Gitti

fillervebulutlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
31
8
1
28
Çok benziyorduk tepkilerimiz hayallerimiz bakış açımız her şeyimiz aynıydı çok egleniyoduk birlikte sabahliyorduk kaç saniyede cevap verdiğimi hesapliyodu benimle ilgili notlar alıyodu yazılar yazıyodu ilk tanıştığımizda kaç senedir en yakınım dediğim kişilerin fark edemediği şeyler fark etti çok seviyorum ama o gitti hem de hiçbir şey demeden sessizce hayatımdan gitti çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum hiç aklımdan çıkmıyo çok denedim tekrar eskisi gibi olmayı ama olmadı neden gittigini de bilmiyorum lütfen bana yardım edin

Aaaa :-(( çok üzüldüm ama gidenlerle ölünmuyor maalesef.. sizi bırakıp gitmiş artık her ne sebep olursa olsun seven biri bırakıp gitmez.. derdi ne bilmiyoruz ve elimizden bişey gelmiyor maalesef sadece artık önünüze bakın.. zor evet ama yapacak bişey yok :-(( hayırlısı deyip geçin bence. .

Hiç yüz yüze görüşmedik yazmısşsınız yorumlarda.
Yüzyüze görmediğiniz birini bukadar benimsemek saçma değilmi?
Ne biliyim ya ben birini yanımda hissetmeden kalbim onu görünce çarpmadan sırf herseyimiz aynı diye bağlanamazdım heralde.
Bence fazla kaptrmışsınız.

Öyle olucak artık elimden gelen her şeyi yaptım sadece sevilmemis olmak çok canımi yaktı

sevgiliniz miydi yoksa nette tanıştığınız biri mi?
ne kadar süredir birlikteydiniz?
durup dururken mi ayrıldınız ?

büyük konuşmayın bence evet çok kaptırdım ama sizin de başınıza gelebilir ki hiç istemem

Hayır malesef sorun bu olabilir

O zaman hayatını daha bir düzene sokmuş, bütün gününü yazışarak geçirmek yerine heves edecek yeni bir iş, çevre vs. Bulmuş olabilir, anlattığı gibi bir insan olmadığı için hayal kırıklığı yaratmak istemeyip uzatmadan bağlantıyı koparmaya karar vermiş olabilir vs. Sanal tabanlı ilişkilere insanların genelde depresif dönemlerinde sardıklarını düşünüyorum ben. Dönemi arlatınca normal hayatlarına dönüyorlar.

Benzerini yaşadım. Bu türler sevilmeyi hak etmiyor. Layiklarini bulurlar umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…