Gitti...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pipistrella
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pipistrella

Ziyaretçi
selam kızlar ben 17 yaşındayım 2 yıl bi beraberliğim oldu.çok seviyodum onu oda beni sevdiğini söylüyodu gercekten seviyoduda ama bigün haber vermeden gitti ... yıkıldım 3 ay ölü gibi dolandım etrafta ailemi arkadaşlarıma çok kötü davranoydum kendimden soğuttum herkesi ...1 ay önce onu yeniden buldum ona ulaştım konuştuk ve ayrılığın sebebini öğrendim başka bi kızla bir gece birlikte olmuş ve beni haketmediğini düşünüp bana hiç haber vermemiş doğrumu yalanmı bilmiyorum ama onsuz boğuluyo gibiyim nefes alamıyorum sanki
ve işin kötü yanı yne aynı şey oldu yine haber vermeden kayboldu ortadan .
Sizce ne yapmalıyım ??

:oklava:

zaten kopmuşunuz, peşini bırak bence bu işin.
dediği doğru da olsa yanlış da olsa kötü.
doğruysa seni aldatmış, yalansa da terketmiş.
hangisini tercih edersin.

iki türlü de aldatılmış olursun.
ya bedenen ya manen.
ne gerek var?

bende çok kzııyorum kendime lanet ediyorum bazen o kadar sevdiğim için ne olurdu bende onun gibi vurdumduymaz olsaydım ama olmuyo işte inşallah yavaş yavaş koparıcam kendimi ondan...ne demişler

Eşşeğe Değer Verirsen Kendini Arap Atı Zannedermiş...

Ah biz kadınlar.. Bazen iyi yapıyorlar bize erkekler diyorum. Ya öyle ya da böyle aldatmış seni. Sebebp bu veya değil kaybolmuş ortadan. Yine kaybolmuş... Bırak gitsinn... O istese gelirdi peşinden. Senin arayıp bulmana gerek kalmazdı.

arayıp bulmasam ölürdüm heralde o sıkıntıyla ya hakkaten bz hiç akıllanmıyoruz ama sevince olmuyo napalım

başka yapıck bişeyim yok zaten unutmak tek çözüm...

ama zaten daha 17 yaşındasın valla bu yaşlarda böyle uzun soluklu ilişkilere bence gerek yok, t üniversiteye kapağı ondan sonra zaten istemesende buluyosun. şimdiden kendini üzüp yıpratıığına değmez.

Canım kadınlarında erkeklerinde en çok kullandığı palavralardandır, seni haketmiyorum lafı, belliki senin onu sevdiğin gibi sevmiyor seni, bazı gerçekler acı versede gerçektir işte...
Bana göre daha fazla onunla zaman kaybetme,kendini yıpratma

daha gençsin ne güzel. değerini bil bu gunlerin. şu kendini bilmeside at çöpe

sizce ne yapmalıyım demişsin..naçizane tavsiyem...

15 yaşında büyükk bi aşk yaşamışsın,bu şahane ilişki 2 yıl sürmüş...ve bitivermiş..niee..başka bi kızla aldatmış...

yaniii neymiş..bu çok sevdiğin herifin aklı başka bi yerine çalışıyomuş...sen de artık buna bi son ver...geleceğini düşün..istikbalinla ilgili planlar yap..mesela üniversiteye git..ama mümkünse istikbal planlarının içine,o herifi dahil etme..sende aklını başına toplasengözlerimebaksanab

unutması san ayasından dolayı zor olcak ama unut be guzelım gercekten bence mazeretı yalan belkı baska sorunları vardır

kızım daha çok küçüksün unut gitsin daha karşına neler çıkar sen bunları bırak dersine bak

canım geleceğini şekillendireceğin yaştasın.bırak düşünme bile.sen eğitimine devam et.seni üzen herşeyi yok et hayatından..

sild,m onu zaten artık önüme bakıyorum eminim bigün pişman olup tekrar gelcekama avucunu yalar bundan sonra bende kararımı verdim artık derslerim birinci planda olcak zaten herkesin tavsiyesi aynı demekki doğru olan bu hayatımı düşünmem lazm

Son düzenleyen: Moderatör:
ah ah..
insanlarin gönül sizisi hic dinmek bilmezmi?

durumun zor tabi ki sevmissin ve terk edilmissin..
ve biz sana ne dersek diyelim sen yine kendi dogrundan yana gideceksin..

ama herseyragmen bende sana unut derim birak gitsin derim..
seni seven seni beklemesini bilirdi..
baskasinin koynuna gitmezdi..

herseyde bir hayir vardir
birak gitsin
sen yoluna devam et

dogru insan seninde karsina cikar insallah..

yine gittiyse yine bir halt yemiş mi oluyor yani.boşver canım.şimdiden bırakıp giden her sıkıya geldiğinde gider ileride.bir insanın huyu çıkmaz çünkü.topla kendini.daha çok erken senin için böyle üzülmelerle hayatını zehir etmeye.

canım ortadan kaybolmuş ve sen onu arayıp bulmuşsun.nedenını öğrenmişsin bahane canım bu.sana layık değilim,haetmıyprrsun.boşver hayatım daha 17 yaşındasın ve karsına kımler çıkacak.derslerine iyi çalış.gir üniversiteye hayatını şekle sok canım..
geride kalmış tekrar başlama.aynı şeyi yapar üzülen sen olursun canım bir arkadaş tavsiyesi öptümmm

yaş 17 daha hayatın çeğreyi zamanla unutacaksın emin ol,,daha kimle çıkacak karşına,,,senin bu yazını okuyunca benim 17 li yaşım geldi aklıma,,,,bak unuttum gitti,,,,,,,,:)))))))

şimdi üzülüyorsun ama inan belli bir zaman sonra unutacaksın,,,kendinde yazmışsın canım zaten önce tahsilin,,,hayatın onunla beraber dahada şekillenecek zaten

sevgilerimle bebeğim...

bak güzel kızım ; kızım diyorum çünkü benimde 15 yaşında kızım var.
seni çok iyi anlıyorum.
sen bu çocuğa çok değer vermişsin.ama bu çocuk bu değeri hak etmiyor.
ne demek seni hak etmiyrum lafları falan yalan...canı başka kızla çıkmak istemiş ve ortadan yok olmuş.
sana değer verse yaparmıydı böyle. bu çocuk hayatına tekrar girerse yine üzecek baksana yine sana gözüküp yok olmuş ortadan. buradan akıl almak istediğine göre dik kafalı mantıksız bir genç kız değilsin.
kimse unutulmaz değil bizde geçtik bu yollardan.
daha kimler karşına çıkacak.üzme kendini artık.annenle varsa ablanla paylaş bunları paylaşabiliyorsan.
onlar sana daha güzel fikirlar vereceklerdir.
üzme kendini değmez biri için.

Back
X