- 19 Kasım 2013
- 18.934
- 34.274
- 798
- Konu Sahibi Ruhurevani
-
Amin Allah razı olsun.Babacığınıza Allah rahmet eylesinHerkesin kendi mizacı ama yerden 3 lira bile almam, belki bir garibanın ekmek parasıydı, belki emekli bir amcanın teyzenin cebindeki son parasıydı, benim de rahmetli dedem emekli maaşını çekiyor sonra yorulmuş galiba, bankanın yakınlarındaki bir bankta oturuyor, bir süre sonrada evine gidiyor bir bakıyor cüzdan yok dolaştığı yerlere gidip bakıyor cüzdanı bulamıyor garibim çok ağlamıştı.
bunun aynisini yasadim o zaman süt 5 liraydi kilosu oglani sut almaya yolladim ..sut arabasi da evdrn biraz uzaklasinca cocuk kosturup gitmis arkasindan..Amin Allah razı olsun.
Bende tamda bu sebeple almıyorum, almam. Bilemem 5 lira diye küçümsedigimiz para birinin ekmek parasıdır belki,yol parasıdır.
Mekanı cennet olsun dedenizin yazık üzülüp ağlamış.
Bende babamın çok üzüldüğüne sahit olmuştum,zaten hastane vb ek masraflar olmuştu o ay,kazadan dolayı. Epey zoruna gitmişti alyansını rehin bırakmak.
Oyle sacma sey mi olur ya,hirsizlik bu.Biri dusurmus nasil egilip alabiliyorsunuz o parayi?Para düşmüş birileride bulup almış sanki çalmişlar gibi neden davraniyorsunuz bende yolda para gorünce aliyorum sokak hayvanlarima mama aliyorum
Biri de sey demis kamera yok.İnanc yorumu yapmak istemiyorum herkesin kendi inanci ama kamera yok diye suc islemek yasallastirilamaz.Başkasının parasıyla izinsiz “hayır” işleyeni de duydum, şaşırma kotam doldu gidip yatabilirim. Bozuk para bile görsem almıyorum, çünkü benim değil. Derste parfüm fıslatan öğrenciden onu alırım, haziranda geri veririm. Bazı arkadaşlar ne biriktiriyorsun dolabında bunları at gitsin derler ama benim değil sonuçta
Bütün yorumları okumamışım iyi kiBiri de sey demis kamera yok.İnanc yorumu yapmak istemiyorum herkesin kendi inanci ama kamera yok diye suc islemek yasallastirilamaz.
Duydugum en sacma yorumlardan biriydi bdvdeki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?