- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi SmthngSmthng
-
Ben biraz daha duygusal yaklasiyorum iste babam ne kadar huysuz agresif olursa olsun torununu da gorsun zaten sehir disina gelin geldim kendimi mahrum biraktim onlardan bari rahat rahat torunlarini gorsunler die bi arada olmaya hic ses cikarmamistim ama olaylar yine koptu
Umarim oyle olur tek dilegimkendinizi suclu hissetmeyin lutfen, bir de unutmayin ki hassas gunler yasiyorsunuz. dogun oncesi-dogum-sonrasi surec yorucu... her sey yoluna girecektir, sikilmayin.
Esimin annesi yok o yuzden teyze babaanne gibi. Babam enistesine diil direk benim esime oyle davrandiÇok tuhaf teyze nie ğelio ona ne.. baban enistesine nie öyle tuhaf davranıo ... esinde iyi sabırlıymıs.. annene allah yardm etsn..üzülme öyle kabullen geç...
Anaaaam babama kurban oluyum ne bu böyle Allah yardım etsin babam böyle yapsa eşim neler yapardı düşünmek bile istemiorumPazar sabahi doğum yaptim. Annem babam baska sehirde yasadiklari icin haliyle doguma yanima geldiler. Bide benim doguma girdigimi haber alir almaz esimin teyzesi de baska sehirden geldi. Ben aslinda sadece annemi istiyodum ama babam sonucta torununu girmek istedi atladi geldi gelme denir mi denmez esimin teyzesi de sormadan ucaga binip geldi. Aslinda konuda 2 dert olacak gibi sekilleniyor ama ilk kismi hizli gececegim. Esimin teyzesiyle sadece 3 5 kez bir araya gelip cook uzun zamanlar beraber vakit gecirmediim icin gercek yuzunu bilmiyormusum. Kadin burda okudugum kv yorumlarindan 1 parcaymis. Kendi ogluda var Allah onun gelini olacak kadina sabir versin!!! Dedigim gb kadin dogumumun ilk 3 gününü zehir etti karismadigi konu sokmadigi laf kalmadi annemin yemegine bile laf etti annem agliyodu artik torunuyla avuttum. Benim babamda biraz anormaldir yani asabiyet problemi var ve sinirine hakim olamaz. Bu teyzenin kaldigi donemde basbasa carsiya gitme durumlari falan da oldu tabi ben onlar sag saglim donene kadar hep diken ustundeydim. Neyse teyse gitti ama asil olay ondan sonra geliomus. Esimle babamin daha doğrusu babamin esime sacma sapan konularda cok agir sekillerde bagirip azarladigi konular olmustu esim hep benim icin sineye cekmisti. Bende bu yuzden esimle babam her bi araya gelislerinde gergin olurum. Esimi bak bunu deme boyle yapma die uyarmaktan ama esimde kizar e bu da benim normal halim artik bi yerden sonra da daha fazlasini yapamiyorum die. Neyse yılbaşı aksami bebegimi emzirdim ki cok zor emziriyorum hala canim cok yaniyo emerken. Salona yatirdim yilbasi icin bi sofra hazirladik. Komsulardan gelen ufak tefek yemeklerde vardi ondan da koydum ama ozellikle dedim ki bunu siz yiyin benle esim yemeyiz cunku bunda kuş üzümü var. Sanki ben bunu dememisim gibi babam tabagi esime uzatti esimde bunda kus uzumu var ben yemem dedi diye yemin ediyorum baska bisi demedi babam basladi bagirmaya ver ulan su tabagi yemezsen yeme b.k ye zikkim ye sana yapma nimete boyle deme demedim mi falan diye ama baya bildiniz yuksek tonajda