Gittiğimi düşününce ?

Nişanlınızın yazması gereken şeyi siz yazıyorsunuz, nişanlınız karşılık vermeseydi kendi kendine konuşmak zorunda kalacaktı sonuçta kadın, buna sinirlenip eşiyle tehdit ediyorsunuz bir de, bu olaylarda sorun göremiyorsanız bir şey diyemiyorum.

Bu müdahale hakkına nereden sahipsin diyerek ben kendim ayrılırdım nişanlımdan. Eşime söyleme diye yalvarması saçmalık olmuş tabi, keşke söylersen söyle haberi var diyebilen biri olsaydı.

1 ay birlikte çalışmıştik altı üstü. Ne samimiyet olacak ya. Aramiyorsun sormuyorsun diyecek kadar. Bu nişanlınin da masallahi varmis
Bencede yani herkesle mıç mıç.senin ciddi bi şekilde konuşman lazım nişanlınlar.karşı cinsle olan mesafesini ayarlamasını bilsin birazcık o ne öyle.benim eşim öyle davrancak bayanlara yolarım

ağzınıza yüreğinize sağlık....

Simdi siz 3 ay sonra dugun yapacaksiniz bu cok onemli bir nokta..o sebeple burada kafanizi bulandirmayin derim..nisanlinizin size duydugu sevgiden eminseniz iciniz rahat olsun..Kadinlar hisli varliklardir ama bazen kendimizi cok kaptiriyoruz..burada kafanizi daha cok karistirmayin..nisanlinizi en iyi Siz tanirsiniz..makul bir sekilde tartismadan rahatsizlik duydugunuz hislerinizi onunla paylasin..onun da cevaplari hisleri vardir muhakkak..bazen bazi seyler gorundugu gibi olmayabilir..sizi cok iyi anliyorum amq kafanizi karistirmayin nisanlinizla iletisime gecin

Kız bana abi diyor diyodu. Geldi naber kanki diyor. En kötüsü karşımda uzaklaşmaya çalışır gibi rol yapıp gittiğimi görünce birlikte yürüyor
kanki manki dediğine göre bir samimiyetleri var demektir

Yanımda bu kadar panik yapıp ben gider gitmez yanyana geldikleri için gördüm yazdım.
Bence yine de yazılacak birşey yok.Neyi gördün.Kız kartını doldurmuş aşağıda tekrar yanyana yürümüşler.Sonuçta sen gider gibi yapıp bekleyip onu izlemişsin.Neden panik olduğu kısmını sen kendinde ara bence.Eğer bir erkeğin karısı nişanlısı sevgilisi aşırı kıskançsa,tepkiler veriyorsa,birşey yoksa bile erkek huzursuz olur paniklenir.

Kız bana abi diyor diyodu. Geldi naber kanki diyor. En kötüsü karşımda uzaklaşmaya çalışır gibi rol yapıp gittiğimi görünce birlikte yürüyor
Sana rol yapan nişanlı! Ben olsam kıyameti koparmıştım..

bızım düşüncelerimiz değil, sen ne hıssedıyorsun? sana kalkıp sanane o biz arkadaşız demesi bukadar rahat olması çook enteresan geldi bana canım. Bu rahatlığı verende nişanlın.ve şunu anlamadım Senin yazında ''Bi tanesini görebildim. Aramıyorsun sormuyorsun diye sitem ediyordu. sonra yanımda aradı bayanı KANKA yanımda cilekli_ var yanlış anladı mesajını'' dedi

Yani yaptigi hic hos degil. Kiskanclikla pek alakasi yok her konuda yalan soyluyor kendini farklu anlatiyor diyorsunuz bu bile tek basina bir tehdit. Onunla mesajlarini siliyor, 1 ayda mi kanki olmuslar ? Cok garip. Enine boyuna dusunun evliligi. Bu huy gibi

Ben buradaki olayları ve yorumları okuyunca gerçekten bende bir terslik var herhalde diyorum.

Aynı durumu biz yaşasak gişelerde arkadaşını gördüğü anda "aa hadi arkadaşınla git sen bekletme" derdim öper ve arkamı döner giderdim. Buraya bakacak olursak ben kandırılıyorum, aldatılıyorum ve mahvoldum.

İnsanın hayatındaki kişilerin herbirinin bir tanımı olmalı ve o kişilere o tanıma uygun davranılmalı.
Evli bir kadın ile kanka.
İş yerinden bir bayan ile kanka.
Nişanlı ve evliliğe hazırlanan bir erkek kankalarına biraz dikkat etmeli şöyle ki size kankişlerini rahatça tanıştırabilmeli ve sizde onları evlendiğinizde evinizde ağırlamak isteyecek kadar zararsız bulmalıydınız ama konu sen kıskançsız nişanlın ondan böyle davranıyora gelmiş.Kıskanç mısın değil misin seni çok iyi tanıyan bir arkadaşına sor bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…