- Konu Sahibi farahnihal
-
İndirim yapmazlar heralde, açıkcası ben pazarlık yapan biri hiç değilimhani sormak hiç aklıma gelmedi, ama sanmam, çünkü ordaki fiyatı sisteme girip, ödeme yapılıyor çünkü
ben alışveriş yapmadım ama yapan biçok arkadaşım var bugüne kadar bi sorun yaşamadılar
canım ben hep netten alısverıs yapıyorum artık
gıyım ayakkabı oyun kıtap cd dvd aklına ne gelırse
hatta gecen gun bebek bezınde kampanya vardı onu bıle aldım
bellı baslı sıtelerden guvenle alabılırsın
hadı bakalım ıyı alısverısler sana
ama fazla acılma sonra
Mıknatıslı olanların her yeri metal ben cam olsun altı istiyorum.Neresi paslanırkı hem :26:
Benim gözler iyi görmüyorben heryeri metal sandım, ondan söylemiştim. Cam olduğunu sen söyleyince farkettim
baharatlın aynısını kuzenime almışk eminönünden 10 tl
ayrıca züccaciyelerde var 10 20 tl arası değişiyor
gitti gidiior güvenilir gözün kapalı alabilirsin alıcaksan
gittigidiyor çok güvenilir bi site ben çok alışveriş yaparım ordan zaten aldığın ürün kapına gelince bakıyosun beğenmezsen geri yolluyosun ödemeyi sen onay verince alıyorlar.
Gelse beğenmesem iade edebilirm öylemi ? eee kargo parası var bunu alayım gitsin
Ben tavsiye etmem gittigidiyor kendisi satmıyor sonuçta insanlar girip kendi eşyalarını satıyorlar.Satıcılarla sorun çok yaşanıyor. Ben bir adım atma aleti almıştım. Sitede tse belgeli garantili falan diyordu. Üürün bir geldi hiçbir belgesi yok dijital ekranıda paslanmış.Mesaj attım adam ekranı söküp gönderin onu değişeyim diyor. Hemde kargoyuda ben ödiycem.Ürünü geri almıyor yani. Kargoya vermedim kargo parası ödeyene kadar kendim yaptırdım ekranı ama insanı enayi yerine koyuyor bazıları. Ben artık gittigidiyorda hiçbirşey almıyorum.Site güvenilir olabilir ama güvenilir satıcı bulmak zor. Hmde benim profilime sorunlu alıcı yazmıştı. Bende onun profiline herşeyi yazdım.
Markafoni internet sitesinde MANOR CAM kampanyasında var bu baharatlıklardan.Fiyatlarıda uygun ben ordan almanızı tavsiye derim.
tüm sorularınızı satıcıya sormanız daha mantıklı ve güvenilir olur..ben yeni alıştım gittigidiyor dan alışverişe, satıcılarla msjlaştıktan sonra siparişi onaylıyorum, bi sorun yaşamadım şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?