Gittiğimizde ne olacak?

esin sabirliymis valla annenede allah sabir versin

Son düzenleyen: Moderatör:
sırf bu tür olaylar yaşanmasın diye iki doğumumu da kendi başıma yaptım
kaynanam meraklı annem ise ben varken gelmesin kaynanan diyen bir tip
bende valla elimden geldiğince kendi kendime hallettim

bakıcaksınız zaten babanızada tepkı gostereceksınız...esınızle nasıl konuşması gerektıgını oğrensın....
Su an tepkiliyim zaten ama baba olunca sevgiden ziyade saygidan dolayi unutuyo bazi seyleri en cokda kizima bakinca sonucta arada torunu var diye unutucam yani unutmus gb davrancam

sırf bu tür olaylar yaşanmasın diye iki doğumumu da kendi başıma yaptım
kaynanam meraklı annem ise ben varken gelmesin kaynanan diyen bir tip
bende valla elimden geldiğince kendi kendime hallettim
Valla su anda zaten teyzesi bida gelmek icn tutturursa annem gittikten sonra gelsin dicem annemide geriyo cunku bende artik kirmadan tepkimi koyarim. Yada koymaya calisirim. Olur da ikinci cocuk olursa zaten dedigin gb ben de tek yapmayi twrcih etcem sanirim

Okurken sanki benim babamı yazmışsın gibi geldi.Babam da isteme ve nişan döneminde saçmaladıkça saçmaladı.Benim eşimin de en ufak bi saygısızlığı olmadı buna rağmen ama artık ayda yılda bir arar babamı.Önceden çok sık arardı.Ben de şu an eşime babamı ara bile demiyorum hatta özellikle arasın istemiyorum.Çünkü babam da sizin babanız gibi yaparım ederim bi kusura bakma deyince herkes herşeyi unutur zannediyor.

Babanin yerine kvdemi koy ayni şeyleri yasadim sinir krisi gecirmeler neler neler lohusalgim zehir gibi gecti kii seninki hemen gitmis benimki bir ay kaldı hicbirsey icin skma canini bebegine eşine saril annen Yanındaysa dinlen surekli sütün artsin ben simdi konuşmuyorum oraya gttik eltimde kaldim konusmadm umarim sende atlatrsn ama eşine üzüldüm babanla ciddi ciddi konusmalisin böyle devam ederse iliskini kesmelisin!

ben burda en çok eşini takdir ettim , babalar nedense heryerde kendi evinin düzenini ister ve bol,,bol gerginlik yaratır padişah tavırlar hep hanımları şımartıkları için

ben burda en çok eşini takdir ettim , babalar nedense heryerde kendi evinin düzenini ister ve bol,,bol gerginlik yaratır padişah tavırlar hep hanımları şımartıkları için

Ahh canım benim babamda senin babana yakın, anneme çok üzülüyorum ve yakın olmadığımız için şükrediyorum sen şu anda lohusasın üzme kendini sütün kesilir,şükretki eşin anlayışlıymış yapacak bişey yok ailemizi kendimiz seçemiyoruz malesef.

acikcasi uzuntu yasayacaginiza herkesin kendi evinde kalip da uzaktan mesk yasamasi daha saglikli. benim de annem bir nebze agresiftir, uzaktan uzaga daha buyuk ask yasiyoruz inanin.

esiniz ne mutlu ki size olan sevgisi ve ailenize olan saygisi dolayisiyla kendine yakisani yapmis. bir omur karsilikli olarak bu muhabbette kalirsiniz insallah. ota yandan, teyzeyi sikinti etmeyin. kapi kapandiktan sonra kimsenin eli kolu sozu uzanamaz.

Aynen oyle yapiyo yapiyo sonra ozur dilerim ben boyleyim diyo sanki hersey oluyo bitiyo ama yok iste ozellikle ustuste ayni tarz seyler oldukca birikiyo

Bundan onceki olaylarda da konustuk sinirine hakim olamiosun bi check up yaptir falan die ama degismiyo iste. Öz babanla da konusmamazlik yapamio insan yani arada torun da var artik torununu da gormek isticektir her ne kadar hatali olsada. Bilmiyorum nasil olcak bundan sonra

Hem kendime hem kizima hem anneme hem de esime uzuluyorum zaten. En cok da korkum sütümün kesilmesiydi zaten cok aciyo emzirirken Umarim bundan sonra evimize gelmesin ya da biz gitmeyelim gibi bi tavir takinmaz esim

Ben biraz daha duygusal yaklasiyorum iste babam ne kadar huysuz agresif olursa olsun torununu da gorsun zaten sehir disina gelin geldim kendimi mahrum biraktim onlardan bari rahat rahat torunlarini gorsunler die bi arada olmaya hic ses cikarmamistim ama olaylar yine koptu

Ataerkillik kesinlikle var zaten daha dogrusu annem hep boyle asabi sinirli bi adam oldugu icin babami alttan aldi herkesin de ayni olcagini zannedio ama olmuyo iste en basta ben alttan alamiyorum aslinda ama o kendisini hep hakli gormeye alismis iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…