Yorumlar beni müthiş şaşırttı. Para baya tomarla para. 50-100 lira bile olsa alıp geçmek ahlaki değil. Ha polise gitmeye üşenirsin o ayrı ama başkası adına hayır işlemeye kalkmak, o parayı kullanmak doğru olamaz. Üşeniyorsan da yoluna devam eder gidersin. Yıllar önce bazı resmi işlemlerim var ve aşırı telaşlıyım. Bir sırt çantam var, oğlum 5-6 aylık yaklaşık. Sırt çantamı arabanın üstüne koyup sürmeye devam etmişim ve düşmüş. İçinde cüzdanım, anahtarlarım, kimlik, ehliyet, kurum kimliği, oğlumun ve kızımın kimliği, oğlumun bezi yedek çamaşırlar vs var. Ben oradan ayrıldıktan 20 dk kadar sonra polis beni arayıp durumu bildirdi. Ben farkında bile değildim oysa. Meğer biri çantamı polise ulaştırmış. O insan için her aklıma geldiğinde güzel şeyler dilerim. Bir kez de ben Ankarada birinin kimliğini bulmuştum. Bilmem kaç km ötedeki karakolu bulup teslim ettim. Yazık değil mi neden uğraşsın insanlar? Para ya da özel eşya ne fark eder. Teslim et polise gerisini o halletsin. Almak nedir yahu? Konu sahibinin parasını alan o gençlere de yazıklar olsun.