ayaz düşünsün
Ben zaten okuyorum derss de çalışacağım kendimi bi toparlasam kitaplar yanımda duruyo çalışacaım diye 1 saattr . Bir de iş bulup çalışacağım . Ama benim sevdiğim kişi cezaevinde .. Sevdiğim kişi o olduğu için de onu beklemem gerektiğini düşünüyorum ve bekliyorum . Kendime yazık ettiğim falan yokki benim . Hayat devam ediyo okul iş dersler herşey .. Sadece çok değer verdiğim ve sevdiğim adam yanımda değil konuşamıyorum haber alamıyorum .. Sadece düşünüyorum . Bu kadar .
ben çok iyi anlıyorum seni...
annemin yaşadıklarına yakın..
babam 2. kattan atlamak zorunda bıraktı annemi hemde erkek kardeşimin gözleri önünde...
hemde elinde silahla,hemde alkollü haliyle..
alkollü eşin nasıl bişey olduğunuda çok iyi bilirim defalarca eşimin sarhoşluğu yüzünden rezil olmuşluğum var..
neyse bunları yaşamadan anlar inşallah ayaz...
Ben bu sitede gördüm bir bayan 18 yaşında evlenmiş 5 senedir evliymiş şuan 23 yaşındaymş ve sordum o da gayet mutlu olduğunu söyledi . Ben anlamıyorum neden illa herşey kötü olmak zorundaki ? size değil tabi bu sözüm ama nedense hep kötüye yoruluyor herşey böle olur şöle olur bu herkes için geçerli olan şeyler . Ama nasıl iyi olcağını bilemiyoruz kötü olduğunuda bilemeyiz . Biz 2 senedir beraberiz . Çok yakınız birbirimize her anlamda . Ailesiylede öyle . Olsa bi sorun bi sıkıntı 2 sene boyunca nasl anlaşacaktık bu kdr şey paylaşacaktık . Biliyorum evlenince çok farklı oluyormuş ama ben sadece paylaşım diyorum ..
Ayaz sen varya güzel bir fırçalanmayı hak ediyorsun.
Seni kulaklarından tavana asmak lazım,akıllan diye ..
Ayaz sen varya güzel bir fırçalanmayı hak ediyorsun.
Seni kulaklarından tavana asmak lazım,akıllan diye ..
Öncelikle günümüzde küçük yaşlarda evliliğe çok sıcak bakmıyorum. Yapacak onca şey, yaşanacak onca güzellik varken evlenmek ne kadar doğru tartışılır. Aşağıdaki karikatürde bunu çok güzel özetliyor.
Bir de senin bu arkadaşın nasıl iş bulup, evi geçindirecek, bunun planını yaptınız mı? Bugün artık nerdeyse heryer, gbt sini istiyor. yani geçmişte suç işleyip işlemediğine bakıyor, ve sabıkalı birine kim iş vermek ister bilemiyorum doğrusu. Çok büyük sıkıntı gerçekten.
Eki Görüntüle 844790
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?