gitti sırma saçlarım :/

naynaynaynay

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
31
0
6
Bilecik
kızlar ben iki ay önce hayatımın hatasını yaptım. oldum bittim siyah saçlarımı gittim bakıra boyattım. renk istediğim gibi oldu ama saçlarım o kadar yıprandı ki belime kadar saçlar omzuma çıktı. diplerden uzamasına rağmen uçlardan kısalıyordu inanamadım.uçlar kırılıp dökülmeye başlayınca siyaha geri boyayıp kestirdim. şimdi belime kadar uzun parlak saçlar omzumda mat ve siyaha boyadığım halde alttan kahveler çıkıyor. uçtan dökülmeler azaldı baya ama saçım hiç uzamayacak gibi geliyor. düğün öncesi heves ettim ve elimde patladı. çok mutsuzum kızlar :/

Ahh benimde derdim saclarim
Dokuluyor diye habire kestiriyorum bakim yapiyorum uzasin diye sonra yok sacim canli kalsin saglikli uzasin diye birdaha kestiriyorum.
Gogus altini gecen saclarimi enseden iki parmak asagi olacak sekilden birden kestirdim..
İki katliydi tek kat yaptirdim suan omzumdan 4 parmak kadar asaga uzaniyor.
Ve saclarim en az 5 sene onceki rofle yaptirmam sonucu bozuldu.
5 senede hic mi sac kendini toparlamaz yaaa.
Alttaki saclarim iyi guzelde en ustte tam gunes gorenler daginik kuru ve kabarik.
Ve ayni zamanda sacimi boyatmak istiyorum yillardir kendi rengim olan koyu kestaneyle takiliyorum.
Kendimi aynada boyle gormekten skildim artik.
Kardes payi dizisindeki edanin sac rengine bayildim oyle bir renk yapabilsem tutturabilsem keske

Son düzenleme:

aynen benim de altlar daha iyi üstler daha kuru. en çok üstler yanmış galiba. nasıl uzatıcaz :/

allah dermansız dert vermesin eminim şuanda da çok güzelsindir. haftada iki kere kafa derine zeytinyağı sür sağlıklı hızlı uzar saçların

allah dermansız dert vermesin eminim şuanda da çok güzelsindir. haftada iki kere kafa derine zeytinyağı sür sağlıklı hızlı uzar saçların

çok sağol canım. bir aydır yağlarla maskelerle bakım yapıyorum. biotin alıyorum. dipten uzama var ama uçlardan kısalıydu. şimdi kestirdim bakalım inşallah uzama uçlara iner. kuaförlerin her saçın boyanmayacağını bilmesi lazım. ben bilemem gider ne istediğimi söylerim. bana saçının üçte birini kesip geri kalandan nefret ediceksin dese tabi ki yaptırmam böyle bişeyi, kimse yaptırmaz.

aynen benim de altlar daha iyi üstler daha kuru. en çok üstler yanmış galiba. nasıl uzatıcaz :/

Kim yaptıysa kötü yakmış saçını. Çünkü bi açıp boyamayla saç bu hale gelmez yani. Bende en son röflemde saçlatım elimde kaldı tam iki geçti daha düzelmedi tam. Ama bırakcaksın uzuycak başka çaremiz yok malesef (( bide niye üstler daha kuru acaba bi benim saçlarım böyle sanıyodum ensem falan arkadaki saçlarım ipek gbi upuzun ama önlerim keçe gbi ve sürekli kesiyorum düzelsin diye önleri düşün düzelemdiler.

Valla uzatici serumlar aldim yaglar aldim yine dokuluyor yine dokuluyor..
Anlamadigim icin ayin belirli bir gunu sacimi arkadan resmini cekiyorum..
İki ayda bir gidim bile fark gormedim kahretmesinki(
Benim birde kepek ve dokulme sorunumda var.. 3 tedavi birden mi yapayim yani ufff..
Sac dokulmesine karsi serumlar almistim isede yaradi ama kestim simdi tekrar dokuluyo :/
Kepek var diye dokuluyo saniyodum sac derim sagliksiz diye kepekten arindim yinede banamisin demiyo her yerden sac topluyorum biktimm..
Sifira vurdurucam en sonunda!