bebegim orda uyurken bagiriyo! Ben tabi basladim aglamaya esim susuyo hicbisi demiyo. Sonra bisilere daha bagrindi yok teyzenin yaptigi yemegi yersin de bizi kabullenemedin de sacmaliyo ve bagirmaya devam ediyo! Bi baktim annem sinir krizi gecirmeye basladi. Eve saglik ekipleri geldi yani yilbasi gecesi ambulans cagirdik. Aksam butun bu olaylar sakinleyince gelmis dioki esime ben seni cok seviyorum ondan bu kadar ters uyardim bana olan sevgini bildgimden. Sinirlerime hakim olamiyorum biliyosunuz ben de boyle bi adamim diye. Sonra yeni yila girdik diye sarildi optu falan. Ertesi sabah hicbirimizle konusmuo bi annemle 3 laf edio bana ve esime tavirli. Gitti bi ara baktim eve dönüş bileti almış. Bugun de bindi gitti. Gece bebegim az uyuttugu icn giderken esim uyandirdi kalk bak baban gidiyo bi gule gul de die o geldi hem torununa bakti hem beni optu. Kalkmadim valla ugurlamaya. Ailemden ayri bi sehre gelin geldiime evlendiimden beri takik bunu biliyorum ama bu kadar da yapilir mi ya? Simdi hep ileriyi düşünüyorum biz onlarin yanina gittigimizde nolcak? Acikcasi istemiyorumda onun evinde kalmak ama anneme uzuluyorum. Su an gercekten bi esimin teyzesi bi kendi babam yuzunden depresyonda dunyanin yuku omuzlarimda hissediyorum. Dun gece bebegim 4ten sonra uyumadi o agladikca ben agladim sabaha kadar tutamadim kendimi
Hep gelinler mi susup yutacak lafları? Biraz da damatlar yutsun.
Ayrıca eşinizin teyzesi dış kapının dış mandalıyken gelip yaptıklarını yazmamışsınız da babanızın bir olayını niye bu kadar büyütmüşsünüz anlamadım. Asıl günlerinizi zehir eden teyzesi.
Artı, babanız haklı. Teyzesinin yaptığı yemeği yesin.
Biz nasıl kv kp katlanıyorsak, damatlar da bal gibi katlanıp yutacak lafları.
Babanız ayağınıza gelmiş, uğurlamaya bile kalkmamışsınız...
Esimin annesi yok o yuzden teyzesi annesi gibi sadece onunlada ayni sehirde yasamiors. Esim zaten annemin yaptigi yemegide yer teyzesinin yaptiginida konudaki sorun cikaran yemegi ikiside yapmamıştı zzatn komsunun ikramiydi ama ben soylememe ragmen icindeki kus uzumunu yemiors die esimin soylemesi uzerine firtinalar koptu dediim gb babamin boyle kendini kaybederek cikardigi ilk olay diil bu esimle birlikte bile 4.olayimizi yasadik evlenmeden once de babam boyle kaybederdi kendini ama evlenip hele ki cocuk sahibi olunca insana daha agir gelio. Esimin teyzesinin yaptıklarını da anlattim esime senin dilin yokmuydu neden bu benim duzenim benim hayatim demiosun bundan sonra oyle bisi olursa soyle soyleyemiosan ben soylerim de dedi ama babama karsi ses cikaramadiHep gelinler mi susup yutacak lafları? Biraz da damatlar yutsun.
Ayrıca eşinizin teyzesi dış kapının dış mandalıyken gelip yaptıklarını yazmamışsınız da babanızın bir olayını niye bu kadar büyütmüşsünüz anlamadım. Asıl günlerinizi zehir eden teyzesi.
Artı, babanız haklı. Teyzesinin yaptığı yemeği yesin.
Biz nasıl kv kp katlanıyorsak, damatlar da bal gibi katlanıp yutacak lafları.
Babanız ayağınıza gelmiş, uğurlamaya bile kalkmamışsınız...
