gitti gidiyordan alışveriş yapcam güvenemiyorum

İndirim yapmazlar heralde, açıkcası ben pazarlık yapan biri hiç değilim hani sormak hiç aklıma gelmedi, ama sanmam, çünkü ordaki fiyatı sisteme girip, ödeme yapılıyor çünkü

Ben bir şeyi alırken 10 kere düşünürüm çok kararsızımdır da pazarlık yapmak sünnettir hem

Yok yok açılmam :) evlisin o zaman bebek varsa bu baharatlık kullanışlımı sence? ben hiç anlamam da k.bakmayın

baharatlın aynısını kuzenime almışk eminönünden 10 tl
ayrıca züccaciyelerde var 10 20 tl arası değişiyor
gitti gidiior güvenilir gözün kapalı alabilirsin alıcaksan

Son düzenleme:
gittigidiyor çok güvenilir bi site ben çok alışveriş yaparım ordan zaten aldığın ürün kapına gelince bakıyosun beğenmezsen geri yolluyosun ödemeyi sen onay verince alıyorlar.

baharatlın aynısını kuzenime almışk eminönünden 10 tl
ayrıca züccaciyelerde var 10 20 tl arası değişiyor
gitti gidiior güvenilir gözün kapalı alabilirsin alıcaksan

memnun mu peki devrilmiyo dimi :)
kuzenin nerde oturuyo :)

gittigidiyor çok güvenilir bi site ben çok alışveriş yaparım ordan zaten aldığın ürün kapına gelince bakıyosun beğenmezsen geri yolluyosun ödemeyi sen onay verince alıyorlar.

Gelse beğenmesem iade edebilirm öylemi ? eee kargo parası var bunu alayım gitsin

Ben tavsiye etmem gittigidiyor kendisi satmıyor sonuçta insanlar girip kendi eşyalarını satıyorlar.Satıcılarla sorun çok yaşanıyor. Ben bir adım atma aleti almıştım. Sitede tse belgeli garantili falan diyordu. Üürün bir geldi hiçbir belgesi yok dijital ekranıda paslanmış.Mesaj attım adam ekranı söküp gönderin onu değişeyim diyor. Hemde kargoyuda ben ödiycem.Ürünü geri almıyor yani. Kargoya vermedim kargo parası ödeyene kadar kendim yaptırdım ekranı ama insanı enayi yerine koyuyor bazıları. Ben artık gittigidiyorda hiçbirşey almıyorum.Site güvenilir olabilir ama güvenilir satıcı bulmak zor. Hmde benim profilime sorunlu alıcı yazmıştı. Bende onun profiline herşeyi yazdım.
Markafoni internet sitesinde MANOR CAM kampanyasında var bu baharatlıklardan.Fiyatlarıda uygun ben ordan almanızı tavsiye derim.

tüm sorularınızı satıcıya sormanız daha mantıklı ve güvenilir olur..ben yeni alıştım gittigidiyor dan alışverişe, satıcılarla msjlaştıktan sonra siparişi onaylıyorum, bi sorun yaşamadım şükür..

Markofoniye ben üye olamıyorum aslında ordanda bakmayı çok istiyorum

darısı başıma o zaman halen kArarsızım

hangisi daha şıkkkkkkk

Eklentiler

• $BZ512638_276x385.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 48
bu siteler güvenilirdir ama bence emin olamıyorsanız sanal kart kullanın..

valla canım evine kadar ürün geliyor şayet beğenmezsen geri iade ediyorsun ve o zama zarfına kadar gg satıcıya para vermiyor, ürün sana gelip eğer beğendiysen internetten onay veriyorsun gg satıcısına parayı veriyor...
bence tereddt etme tecrubelerle sbait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…