tatlım seninki uçtan mı dökülüyor dipten mi. benimki eskiden dipten çok dökülürdü günde 100 tele kadar normalmiş. saçım dökülünce bakıyorum diptense mutlu oluyorum artık uçlar kısalmaa-yacak diye

valla onu diyen kuaför varsa ayakta alkışlarım, genelde yakışsın yakışmasın bütün kuaförler müşteri ne isterse yapıyor benim kuaförüm de nefret eder benden:) ne saç boyatırım ne renk açtırırım ne de bakım yaptırırım, çünkü bütün bunlar saçları öldürüyor bir de maalesef yaşımız ilerledikçe saçımız aynı canlılıkta kalmıyor, benim lisede toka tutmazdı saçımı şimdi öyle değil 30 yaşındayım yinede iyidir:) sen çok karışık şeyler kullanma zeytinyağı kafa derine dökünce o deri emiyor yağı 2 saat bekle çok fazla şampuan dökmeden yıka bunu düzenli yaparsan başka şeye gerek kalmaz hatta kaşlarına bile kullanabilirsin. benim saçımda beyazlar var 3-4 ayda kına yapıyorum saçlarım siyah 1 avuç yeşil kına 1 paket hint kınası koyuyorum boyuyorum siyah oluyor, geçen de bir markanın doğal ve saç dökülmesini engelliyor diye saç boyasını aldım denedim koyu kahveydi aldığım renk içinde açıcı vs yok ona rağmen kokusundan dayanamadım yıkadım o kadar kimyasal yanık gibi kokuyor ki , birde senin saçının rengini açmış yıpranması çok normal ama düzelir.

yapanın allah...... neyse. boyasız işlemsiz doğal saçtı. hayır madem çok yıpratıcak yıpranacağını söyle ben karar vereyim. nefret ettim kuaförlerden artık.

Dipten canim dipten (
Boyle parmaklarimi sacimin arasindan gezdiriyorum elimi havaya bi kaldiriyorum ki tum uzunluguyla saclarim elimde kalmiss ((
Cekme zorlama fln da yok kesinlikle dipten ucuna dogru oksarcasina elimi gezdiriyorum ve sonucc tam bir husrann (
Sen ucundan dokuldugunu nasil anliyosun ki kucuk kucuk saclar mi dusuyo?

aynen küçük küçük dökülüyor. dipten dökülen saçta zaten kökü ayırt edebiliyorum ve uzun oluyor. dediğim gibi 100 tele kadar normal üzülme bence. benim de yıllardır geçtiğim yer saçlarımdan belli olur. bir de bir saç telinin ömrü varmış zaten. 6-7 yıldı galiba. yani saçlar dönemini doldurunca dökülme normal bence seninki dönemsel de olabilir. ama uçtan dökülme çok sinir bozucu. kendimi bildim bileli uzun saçlıydım düğün öncesi moralim yerlerde. saçlarım uzamayacak fobim oldu. senin uzaman ne durumda ?

Bende bikac gun oncesine kadar dogal olan acik kahve sac rengimi boyatsammi acaba diyordum saclarimda suan kalcalarimi geciyor uzunlugu ve hic kirigim dahi yok.bi bakimda yapmiyorum ozel olarak. :) yorumlari okuduktan sonra hele hic boyatmam artik :)

Bende bikac gun oncesine kadar dogal olan acik kahve sac rengimi boyatsammi acaba diyordum saclarimda suan kalcalarimi geciyor uzunlugu ve hic kirigim dahi yok.bi bakimda yapmiyorum ozel olarak. :) yorumlari okuduktan sonra hele hic boyatmam artik :)

hiç düşünme bile. zaten kimyasala girmedikten sonra saçın sağlığı kolay kolay bozulmuyor. ben son 1 yıldır krem bile kullanmıyodum ipek gibiydi. şimdi eskisi gibi yumuşak olsun diye omzuma kadar kestirmek zorunda kaldım.

Insaallah uzar eskisi gibi olur saclarin cnm merak etme

amin canım sağol. inşallah. ama sana tavsiyem sakın saçının rengiyle oynama ben gaza geldim deneyeyim aklımda kalmasın dedim. çok pişmanım şimdi. saçla oynamaya gelmiyomuş.

Tamam cnm beende gaza gelirsem bu tavsiyeni hatirlayip asla boyatmam.cok tesekkur ederimm

Benim uzamam durdu sanki yani hic hissetmiyorum uzadigini
Kestirdigimin ustunden 4-5 ay gecti sanki 5cm bile uzamamis gibi geliyo.
Cam terebentin yagini cok oneriyolar dugune kadar yetisir mi bilmem (telden giriyorum cizelge gormuyorum varsada) ama uzun vadede uzattigini soyluyolar.
Yagi sampuana dokuyosun kullaniyosun pratikte birsey..
Yurtdisindayim burda bulamadim turkiyeye gittigimde alip denemeyi dusunuyorum ben.

Yenisi gelir, merak etmeyin..

tatlım çam terebentim denedim kuruttu. biotin kullanıyorum 1 ay olucak nerdeyse. kk da sinameki kürü diyen çok bi de onu denicem. hatta geçen hafta başladım. bende sorum şu ki dipten uzuyo görüyorum beyazlardan. ama uçlar koptuğu için uzamak şöyle dursun kısalıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…