Öyleyse annenize, ''Eğer öfkesini tedavi ettirmeyecekse gelmesin, benim yuvamın huzurunu bozuyor'' deyin.Esimin annesi yok o yuzden teyzesi annesi gibi sadece onunlada ayni sehirde yasamiors. Esim zaten annemin yaptigi yemegide yer teyzesinin yaptiginida konudaki sorun cikaran yemegi ikiside yapmamıştı zzatn komsunun ikramiydi ama ben soylememe ragmen icindeki kus uzumunu yemiors die esimin soylemesi uzerine firtinalar koptu dediim gb babamin boyle kendini kaybederek cikardigi ilk olay diil bu esimle birlikte bile 4.olayimizi yasadik evlenmeden once de babam boyle kaybederdi kendini ama evlenip hele ki cocuk sahibi olunca insana daha agir gelio. Esimin teyzesinin yaptıklarını da anlattim esime senin dilin yokmuydu neden bu benim duzenim benim hayatim demiosun bundan sonra oyle bisi olursa soyle soyleyemiosan ben soylerim de dedi ama babama karsi ses cikaramadi
Ya zaten diorm ki el birligiyle herkes beni lohusa depresyonuna soktu yoksa bende keyfini cikarmak istiyorum ama emzirirken canim aciyo diye aglamaya basliorm bi anda az once yine sacma sapan bi aglama geldi emzirirken sessiz sessiz agladim salak gb dunyanin en guzel duygusunu yasamak varken432 hz muzik yaz youtube şöyle bi gevseeee.. Esin cok iyi biri... herseyi sil unut...dunyanin en guzel mucizesi yaninda bebegine odaklan gerisi salla gitsin...
Bende boyle tepkisiz kalabilceine inanmazdim ama evlat degisik bisi demekki baska bi sabir verio insana :)Anaaaam babama kurban oluyum ne bu böyle Allah yardım etsin babam böyle yapsa eşim neler yapardı düşünmek bile istemiorum
Iste anne baba olunca beklemio boyle bi olay. Ya arada kalmak cok kotu oluyo sen daha iyi anlarsin iste esinle baban arasinda kaliosun ya o cok kotuAlmighty ne yaptın sen
benim babamın saçma sapan çıkardığı tatsızlığa benziyor.
bayram günü durduk yere eşimin yanında bana bağırdı
eşim de "zeytinagacina bağırma baba" diyince babam küstü
babam eşimin yüzüne bile bakmayınca eşim de bayram sabahı "beni istemiyor bu evde" diyip tek başına evimize döndü ben kaldım.
ve artık birbirleriyle görüşmüyorlar ne hastalıkta ne iyi günde.
bence babanda suç.
çocuk doğurunca ilk 15 gün falan kimseye söylememek lazım ya.
o günlerin içine ediyolar elbirliği ile.
Az once emzirirken aglamaya baslayinca annemde esimde geldi onlarada hazir yakalamisken soyledim esime teyzeni bi sure istemiorm sonra geldiinde de yine karisirsa lafimi sakinmam dedim anneme de babam seker yuklemesi falan yaptirmasin psikolojik destek alsin aksi takdirde 3 gunden fazla kalmasina babam olsa izin vermicem dedim tamam dediler umarim agliorm die diilde gercekten evet demislerdirÖyleyse annenize, ''Eğer öfkesini tedavi ettirmeyecekse gelmesin, benim yuvamın huzurunu bozuyor'' deyin.
Pazar sabahi doğum yaptim. Annem babam baska sehirde yasadiklari icin haliyle doguma yanima geldiler. Bide benim doguma girdigimi haber alir almaz esimin teyzesi de baska sehirden geldi. Ben aslinda sadece annemi istiyodum ama babam sonucta torununu girmek istedi atladi geldi gelme denir mi denmez esimin teyzesi de sormadan ucaga binip geldi. Aslinda konuda 2 dert olacak gibi sekilleniyor ama ilk kismi hizli gececegim. Esimin teyzesiyle sadece 3 5 kez bir araya gelip cook uzun zamanlar beraber vakit gecirmediim icin gercek yuzunu bilmiyormusum. Kadin burda okudugum kv yorumlarindan 1 parcaymis. Kendi ogluda var Allah onun gelini olacak kadina sabir versin!!! Dedigim gb kadin dogumumun ilk 3 gününü zehir etti karismadigi konu sokmadigi laf kalmadi annemin yemegine bile laf etti annem