gittide dönmüyor gaddar insan

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Olmayacak bizim is hayirli degil.. sirf bu yüzden bir erkek özledigi ya da aklina geldigi kizi hic mi merak etmez ne yapiyor ne haldedir ya da bir yazsam mi diye hic mi aklindan gecirmez?

Nasil bir inat varmis.. nasil bir vurdumduymaz olabilir bir insan.. bir özür dilemekten bile aciz.. o benden gideli 1 bucuk sene oldu ama hala sevgisi ilk günki gibi yüregimde.. ne kadar nefret etsemde gitmiyor.. bir ara kendime bitti artk diye diye inandirdim ama yine basladi.. 29 yasinda ve hala dönmedi.. evt sevgilisi oldu benden sonra unutmak belki kolay oldu beni ama bundan 3 ay önce karsilastigmzda bana yürek delen bakislari vardi..
unutamiyorum unutulmuyor be... ondan daha iyisi gelene kdr da unutamicam belki de

hep öle dedik sen gibi sevdik bekledik ne oldu hiç yıllarım gitti otur dinle ferhat göçer !!! elinde bi bu kalıyo

boşver o senden gittiyse git birini bul sev ne uğraşıyosun o güzel kafanı aklını böyle ucuz insanları düşünerek ziyan ediyosun ki yapma sonra pişman oluyosun

giden gitti arkasından el salla bul birini yaşa sev aşık ol hayat çok kısa anı yaşa o kadar derim sana.

Bende bekliyorum ama umrunda bile değil ...keşke hafizamizi sildirebilsek yada acıları dindirebilsek. Neden ayrilmistiniz

Seven erkek niye dönmez anlamıyorum bende aşkından ölüyordu güya seni asla bırakamam diyordu 5 hafta oldu iletişim bile kurmadı niye onlar bu kadar rahat unuturken bizim canımız yanıyor unutamıyoruz.

Ask acisinin ne demek oldugunu cok iyi bilirim.. iliklerime kdr isliyordu.. O derece.. ciddi bir iliski, olumsuzluklar, pismanliklar ve ayrilik.. ben unuttuysam sen coktan unutursun .. ama zor biliyorum.. iyilesirsin merak etme..

E seni sevmiyo iste bu kadar basit. Seninle bi iliski yasadi diye hayat boyu seni sevecigini mi bekliyodun bitmis sevgisi

Degmeyecek adamlara böyle anlamlar yuklemeyin...Allah aşkına. .Erkekler düz mantik bitti gitti...yok öyle ferhatlar mecnunlar...

Seven insan başkasını bulmadan size dönerdi.Araya bir defa ayrılık hele ki başkasının kokusu karismissa ona çok zor.. Hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. Eskisi gibi de hissedemiyorsunuz.

Şimdi merak ettiğim şey : Size donmek istese kabul eder misiniz?

etmem sadece döndügünü görmek istiyorum aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…