- 19 Ağustos 2015
- 31
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi fillervebulutlar
-
Baya üzdü suanNeden gittigini bilmiyosan baskasi vardir. Aradiginiz kisi su an baskasinin kac saniyede cevap verdigini not aliyor
Hayır malesef sorun bu olabilirHiç yüzyüze görüşmüşmüydünüz?
Çözdü yani beni ve sıkıldıKac saniyede cevap verdiginizi hesapliyo, notlar tutuyo ve her seyinizi inceliyodu. Belli ki arastirmasi bitmis ve gitmis..
IkizlerBurcu neydi/
Öyle olucak artık elimden gelen her şeyi yaptım sadece sevilmemis olmak çok canımi yaktıAaaa :-(( çok üzüldüm ama gidenlerle ölünmuyor maalesef.. sizi bırakıp gitmiş artık her ne sebep olursa olsun seven biri bırakıp gitmez.. derdi ne bilmiyoruz ve elimizden bişey gelmiyor maalesef sadece artık önünüze bakın.. zor evet ama yapacak bişey yok :-(( hayırlısı deyip geçin bence. .
Çok benziyorduk tepkilerimiz hayallerimiz bakış açımız her şeyimiz aynıydı çok egleniyoduk birlikte sabahliyorduk kaç saniyede cevap verdiğimi hesapliyodu benimle ilgili notlar alıyodu yazılar yazıyodu ilk tanıştığımizda kaç senedir en yakınım dediğim kişilerin fark edemediği şeyler fark etti çok seviyorum ama o gitti hem de hiçbir şey demeden sessizce hayatımdan gitti çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum hiç aklımdan çıkmıyo çok denedim tekrar eskisi gibi olmayı ama olmadı neden gittigini de bilmiyorum lütfen bana yardım edin
büyük konuşmayın bence evet çok kaptırdım ama sizin de başınıza gelebilir ki hiç istememHiç yüz yüze görüşmedik yazmısşsınız yorumlarda.
Yüzyüze görmediğiniz birini bukadar benimsemek saçma değilmi?
Ne biliyim ya ben birini yanımda hissetmeden kalbim onu görünce çarpmadan sırf herseyimiz aynı diye bağlanamazdım heralde.
Bence fazla kaptrmışsınız.
Hayır malesef sorun bu olabilir
Fazla bir de değmedigini düşünürsekHiç yüzyüze görüşmediğiniz biri için fazla değil mi bu acı?
Belki de yıl 2015 olduğu için netten olmuşumdurYıl olmuş 2015 hâla netten aşk yaşadığına inananlar var demek ki?
Ayol kokusunu duymadığın adamın nesini seviyorsun ki?
Benzerini yaşadım. Bu türler sevilmeyi hak etmiyor. Layiklarini bulurlar umarimÇok benziyorduk tepkilerimiz hayallerimiz bakış açımız her şeyimiz aynıydı çok egleniyoduk birlikte sabahliyorduk kaç saniyede cevap verdiğimi hesapliyodu benimle ilgili notlar alıyodu yazılar yazıyodu ilk tanıştığımizda kaç senedir en yakınım dediğim kişilerin fark edemediği şeyler fark etti çok seviyorum ama o gitti hem de hiçbir şey demeden sessizce hayatımdan gitti çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum hiç aklımdan çıkmıyo çok denedim tekrar eskisi gibi olmayı ama olmadı neden gittigini de bilmiyorum lütfen bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?