agliyodu artik torunuyla avuttum. Benim babamda biraz anormaldir yani asabiyet problemi var ve sinirine hakim olamaz. Bu teyzenin kaldigi donemde basbasa carsiya gitme durumlari falan da oldu tabi ben onlar sag saglim donene kadar hep diken ustundeydim. Neyse teyse gitti ama asil olay ondan sonra geliomus. Esimle babamin daha doğrusu babamin esime sacma sapan konularda cok agir sekillerde bagirip azarladigi konular olmustu esim hep benim icin sineye cekmisti. Bende bu yuzden esimle babam her bi araya gelislerinde gergin olurum. Esimi bak bunu deme boyle yapma die uyarmaktan ama esimde kizar e bu da benim normal halim artik bi yerden sonra da daha fazlasini yapamiyorum die. Neyse yılbaşı aksami bebegimi emzirdim ki cok zor emziriyorum hala canim cok yaniyo emerken. Salona yatirdim yilbasi icin bi sofra hazirladik. Komsulardan gelen ufak tefek yemeklerde vardi ondan da koydum ama ozellikle dedim ki bunu siz yiyin benle esim yemeyiz cunku bunda kuş üzümü var. Sanki ben bunu dememisim gibi babam tabagi esime uzatti esimde bunda kus uzumu var ben yemem dedi diye yemin ediyorum baska bisi demedi babam basladi bagirmaya ver ulan su tabagi yemezsen yeme b.k ye zikkim ye sana yapma nimete boyle deme demedim mi falan diye ama baya bildiniz yuksek tonajda bebegim orda uyurken bagiriyo! Ben tabi basladim aglamaya esim susuyo hicbisi demiyo. Sonra bisilere daha bagrindi yok teyzenin yaptigi yemegi yersin de bizi kabullenemedin de sacmaliyo ve bagirmaya devam ediyo! Bi baktim annem sinir krizi gecirmeye basladi. Eve saglik ekipleri geldi yani yilbasi gecesi ambulans cagirdik. Aksam butun bu olaylar sakinleyince gelmis dioki esime ben seni cok seviyorum ondan bu kadar ters uyardim bana olan sevgini bildgimden. Sinirlerime hakim olamiyorum biliyosunuz ben de boyle bi adamim diye. Sonra yeni yila girdik diye sarildi optu falan. Ertesi sabah hicbirimizle konusmuo bi annemle 3 laf edio bana ve esime tavirli. Gitti bi ara baktim eve dönüş bileti almış. Bugun de bindi gitti. Gece bebegim az uyuttugu icn giderken esim uyandirdi kalk bak baban gidiyo bi gule gul de die o geldi hem torununa bakti hem beni optu. Kalkmadim valla ugurlamaya. Ailemden ayri bi sehre gelin geldiime evlendiimden beri takik bunu biliyorum ama bu kadar da yapilir mi ya? Simdi hep ileriyi düşünüyorum biz onlarin yanina gittigimizde nolcak? Acikcasi istemiyorumda onun evinde kalmak ama anneme uzuluyorum. Su an gercekten bi esimin teyzesi bi kendi babam yuzunden depresyonda dunyanin yuku omuzlarimda hissediyorum. Dun gece bebegim 4ten sonra uyumadi o agladikca ben agladim sabaha kadar tutamadim kendimi
Teyze de gitti cok sukur annem ben ve esim tabiki bide dunyalar guzeli kizim kaldik. Annem 40ina kadar yardimci olcak dediiniz gibi. Zaten bebegim olmasa heralde bu kadar strese dayanamaz patlardim onun sayesinde ayakda durmaya calisiyorumBabani gitmis madem teyseyi de yollayin gitsin anneniz size bir muddet yardimci olur, lohusa halinizle bunlari dusunmeyin bebeginize ve size yazik . Esiniz cok cok olgun biriymis cidden babanizda bir o kadar dengesizmis acaba psikolojik sorunlarimi var normal degil yani anlattiklariniz.
Simdi ileride gidersek ne olur falan diye dusunup kafanizda kurmayin herseyin ustunde ve herkesten onemli bebeginiz var cunku ona odaklanin.
bebegim orda uyurken bagiriyo
B.k ye dedi eşim de sirf olay büyümesin diye tepkisiz kaldı ama simdi diyoki bida gelmesin böyle yapcaksa. Esimin annesi yok teyzesi o yuzden babaanne gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?