Gitti

depresyonda olmaları bizi üzme hakkını veriyor mu sizce onlara bu arada çok teşekkür ederim

anlıyorum sizi ben de çok değil 3 gün önce arkadaşımı kaybettim sevgili değildik ama ben ona bağlanmıştım 2 yıldır iletişimimiz vardı hatta görüşme bile ayarlıyoduk ki o da gitme kararı aldı iyi de yaptı ikimiz için de en doğrusunu yaptı sanal bir yere kadar idare ediyor sonra bazı duyguların hislerin gerçekliğe dökülmesi lazım net yoksa kendi içinde büyütüyosun büyütüyosun hiç görmediğin kişiye neler hangi duyguları besliyosun. ben iyi ki de gitmiş diyorum çünkü ben de büyütmeye başlamıştım.
siz ne kadar süre konuşmuştunuz ve anlamadığım hiç mi mantıklı bir açıklama yapmadı

Yaklaşık 2 ay falan konuştuk biz. Hiçbir mantıklı açıkla yapmadı

Gerçekten mi çok üzüldüm nasıl başa çıktınız ve beni anlayan sadece sizsiniz sanırım
Netten tanismayla , yüz yüze konuşmanın ayrımını yapıp heh kesin ondan olmuştur demek saçma. aynı yerde çalıştım birebir tanıdığım halde böyle bisey geldi basıma. Ha atlatabildim mi? 2 ay geçmesine rağmen tam olarak hayır. Yavaş yavaş duzeliyorum. Aklıma geldikçe anlık kötü oluyorum geçiyor. İlk zamanlar çok zordu. Şuan ki çalıştığım yere iş gorusmesine gittiğimde beraberdik saatlerce bekledik.. Dusunsene . beraber iş gorusmesine gitmissin. Ustelik iş yerinde bir suru onun adında insan var. Calistigin kişiler senin acini umursamayip ayrılıkla ilgili şarkı çalıyorlar. Aşk açısı çektiğini bile bile saflığa yatarak aaaa ayrildiniz mi yoksaaa?? Diyebiliyorlar. Nefes alamiyordum başlarda sigmiyordum oturdugum yere. Surekli izin alip cikiyordum. Bi sure sonra izin vermemeye basladilar.Mesai saati bitsin diye saat ,dakika,saniye sayiyordum. Eve geliyordum uyuyordum direk. Dua ediyordum gece coook uzun olsun da hiç uyanmayayim gelmesin aklıma diye. Bazen uyumak bile istemiyordum hep ruyalarimdaydi. Sonra dua etmeye başladım. Allah a hayırlı şeylerle karsilastir beni diye. Ve sunu düşündükçe içim rahatliyor. Hic kimse yasattigini yaşamadan ölmez. Birde çok ahımı aldı ramazanda oruçluyken üstelik ettiğim beddualari da geri aldım. Biliyorum ki Allah ahımı çıkartacak ondan

Bi insan yüzyüze görmediği dokunmadigi opmedigi kokusunu almadığı bir insanı sadece sanaldan resimden msjdan nasıl sever ?????

Yaklaşık 2 ay falan konuştuk biz. Hiçbir mantıklı açıkla yapmadı

bence yol yakınken gitmesi iyi olmuş canım 2 ay dediğin nedir ki ilk eksikliğini hissedersin tabi ama birkaç hafta geçsin acın hafifler. ki bence o sana değer vermemiş bile değer veren açıklma yapıp öyle giderdi seni sorularla acabalarla bırakmazdı emin ol

Çok üzüldüm ya seninki çok daha zormuş benim de çok aklıma geliyo sürekli konuşmalarimiz sesi.. allah yardimcin olsun ve beddualarını geri alman iyi olmuş. Dediğin gibi herkes yaptığı şeyi çeker. Umarım hayırlı kişilerle karşılaşır çok mutlu olursun ve bir daha hiç aklına gelmez

Evet daha fazla surmemesi iyi oldu aslında gitmeşinden çok bu uzuyo beni değer vermemiş olması

evli olabilir mi ? bi anda kesildiğine göre başka açıklaması yok telefonla filan görüşüryordunuz herhalde dimi sadece net değil ? hiç bir şekilde ulaşamıyorsan evli olma ihtimali kuvvetli.. bir de ne kadar süre görüştünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…