Gittiğin yerden geri dönme dedi

Hebehubele senin elindeki veriler,bu adamı çözmek için yetersiz.Çocukluğuna inilmeli bence adamın.Bunu anası pazara gidipte emzirilmemiş mi bıraktı,uyku eğitimi diye karanlık bir odada saatlerce ağlatıldı mı,insanlara güvenini böyle mi kaybetti ki,gideni dönmeyecek sanıyor.
Ben çocuklarım küçükken anneme bırakıp çarşıya giderdim bazen.Çocuğuma derdimki bak canım,ben gideceğim şimdi ama, saat şu olunca geleceğim.Bak çantamız burada,gelip seni ve oyuncaklarını alıp evimize gideceğiz.
Bunu eğer annesi yapmadıysa bari sen yap,kendi iyiliğin için

Diğer konularinizi bilmiyorum. Ama 4 senelik evliyim tek bir gun bile eşimi bırakıp bir yerde kalmadım. Sevmiyorum hiç tahammulum yok ayrı kalmaya o yüzden kalanları da pek anlamıyorum. Aynı sehirdeymis aileniz, kinaya ve düğüne gidip donebilirdiniz diye düşünüyorum.
Ama tabii ki eski sevgili düğünü konusunda yerden göğe haklisiniz

Sorunlu bir evliliğin var.eşini seviyorsan evliliğini devam ettirmek istiyorsan ipleri eline al.çünkü dümen eşinin elinde ve bu gemi doğru yere gitmiyor.tripli adamla çok zor.kendi kurallarınla hareket et ama bunu yaparken net ol.gelsem mi gelmesem mi yada eşinin sözüne göre karar değiştirme.almış olduğun karar neyse ona uy.evliliğinin kontrolünü eline al. çünkü anladığım kadarıyla eşin bunu yapamıyor.kararlı olmak net olmak her zaman karşındaki kişiye bir set çekiştir durması gereken yeri öğretir.eşini yok sayarak yap demiyorum asla. sadece seni tanısın ve zamanla kabul edecek. biraz sabırlı davran birde boyle dene..

O aramadan arama veya mesaj atma.Çok saygısız ve kaba eşin.Birazcık aklı başına gelsin irtibata geçme de..

Kocanin seni ailen konusunda anlamsiz, alakasiz ve kompleksli bi sekilde kısıtlaması beni bile daraltıyor ta burdan.. Adam zaten haksiz bu konuda ve zerre kadar hatasini gorup duzeltme yok, üstüne üstlük o alınıp triplere giriyor.. Gercekten hayret..

Son düzenleme:
Anasının akliyla hareket eden elalem ne derci bi adam senin kocan. Annesinin aklina gir bari illa bosanmayacagim diyosan. Ben olsam gitmezdim o lafin üstüne arayip gel diyene kadar. Böyle böyle tependen indirirsin.

Sana genelde bosanmani tavsiye ediyorlar. Ben o kadar vakif degilim konularina ama kocan sevimli biri degil pek.

Edit:Gittigin yerden donme diyen bir adamin oldugu eve donecek misin? Donersen sana nasil davranacak? Kocan cok gicik

Keşke gitmeseydiniz madem gönlü razı değil.

Bide oda düğüne gidebilir eski sevgilisi diye genişlik mi oluyor ayıp etmişsiniz.

Yarın evinize dönün sorunlarınızı yüz yüze halledin

Kardeş korkma ya hemen boşamaz seni. Blöf blöf blöf... Kal Bikaç gün daha. Taa ki seni almaya gelene kadar

Boşanmayacaksan dön , yok gözden çıkarttım herşeyi diyorsan kal , beeeelllkki burnu sürter belki sürtmez , umursamamış gibi dön boşanmayacaksan , o konuşma hiç olmamış gibi

Aynı şehirdeyseniz eşinizin gönlü yokken neden kalıyorsunuz?
Ben ek iş yapıp çalışırken , eşim aynı şehirdeki annesine eğlence amaçlı 4 gün gidip kalsa ben de bozulurdum.

3 bucuk yasindaki oglum bu kadar gereksiz trip atmiyo.
Cok uzgunum canim ama uzatmalari oynuyo gibisiniz.
Ya cek restini (blöf yap tabiki önce baktin olmuyo adam adam degil isi gercege cevir ) kendini toplamaya pskolojini hazrlmya bak.

gelme demeye bahane aramış, bulamamış yine de gelme demeyi başarmış,
dönüp dönmemek size kalmış...

Senin bu ilk sorunun değil ve sonda olmayacak.

Birbirinizi takmadan ite kaka böyle böyle alıştıracaksın ailende kalmaya. Sen zaten boşanmayı falanda düşünmüyorsun zaten.

Sen 30 yıl önce çıktığın yere geri git bir daha da dönme derdim

Eşin saçmalıyor her zaman
Olay sıcak aninda aradi . Açtım ne diyosun sen dedim . Bana verdiğin sözler nerde çünkü karismayacagina söz vermiştin hicbirsey demeyecektin diye . Sen rahat ol ben o düğüne gitmem dedi . Yani sırf beni sinir etmek için gidebilirim demiş. Istemiyosan böyle her zaman cocuk oyuncagi gibi konusacagina gerekeni yap beni istemiyosan dedim . Evet bu sekilde davranacaksan istemiyorum gerekeni de yaparim merak etme dedi . Beyi mi istemiyosun ailede gelip kalmam mi sucum dedim ben heryerde seninleyim sen hep beni ganliz bıraktın dedim . Haftanici hafta sonu beni evde yqnliz birakip gece yarilarinankadar arkadslarinla zaman geçiriyorsun ben senin karinim madem cok ozluyorsun haftanin 1 gununu hep bana ayir o zaman yanindayken.niye kiymetli degilim dedim . Kusura bakma ben daha zor seyler yasadim benim yanimda olmayan bir koca sensin bende seni böyle bir koca.olarak hic istemiyorum gereken neyse.yap ozaman dedim . Suan arkadaşlarinin yaninda degil benim yanimda olman gerekirdi ben sana laf etmiyom diye hep kendi kendime yettim sen benim iyi niyetimi suistimsl ettin hepndedim . Sonra istiyosan gelip aliyim seni dedi bende gelme istemiyorum diyip kapattim . Şaşırıyorum bu nasil büyüyecek bilmiyorum . Hayatında biri olmasa bu kadar rahat konuşabilir mi diyorum kendi kendime .

adam cok rahat ama na bu rahatligi sen veriyorsun bence baskasi degil. Adam onun icin ne hallere girdigini, perisan oldugunu sevdigini ve gidemeyecegini goruyor.

Hayir dönmedim . Dönmek istemiyorum bir süre ama ailem git yüzyüze konuş diyor . Yarin Döncem sanırım
Eğer boşanmayı göze alabiliyorsanız gitmeyin illaki sizinle konuşacaktır
Ama yok boşanmak istemiyorum diyorsanız gidin ama bu huyu değişmez ve artarak devam eder sanki
Çünkü onu gene haklı çıkartırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…