Gittiğimizde ne olacak?

kendinizi suclu hissetmeyin lutfen, bir de unutmayin ki hassas gunler yasiyorsunuz. dogun oncesi-dogum-sonrasi surec yorucu... her sey yoluna girecektir, sikilmayin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok tuhaf teyze nie ğelio ona ne.. baban enistesine nie öyle tuhaf davranıo ... esinde iyi sabırlıymıs.. annene allah yardm etsn..üzülme öyle kabullen geç...

Hep gelinler mi susup yutacak lafları? Biraz da damatlar yutsun.
Ayrıca eşinizin teyzesi dış kapının dış mandalıyken gelip yaptıklarını yazmamışsınız da babanızın bir olayını niye bu kadar büyütmüşsünüz anlamadım. Asıl günlerinizi zehir eden teyzesi.
Artı, babanız haklı. Teyzesinin yaptığı yemeği yesin.
Biz nasıl kv kp katlanıyorsak, damatlar da bal gibi katlanıp yutacak lafları.
Babanız ayağınıza gelmiş, uğurlamaya bile kalkmamışsınız...

432 hz muzik yaz youtube şöyle bi gevseeee.. Esin cok iyi biri... herseyi sil unut...dunyanin en guzel mucizesi yaninda bebegine odaklan gerisi salla gitsin...

Anaaaam babama kurban oluyum ne bu böyle Allah yardım etsin babam böyle yapsa eşim neler yapardı düşünmek bile istemiorum

Almighty ne yaptın sen

benim babamın saçma sapan çıkardığı tatsızlığa benziyor.
bayram günü durduk yere eşimin yanında bana bağırdı
eşim de "zeytinagacina bağırma baba" diyince babam küstü
babam eşimin yüzüne bile bakmayınca eşim de bayram sabahı "beni istemiyor bu evde" diyip tek başına evimize döndü ben kaldım.
ve artık birbirleriyle görüşmüyorlar ne hastalıkta ne iyi günde.

bence babanda suç.
çocuk doğurunca ilk 15 gün falan kimseye söylememek lazım ya.
o günlerin içine ediyolar elbirliği ile.

Esimin annesi yok o yuzden teyzesi annesi gibi sadece onunlada ayni sehirde yasamiors. Esim zaten annemin yaptigi yemegide yer teyzesinin yaptiginida konudaki sorun cikaran yemegi ikiside yapmamıştı zzatn komsunun ikramiydi ama ben soylememe ragmen icindeki kus uzumunu yemiors die esimin soylemesi uzerine firtinalar koptu dediim gb babamin boyle kendini kaybederek cikardigi ilk olay diil bu esimle birlikte bile 4.olayimizi yasadik evlenmeden once de babam boyle kaybederdi kendini ama evlenip hele ki cocuk sahibi olunca insana daha agir gelio. Esimin teyzesinin yaptıklarını da anlattim esime senin dilin yokmuydu neden bu benim duzenim benim hayatim demiosun bundan sonra oyle bisi olursa soyle soyleyemiosan ben soylerim de dedi ama babama karsi ses cikaramadi

Öyleyse annenize, ''Eğer öfkesini tedavi ettirmeyecekse gelmesin, benim yuvamın huzurunu bozuyor'' deyin.

432 hz muzik yaz youtube şöyle bi gevseeee.. Esin cok iyi biri... herseyi sil unut...dunyanin en guzel mucizesi yaninda bebegine odaklan gerisi salla gitsin...
Ya zaten diorm ki el birligiyle herkes beni lohusa depresyonuna soktu yoksa bende keyfini cikarmak istiyorum ama emzirirken canim aciyo diye aglamaya basliorm bi anda az once yine sacma sapan bi aglama geldi emzirirken sessiz sessiz agladim salak gb dunyanin en guzel duygusunu yasamak varken

Iste anne baba olunca beklemio boyle bi olay. Ya arada kalmak cok kotu oluyo sen daha iyi anlarsin iste esinle baban arasinda kaliosun ya o cok kotu

Öyleyse annenize, ''Eğer öfkesini tedavi ettirmeyecekse gelmesin, benim yuvamın huzurunu bozuyor'' deyin.
Az once emzirirken aglamaya baslayinca annemde esimde geldi onlarada hazir yakalamisken soyledim esime teyzeni bi sure istemiorm sonra geldiinde de yine karisirsa lafimi sakinmam dedim anneme de babam seker yuklemesi falan yaptirmasin psikolojik destek alsin aksi takdirde 3 gunden fazla kalmasina babam olsa izin vermicem dedim tamam dediler umarim agliorm die diilde gercekten evet demislerdir

Babani gitmis madem teyseyi de yollayin gitsin anneniz size bir muddet yardimci olur, lohusa halinizle bunlari dusunmeyin bebeginize ve size yazik . Esiniz cok cok olgun biriymis cidden babanizda bir o kadar dengesizmis acaba psikolojik sorunlarimi var normal degil yani anlattiklariniz.
Simdi ileride gidersek ne olur falan diye dusunup kafanizda kurmayin herseyin ustunde ve herkesten onemli bebeginiz var cunku ona odaklanin.

Teyze de gitti cok sukur annem ben ve esim tabiki bide dunyalar guzeli kizim kaldik. Annem 40ina kadar yardimci olcak dediiniz gibi. Zaten bebegim olmasa heralde bu kadar strese dayanamaz patlardim onun sayesinde ayakda durmaya calisiyorum

bebegim orda uyurken bagiriyo

Tamam bu da önemli ama esinizin düştüğü berbat durumdan onemli degil. Yine uyur da esiniz bunu nasil kaldirabilir. Ne kadar yumuşak huylu bir insanmis sok oldum. Yerinde esim olsa kavga cikardi. Ben de sessiz biriyim ama baba böyle davranilsa ben de ayni sekilde karşılık verirdim. Kusura bakmasin kimse onu çekmek zorunda degil siz veya anneniz bile. yazik kadini ne kadar sindirmis ki sinir krizi geçirmiş cok üzüldüm gitmesi cok iyi olmus. Gerekirse mesafe koyacaginizj belirtin bu şekilde davranacaksa. Baba diye her seyi soyleme yapma hakkina sahip degil. Cok sinir bozucu.

B.k ye dedi eşim de sirf olay büyümesin diye tepkisiz kaldı ama simdi diyoki bida gelmesin böyle yapcaksa. Esimin annesi yok teyzesi o yuzden babaanne gibi

Esin cok hakli..
Teyzeye bak ya. kv moduna giren cirkefe bagliyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…