- 19 Ağustos 2015
- 31
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi fillervebulutlar
-
Aynen sie katılıyorum özellikle şu dönemde zaten çok yaygınsize katılmıyorum nette tanısım evlen ınsanlar var coık yakjın dostluklar kuran da...
aynen cnm benım en yakın dostum kardesım netten tanıstıgım hatta burdan tanıstıgım biriAynen sie katılıyorum özellikle şu dönemde zaten çok yaygın
Çok güzel anlatmissiniz gerçekten..Kör bir insan görmeden, doğaya, insanlara aşık olabiliyorsa.. Bence netten de aşık olunabilir... Tabi aşkı bilmiyorum yaşadığımız şey neyse... bende önceden diyordum görmeden nasıl birinden etkileneiblirim çok saçma vb. Sonra bütün gün onunla konuşunca resimlerine bakınca, o insan sanki çok yakınındaymış gibi hissediyorsun... Dokunamasan bile hayallerinde canlandırıyorsun... Belkide beynimizin bir oyunu kendi kendimize yarattığımız bir sevgili.. Karşıdaki gerçek ama belkide gördüğümüz zaman hayallerimizdeki o anları yaşayamayacağımız birisi... Çok zor netten bir insana aşık olmak.. aklın beynin kalbin birbirine karışmış gibi.. gerçekle hayali ayırt edemiyorrsun.. sonunda ya hayal kırıklığı oluyor yada mutlulukk..
Ve senin şu çocuk.. ya evli yada sevgilisi varken zor bir anına denk geldin.. Acısını unutturdun ve gitti..
Ona ne şüphe zatenSevmemiş bence seven açıklama yapmadan gitmez
İnşallah aranızdaki dostluk hiç bozulmazaynen cnm benım en yakın dostum kardesım netten tanıstıgım hatta burdan tanıstıgım biri
Benim abim sanaldan iliskisini yuruttu yani sanaldan tanistilar 3 yil sonra yuzyuze gorustuler ve simdi evleniyolar gaytte mutlular .Bi insan yüzyüze görmediği dokunmadigi opmedigi kokusunu almadığı bir insanı sadece sanaldan resimden msjdan nasıl sever ?????
Aynen sie katılıyorum özellikle şu dönemde zaten çok yaygın
aminn ınsallah 9 yıl oldu suan allaha sukurİnşallah aranızdaki dostluk hiç bozulmaz
Gerçekten çok zor suan seni çok iyi anlıyorum ama elinden geleni yaptıktan sonra kabul etmekten başka bir çare kalmıyor malesefBende sevgilimle nette tanistim ama 1 hafta olmustur ayrilali insan oyle bir baglaniyoki konusmasini derdimi dinlemesini ozledim ne kadar ozurdilediysem kabul etmedi sunlari yazarken bile gozlerim doluyo özledim be
Temizlik yapıyorum şu sıra evde baya meşgul ediyo beniO yaygın da hic gormedigi insan icin uzulmek hic yaygin bir sey degil. Baska bir hobi bulun :)
e tabiki o öyle yüz yüze görüşmeden telden ilişki mi olur. Gözden ırak gönülden de ırak. Belki sizin konuşurken bile başka biri vardı yanında sizin gibi sanal ve uzak değil kanlı canlı yanında duran biri.Hayır malesef sorun bu olabilir
nasıl emin oldun ? belki eşi sizin görüştüğünüz süre içinde başka bi yerdeydi. bi anda ortadan kaybolan biri için başka bi açıklama arayıp kendinizi yıpratmayın derimHayır evli değil buna eminim
Aynen cnm elden bisey gelmez herseyi denedim ama olmuyo seninki dha kotu hicbisy demeden cekip gitmek suanki merakini uzuntunu cok iyi anliyormGerçekten çok zor suan seni çok iyi anlıyorum ama elinden geleni yaptıktan sonra kabul etmekten başka bir çare kalmıyor malesef
sesli güldüm resmen ilahi yahu:)ahh bu kadınlar.demekki kayda deger birsey bulamamış diyecem,konu sahibine ayıp olacak kız acılı.Kac saniyede cevap verdiginizi hesapliyo, notlar tutuyo ve her seyinizi inceliyodu. Belli ki arastirmasi bitmis ve gitmis..
Temizlik yapıyorum şu sıra evde baya meşgul ediyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?