- 28 Aralık 2015
- 173
- 252
- 103
- Konu Sahibi Ruhurevani
-
İnşallah geçer aklıma geldikçe kötü oluyorum. Nasıl farketmedim diye kendime kızıyorum.geçmiş olsun, yapacak bir şey yok.
Gittim. Onları buluruz ama para geri gelmez dedilerPolise gidin diycem de, bisey cikar mi bilemedim, geçmiş olsun
haklısınız valla aynı durum benim de başıma gelse ben de çok üzülürdüm ama giden gitti artık boşuna yıpratmayın kendinizi. ne kadar üzülseniz de geri gelmeyecek maalesef.İnşallah geçer aklıma geldikçe kötü oluyorum. Nasıl farketmedim diye kendime kızıyorum.
Çok geçmiş olsun.Merhaba kızlar bankamatikten para çektim cebime koydum aceleyle sonra cüzdana koyarım diye biraz ilerledikten sonra düşürmüşüm10 dk sonra farkettim kamera görüntülerine baktık düşürdüğüm gibi saniyesinde iki genç alıyor, hem de gülerek . Az bir şey olsa canım sağolsun derdim de az da değildi uyku tutmuyor
E tabi cezada almazlar demek istiyorlar.Gittim. Onları buluruz ama para geri gelmez dediler
Çok şükür her halimize. Rabbim bir daha yaşatmasın ülkemize. Onların yaşadıklarının yanında bu hiçbir şey. Sadece üzüldüğum nokta ben de ailem de zamanın da para ,altın bulduk ne yapıp ne edip sahibine ulaştırdık. Keşke herkes bu hassasiyette olsa.Öncelikle çok geçmiş olsun üzülmeyin lütfen biliyorum kötü bir olay ama yakın zamanda çok büyük şeyler yaşadık ülkecek kendimize çıkaracağımız ders şu olmalı bir anda paramızı evimizi hayatımızı bile kaybediliriz küçük şeyler için üzülüyoruz ama inanılmaz anlamsız hiç sıkmayın canınızı. Çocuklara da sinir oldum
Alır dediler. Ama nedense ben bulunacağına inanamadım.E tabi cezada almazlar demek istiyorlar.
Keşke ceza alsalar gerçekten o bile mucize oldu artık. Sonuçta kameralar çekmiş görünmüş. Aslında böyle durumlarda parayı onlardan bir şekilde almaları gerek. Hani trafik cezasını param yok ödeyemem deme şansı nasıl yoksa ispatlanan hırsızlıkta da böyle olmalı ki bir daha ki hırsızlığı yapabiliyorlar mı bakalım? Neyse çok geçmiş olsun. İnsan valla 50 100 tl düşürünce bile anlık kalp krizi geçiriyor her ne kadar 100 tl'nin değerimi kaldı desekte kıymetli.Alır dediler. Ama nedense ben bulunacağına inanamadım.
Keşke dediğiniz gibi olsa..Keşke ceza alsalar gerçekten o bile mucize oldu artık. Sonuçta kameralar çekmiş görünmüş. Aslında böyle durumlarda parayı onlardan bir şekilde almaları gerek. Hani trafik cezasını param yok ödeyemem deme şansı nasıl yoksa ispatlanan hırsızlıkta da böyle olmalı ki bir daha ki hırsızlığı yapabiliyorlar mı bakalım? Neyse çok geçmiş olsun. İnsan valla 50 100 tl düşürünce bile anlık kalp krizi geçiriyor her ne kadar 100 tl'nin değerimi kaldı desekte kıymetli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?