- 19 Ağustos 2015
- 31
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi fillervebulutlar
-
depresyonda olmaları bizi üzme hakkını veriyor mu sizce onlara bu arada çok teşekkür ederimO zaman hayatını daha bir düzene sokmuş, bütün gününü yazışarak geçirmek yerine heves edecek yeni bir iş, çevre vs. Bulmuş olabilir, anlattığı gibi bir insan olmadığı için hayal kırıklığı yaratmak istemeyip uzatmadan bağlantıyı koparmaya karar vermiş olabilir vs. Sanal tabanlı ilişkilere insanların genelde depresif dönemlerinde sardıklarını düşünüyorum ben. Dönemi arlatınca normal hayatlarına dönüyorlar.
Gerçekten mi çok üzüldüm nasıl başa çıktınız ve beni anlayan sadece sizsiniz sanırımBenzerini yaşadım. Bu türler sevilmeyi hak etmiyor. Layiklarini bulurlar umarim
Evet ortada hiçbir neden yokken ayrıldıksevgiliniz miydi yoksa nette tanıştığınız biri mi?
ne kadar süredir birlikteydiniz?
durup dururken mi ayrıldınız ?
Çok benziyorduk tepkilerimiz hayallerimiz bakış açımız her şeyimiz aynıydı çok egleniyoduk birlikte sabahliyorduk kaç saniyede cevap verdiğimi hesapliyodu benimle ilgili notlar alıyodu yaz
ılar yazıyodu ilk tanıştığımizda kaç senedir en yakınım dediğim kişilerin fark edemediği şeyler fark etti çok seviyorum ama o gitti hem de hiçbir şey demeden sessizce hayatımdan gitti çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum hiç aklımdan çıkmıyo çok denedim tekrar eskisi gibi olmayı ama olmadı neden gittigini de bilmiyorum lütfen bana yardım edin
Yaklaşık 2 ay falan konuştuk biz. Hiçbir mantıklı açıkla yapmadıanlıyorum sizi ben de çok değil 3 gün önce arkadaşımı kaybettim sevgili değildik ama ben ona bağlanmıştım 2 yıldır iletişimimiz vardı hatta görüşme bile ayarlıyoduk ki o da gitme kararı aldı iyi de yaptı ikimiz için de en doğrusunu yaptı sanal bir yere kadar idare ediyor sonra bazı duyguların hislerin gerçekliğe dökülmesi lazım net yoksa kendi içinde büyütüyosun büyütüyosun hiç görmediğin kişiye neler hangi duyguları besliyosun. ben iyi ki de gitmiş diyorum çünkü ben de büyütmeye başlamıştım.
siz ne kadar süre konuşmuştunuz ve anlamadığım hiç mi mantıklı bir açıklama yapmadı
Netten tanismayla , yüz yüze konuşmanın ayrımını yapıp heh kesin ondan olmuştur demek saçma. aynı yerde çalıştım birebir tanıdığım halde böyle bisey geldi basıma. Ha atlatabildim mi? 2 ay geçmesine rağmen tam olarak hayır. Yavaş yavaş duzeliyorum. Aklıma geldikçe anlık kötü oluyorum geçiyor. İlk zamanlar çok zordu. Şuan ki çalıştığım yere iş gorusmesine gittiğimde beraberdik saatlerce bekledik.. Dusunsene . beraber iş gorusmesine gitmissin. Ustelik iş yerinde bir suru onun adında insan var. Calistigin kişiler senin acini umursamayip ayrılıkla ilgili şarkı çalıyorlar. Aşk açısı çektiğini bile bile saflığa yatarak aaaa ayrildiniz mi yoksaaa?? Diyebiliyorlar. Nefes alamiyordum başlarda sigmiyordum oturdugum yere. Surekli izin alip cikiyordum. Bi sure sonra izin vermemeye basladilar.Mesai saati bitsin diye saat ,dakika,saniye sayiyordum. Eve geliyordum uyuyordum direk. Dua ediyordum gece coook uzun olsun da hiç uyanmayayim gelmesin aklıma diye. Bazen uyumak bile istemiyordum hep ruyalarimdaydi. Sonra dua etmeye başladım. Allah a hayırlı şeylerle karsilastir beni diye. Ve sunu düşündükçe içim rahatliyor. Hic kimse yasattigini yaşamadan ölmez. Birde çok ahımı aldı ramazanda oruçluyken üstelik ettiğim beddualari da geri aldım. Biliyorum ki Allah ahımı çıkartacak ondanGerçekten mi çok üzüldüm nasıl başa çıktınız ve beni anlayan sadece sizsiniz sanırım
