BURASI ÇOK PİS KOKTUMerhaba kızlar..
Dün nişanlımla hastahaneye gittik. Dönüşte işe gitmesi gerekiyordu. Metroya kadar onunla yürümek istedim. Tam gişeden geçeceği esnada benimde tanıdığım iş yerinden arkadaşı olan bir kızla karşılaştık. Selam meraba derken bizimki birden bişey almam gerek diye başka tarafa yöneldi anlamsız bir panik yaptı. Neden böyle panik yapıyosun dedim. Şimdi o kızla birlikte gitsem yanlış anlardın dedi. Bende böyle panik yapman çok anlamsız dedim moralim bozuldu.
Yüzüm asık şekilde vedalaştık merdivenlerden aşşağı indiğini gördüm. kızda akbilini doldurmuş gişelerden geçiyodu. İçime kurt düştü aşşağıyı gören cam var metroda. Ordan baktım. Kız merdivenden indi nişamlım aşşada bekliyodu. sonra birlikte yürüyerek ileri doğru gittiler. Ben gördüm diye mesaj attım. Gör ne olacakki yazdı. Aralarında bişey olmayacağını biliyorum ama bu hareketlerine bi anlam veremiyorum.
Benim yanımda çok farklı , arkamı döndüğüm anda çok farklı.
Düşündükçe üzülüyorum
Panik olmasının sebebi,daha önceden senin vermiş olduğun tepkilerin kıskançlıkların fian olabilir mi?Çünkü kalkıp ben gördüm yazman bile garipMerhaba kızlar..
Dün nişanlımla hastahaneye gittik. Dönüşte işe gitmesi gerekiyordu. Metroya kadar onunla yürümek istedim. Tam gişeden geçeceği esnada benimde tanıdığım iş yerinden arkadaşı olan bir kızla karşılaştık. Selam meraba derken bizimki birden bişey almam gerek diye başka tarafa yöneldi anlamsız bir panik yaptı. Neden böyle panik yapıyosun dedim. Şimdi o kızla birlikte gitsem yanlış anlardın dedi. Bende böyle panik yapman çok anlamsız dedim moralim bozuldu.
Yüzüm asık şekilde vedalaştık merdivenlerden aşşağı indiğini gördüm. kızda akbilini doldurmuş gişelerden geçiyodu. İçime kurt düştü aşşağıyı gören cam var metroda. Ordan baktım. Kız merdivenden indi nişamlım aşşada bekliyodu. sonra birlikte yürüyerek ileri doğru gittiler. Ben gördüm diye mesaj attım. Gör ne olacakki yazdı. Aralarında bişey olmayacağını biliyorum ama bu hareketlerine bi anlam veremiyorum.
Benim yanımda çok farklı , arkamı döndüğüm anda çok farklı.
Düşündükçe üzülüyorum
tam bende aynısını diyecektimKıskançlıklarınızla bunaltmış olabilir misiniz acaba?
Panik olmasının sebebi,daha önceden senin vermiş olduğun tepkilerin kıskançlıkların fian olabilir mi?Çünkü kalkıp ben gördüm yazman bile garip
Bir ay öncesine kadar aynı iş yerinde çalışıyorduk. Bir önceki iş yerinde çalışan bir bayanı iş başvurusu için işyerine getirdi evli bayan çocuğuda var. Bende gördüm kendisini. Daha sonra bu bayan sürekli mesaj atmaya başladı nişanlıma nişanlım gözümün önünde siliyordu mesajları. Bi tanesini görebildim. Aramıyorsun sormuyorsun diye sitem ediyordu. sonra yanımda aradı bayanı KANKA yanımda cilekli_ var yanlış anladı mesajını dedi. Benim içim hiç rahat etmedi. İşte nişanlıma sürekli mesaj atman hoşuma gitmiyor yazdım. Sanane o benim arkadaşım ister konuşurum ister konuşmam dedi. Ben o kadar çok sinirlendim ki. İş başvurusu yapmıştı ikinci numara eşinin di. bakalım eşinin bu arkadaşlıktan haberi varmı dedim. Nolur söyleme eşime diye yalvarmaya başladı.
Nişanlıma anlattığımda senden korktuğu için böyle davranıyo. 1 ay birlikte çalıştık ister istemez bir samimiyet oluyo diyor.
Bir ay öncesine kadar aynı iş yerinde çalışıyorduk. Bir önceki iş yerinde çalışan bir bayanı iş başvurusu için işyerine getirdi evli bayan çocuğuda var. Bende gördüm kendisini. Daha sonra bu bayan sürekli mesaj atmaya başladı nişanlıma nişanlım gözümün önünde siliyordu mesajları. Bi tanesini görebildim. Aramıyorsun sormuyorsun diye sitem ediyordu. sonra yanımda aradı bayanı KANKA yanımda cilekli_ var yanlış anladı mesajını dedi. Benim içim hiç rahat etmedi. İşte nişanlıma sürekli mesaj atman hoşuma gitmiyor yazdım. Sanane o benim arkadaşım ister konuşurum ister konuşmam dedi. Ben o kadar çok sinirlendim ki. İş başvurusu yapmıştı ikinci numara eşinin di. bakalım eşinin bu arkadaşlıktan haberi varmı dedim. Nolur söyleme eşime diye yalvarmaya başladı.
Nişanlıma anlattığımda senden korktuğu için böyle davranıyo. 1 ay birlikte çalıştık ister istemez bir samimiyet oluyo diyor.
Kırılmayın lütfen ama nişanlınız sağlam ayakkabı değil gibi görünüyor..Sürekli böyle şeylerle karşılaştım. o sürekli içimde bişey yok dedi. Güven vermedi içimde şüpheleri filizlendirdi. Sevdiğim için hep kendimi suçladım ben yanlış düşünüyorum dedim.
Kırılmayın lütfen ama nişanlınız sağlam ayakkabı değil gibi görünüyor..
Kendinizi suçlamayın..
Yol verin gitsin..
Evlenirseniz daha üzücü şeyler yaşayabilirsiniz.(bence)
Şüphelenmekte yerden göğe kadar haklısın.Bir ay öncesine kadar aynı iş yerinde çalışıyorduk. Bir önceki iş yerinde çalışan bir bayanı iş başvurusu için işyerine getirdi evli bayan çocuğuda var. Bende gördüm kendisini. Daha sonra bu bayan sürekli mesaj atmaya başladı nişanlıma nişanlım gözümün önünde siliyordu mesajları. Bi tanesini görebildim. Aramıyorsun sormuyorsun diye sitem ediyordu. sonra yanımda aradı bayanı KANKA yanımda cilekli_ var yanlış anladı mesajını dedi. Benim içim hiç rahat etmedi. İşte nişanlıma sürekli mesaj atman hoşuma gitmiyor yazdım. Sanane o benim arkadaşım ister konuşurum ister konuşmam dedi. Ben o kadar çok sinirlendim ki. İş başvurusu yapmıştı ikinci numara eşinin di. bakalım eşinin bu arkadaşlıktan haberi varmı dedim. Nolur söyleme eşime diye yalvarmaya başladı.
Onunla gidip gitmemesi sorun değilki bana sarılıp görüşürüz tarzı bişeylerle vedalaşıp birliktede gidebilirlerdi. Neden arkamdan yapıyo ben her zaman yanında oldum. Her zaman anlayışlı olmaya çalıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?