- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi Ruhurevani
-
Size de geçmiş olsun. Neden insanlar böyle acımasızYaaa üniversiteside öğrenci iken bir dil merkezinde çalışıyordum. O dönem baya öğrenciye ücretsiz de destek olduk. Kurs ana baba günü oluyordu. Neyse bir gün maaşımı aldım çantama koydum, hatta erkek arkadaşımın da parası bendeydi. Babamın dibi gördüğü dönem. Onun borca destek oluyordum.
Neyse çantam da dolapta. Tenefüste bir geldim. Dolap açılmış, çantamdan paralar alınmış.... Çok ağlamış, çok üzülmüştüm. O geldi aklıma. Sizi çok da iyi anladım. Geçmiş olsun, umarım paranız geri gelir.
Dava aşamasında ödüyor ćoğu az ceza almak icin. Takip edin davanizıGittim. Onları buluruz ama para geri gelmez dediler
4 bin tl den 500 tl kalmış cebimde neden cüzdana koymadım hiç bilmiyorum normalde küçük bir para bile olsa cüzdana koyardımNe kadar düşürdünüz acaba ? Umarım ceza alırlar. Allah vicdan versin insanlara.
Bende asla çekmem bir dahaBende böyle bir para kaybettim çalındı sanırım öğün bugündür asla yüklü para çekmem tovbeliyim
Insallah öyle olur. Para geri gelmese bile bulunmalarını istiyorum hiç etrafa bakmayıp gülerek cebe atıyorlardıDava aşamasında ödüyor ćoğu az ceza almak icin. Takip edin davanizı
Maaşımdı tek tesellim hepsini çekmememAyyy uzuldum cidden maasinkz falan miydi? Degilse cok uzulmeyin sadakam olsun diyin cunku uzulsenizde o para geri gelmicek. En azindan sadakaniz olsun kazadan beladan korusun sizi. Com gecmis olsun
Amin çok sağolun. Son zamanlar da üst üste sıkıntılar olunca bu da ustune gelince canım çok yandı. Ama imtihan dünyası işte bununla atlatsak ne mutlu.canınız saolsun, üzülmeyin, rabbim daha fazlasını nasip etsin inşallah.
bu durumlarda ben bu para benden çıkacakmış şükür böyle çıktı diye düşünüyorum, ne sağlık ne bi mal kaybı vs olmadan böyle çıkmış gitmiş olsun boşverin.
kuzum ne diyim ki teselli edicek kelime bulamiyorum. Ama olsun cana gelecegine mala gelmis oyle dusun. Maasin olmasina cok uzuldumMaaşımdı tek tesellim hepsini çekmemem
İnanın nedenini ben de bilmiyorum. Çok haklısınızSize de geçmiş olsun. Neden insanlar böyle acımasızo para nasıl boğazlarından geçiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?