Ikizler oyledir cnmm flortozdur yani ciddi adi konulmus iliski yasiyosa ok cok sadiktir ama flort ederse cani sıkılınca byebye der ve daha tanimaz sizinki de ciddi bi sey degilmis unut yaniIkizler
Yaklaşık 2 ay falan konuştuk biz. Hiçbir mantıklı açıkla yapmadı
Çok üzüldüm ya seninki çok daha zormuş benim de çok aklıma geliyo sürekli konuşmalarimiz sesi.. allah yardimcin olsun ve beddualarını geri alman iyi olmuş. Dediğin gibi herkes yaptığı şeyi çeker. Umarım hayırlı kişilerle karşılaşır çok mutlu olursun ve bir daha hiç aklına gelmezNetten tanismayla , yüz yüze konuşmanın ayrımını yapıp heh kesin ondan olmuştur demek saçma. aynı yerde çalıştım birebir tanıdığım halde böyle bisey geldi basıma. Ha atlatabildim mi? 2 ay geçmesine rağmen tam olarak hayır. Yavaş yavaş duzeliyorum. Aklıma geldikçe anlık kötü oluyorum geçiyor. İlk zamanlar çok zordu. Şuan ki çalıştığım yere iş gorusmesine gittiğimde beraberdik saatlerce bekledik.. Dusunsene . beraber iş gorusmesine gitmissin. Ustelik iş yerinde bir suru onun adında insan var. Calistigin kişiler senin acini umursamayip ayrılıkla ilgili şarkı çalıyorlar. Aşk açısı çektiğini bile bile saflığa yatarak aaaa ayrildiniz mi yoksaaa?? Diyebiliyorlar. Nefes alamiyordum başlarda sigmiyordum oturdugum yere. Surekli izin alip cikiyordum. Bi sure sonra izin vermemeye basladilar.Mesai saati bitsin diye saat ,dakika,saniye sayiyordum. Eve geliyordum uyuyordum direk. Dua ediyordum gece coook uzun olsun da hiç uyanmayayim gelmesin aklıma diye. Bazen uyumak bile istemiyordum hep ruyalarimdaydi. Sonra dua etmeye başladım. Allah a hayırlı şeylerle karsilastir beni diye. Ve sunu düşündükçe içim rahatliyor. Hic kimse yasattigini yaşamadan ölmez. Birde çok ahımı aldı ramazanda oruçluyken üstelik ettiğim beddualari da geri aldım. Biliyorum ki Allah ahımı çıkartacak ondan
Evet daha fazla surmemesi iyi oldu aslında gitmeşinden çok bu uzuyo beni değer vermemiş olmasıbence yol yakınken gitmesi iyi olmuş canım 2 ay dediğin nedir ki ilk eksikliğini hissedersin tabi ama birkaç hafta geçsin acın hafifler. ki bence o sana değer vermemiş bile değer veren açıklma yapıp öyle giderdi seni sorularla acabalarla bırakmazdı emin ol
hastalık işte Allah vermesinYıl olmuş 2015 hâla netten aşk yaşadığına inananlar var demek ki?
Ayol kokusunu duymadığın adamın nesini seviyorsun ki?
Hayır malesef sorun bu olabilir
size katılmıyorum nette tanısım evlen ınsanlar var coık yakjın dostluklar kuran da...Yıl olmuş 2015 hâla netten aşk yaşadığına inananlar var demek ki?
Ayol kokusunu duymadığın adamın nesini seviyorsun ki?
Hayır evli değil buna eminimevli olabilir mi ? bi anda kesildiğine göre başka açıklaması yok telefonla filan görüşüryordunuz herhalde dimi sadece net değil ? hiç bir şekilde ulaşamıyorsan evli olma ihtimali kuvvetli.. bir de ne kadar süre görüştünüz
Aynen öyle ama kısmet işte olmadıbi görüşseymişsiniz iyiymiş
Pekiidokunacagın bırılerını bul derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?