Gitti param :(

Ayyy uzuldum cidden maasinkz falan miydi? Degilse cok uzulmeyin sadakam olsun diyin cunku uzulsenizde o para geri gelmicek. En azindan sadakaniz olsun kazadan beladan korusun sizi. Com gecmis olsun

canınız saolsun, üzülmeyin, rabbim daha fazlasını nasip etsin inşallah.

bu durumlarda ben bu para benden çıkacakmış şükür böyle çıktı diye düşünüyorum, ne sağlık ne bi mal kaybı vs olmadan böyle çıkmış gitmiş olsun boşverin.

Size de geçmiş olsun. Neden insanlar böyle acımasız o para nasıl boğazlarından geçiyor .

Amin çok sağolun. Son zamanlar da üst üste sıkıntılar olunca bu da ustune gelince canım çok yandı. Ama imtihan dünyası işte bununla atlatsak ne mutlu.

Çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm. 50 lira bile düşürsek çok üzülecek hallerdeyiz artık. Ama canınız sağ olsun arkadaşım. Bir kaza, bela savdı diyelim. Hastalığa, mahkemeye, bir belaya gideceğine kayboldu. Biraz zorlar sizi büyük ihtimalle ama yaza doğru toparlamış olursunuz umarım. Önce can sağlığınız yerinde olsun. Daha kötüsünü düşünüp teselli edin kendinizi lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…