- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Sana genelde bosanmani tavsiye ediyorlar. Ben o kadar vakif degilim konularina ama kocan sevimli biri degil pek.
Edit:Gittigin yerden donme diyen bir adamin oldugu eve donecek misin? Donersen sana nasil davranacak? Kocan cok gicik
Kal o zaman biraz daha
Gelmeyeceğinizi düşünsün
Zaten eşiniz ailenize gitmenizi hep sorun ediyordu
Belki geri gelmeyeceğinizi düşünüp akıllanır
Sonuçta kendi ailenizlesiniz
ve gece otobüs yoksa bı gece eşinizde gelip kalabilirdi
sonuçta akraba düğünü
Keşke gitmeseydiniz madem gönlü razı değil.
Bide oda düğüne gidebilir eski sevgilisi diye genişlik mi oluyor ayıp etmişsiniz.
Gemileri yakmayacaktıysam evime dönerdim düğün bitince. Kocan zaten enteresandı yani ailene hiçbir zaman saygı duymadı bence. Annen ciddi hastalık yaşadı ve o süreçte onun ailesinin de kocanın da tutumu yakışıksızdı. Ne kadar destek oldu?Düğüne gelip gelmemesi bunlar yanında hiç. Sen de onun ailesine mesafe koy; ne kadar ekmek o kadar köfte.
Yarın evinize dönün sorunlarınızı yüz yüze halledin
Kardeş korkma ya hemen boşamaz seni. Blöf blöf blöf... Kal Bikaç gün daha. Taa ki seni almaya gelene kadar
Sana gelme diyor ama sen gideceksin ve bu problemli evliliği kuyruğu dik tutmak için devam ettireceksin... Bir de gelip gelip konu açacaksın işte olayın özeti bu.
Seni sevmeyen adamla niye evli kalıyorsun sırf kvne inat mı?
Boşanmayacaksan dön , yok gözden çıkarttım herşeyi diyorsan kal , beeeelllkki burnu sürter belki sürtmez , umursamamış gibi dön boşanmayacaksan , o konuşma hiç olmamış gibi
Entresan bir esin var.
Hic arama sorma msj atma bu msjdan sonra. Bu söyledikleri yenilir birsey degil.
Ailen tabiki.gideceksin madem tek.gitmebni istemiyor yaninda gelecek.
Herseyi.gectim eski.sevgilinim düğününe gitmek ne demektir???
Bu affedilir birsey degil.
Ve bu düğüne gitmeyi sana sen sevdiklernin yanındasın diye konuya bağlaması.
Gitmeyin bir süre aramayın sormayın.
Aynı şehirdeyseniz eşinizin gönlü yokken neden kalıyorsunuz?
Ben ek iş yapıp çalışırken , eşim aynı şehirdeki annesine eğlence amaçlı 4 gün gidip kalsa ben de bozulurdum.
Eski konuları hatırlamıyorum, şimdiki diyaloğa göre yazayım. Bir şey yok ortada, çocukça kaprisler sadece. Söyleyeceğinizi söylemişsiniz karşılıklı. Planladığınız günde dönün ve ezik durmayın dik durun.
3 bucuk yasindaki oglum bu kadar gereksiz trip atmiyo.
Cok uzgunum canim ama uzatmalari oynuyo gibisiniz.
Ya cek restini (blöf yap tabiki önce baktin olmuyo adam adam degil isi gercege cevir ) kendini toplamaya pskolojini hazrlmya bak.
4 gun annenizin evinde dugun sebebiyle kalmanizi istemeyen adam, ortada yasanan bu gerginlik sonrasi hic gelmeme konusunu ima ediyorsa eğer o 4 gunluk yoklugunuzu sizi ozledigi icin sorun haline getirmemis. Mantikli bir sebepte bulamadim.Garip bir adam vesselam. İpleri kopardiysaniz donmeyebilirsiniz. Ama birseyi yapip yapmamak arasinda kaldiysaniz o seyi yapmayin demisler.
gelme demeye bahane aramış, bulamamış yine de gelme demeyi başarmış,
dönüp dönmemek size kalmış...
Senin bu ilk sorunun değil ve sonda olmayacak.
Birbirinizi takmadan ite kaka böyle böyle alıştıracaksın ailende kalmaya. Sen zaten boşanmayı falanda düşünmüyorsun zaten.
E gelmezse gelmesin düğüne çokta takma kendi ayıbı olarak kalır.
Diğer durumlarına bişey diyemeyeceğim maalesef.
Eşinin dediği bana pek blöf gibi gelmedi kafasını dinlemek istiyo sanki aklınca, gelip alıcak sonra gibiay bilemiyorum
eve gider gitmez ayaklarına kapan af dile. padişah hazretlerinin hareminin saray dışında işi ne?
şaka bir yana hiçbir şey yapma. çünkü yanlış yaptığın bir şey yok.
sık sık arayarak kocanı tepene çıkarmışsın. onu umursamayarak yere indir. o seninle düzgün konuşana kadar muhatap olma. sen sabırsızsın ama bu kez sabret evliliğin ve kendi iyiliğin için.
Sen 30 yıl önce çıktığın yere geri git bir daha da dönme derdim
Hebehubele senin elindeki veriler,bu adamı çözmek için yetersiz.Çocukluğuna inilmeli bence adamın. Bunu anası pazara gidipte emzirilmemiş mi bıraktı,uyku eğitimi diye karanlık bir odada saatlerce ağlatıldı mı ,insanlara güvenini böyle mi kaybetti ki,gideni dönmeyecek sanıyor.
Ben çocuklarım küçükken anneme bırakıp çarşıya giderdim bazen.Çocuğuma derdimki bak canım,ben gideceğim şimdi ama, saat şu olunca geleceğim.Bak çantamız burada,gelip seni ve oyuncaklarını alıp evimize gideceğiz.
Bunu eğer annesi yapmadıysa bari sen yap,kendi iyiliğin için
Diğer konularinizi bilmiyorum. Ama 4 senelik evliyim tek bir gun bile eşimi bırakıp bir yerde kalmadım. Sevmiyorum hiç tahammulum yok ayrı kalmayao yüzden kalanları da pek anlamıyorum. Aynı sehirdeymis aileniz, kinaya ve düğüne gidip donebilirdiniz diye düşünüyorum.
Ama tabii ki eski sevgili düğünü konusunda yerden göğe haklisiniz
Olay sıcak aninda aradi . Açtım ne diyosun sen dedim . Bana verdiğin sözler nerde çünkü karismayacagina söz vermiştin hicbirsey demeyecektin diye . Sen rahat ol ben o düğüne gitmem dedi . Yani sırf beni sinir etmek için gidebilirim demiş. Istemiyosan böyle her zaman cocuk oyuncagi gibi konusacagina gerekeni yap beni istemiyosan dedim . Evet bu sekilde davranacaksan istemiyorum gerekeni de yaparim merak etme dedi . Beyi mi istemiyosun ailede gelip kalmam mi sucum dedim ben heryerde seninleyim sen hep beni ganliz bıraktın dedim . Haftanici hafta sonu beni evde yqnliz birakip gece yarilarinankadar arkadslarinla zaman geçiriyorsun ben senin karinim madem cok ozluyorsun haftanin 1 gununu hep bana ayir o zaman yanindayken.niye kiymetli degilim dedim . Kusura bakma ben daha zor seyler yasadim benim yanimda olmayan bir koca sensin bende seni böyle bir koca.olarak hic istemiyorum gereken neyse.yap ozaman dedim . Suan arkadaşlarinin yaninda degil benim yanimda olman gerekirdi ben sana laf etmiyom diye hep kendi kendime yettim sen benim iyi niyetimi suistimsl ettin hepndedim . Sonra istiyosan gelip aliyim seni dedi bende gelme istemiyorum diyip kapattim . Şaşırıyorum bu nasil büyüyecek bilmiyorum . Hayatında biri olmasa bu kadar rahat konuşabilir mi diyorum kendi kendime .Eşin saçmalıyor her zaman
adam cok rahat ama na bu rahatligi sen veriyorsun bence baskasi degil. Adam onun icin ne hallere girdigini, perisan oldugunu sevdigini ve gidemeyecegini goruyor.Olay sıcak aninda aradi . Açtım ne diyosun sen dedim . Bana verdiğin sözler nerde çünkü karismayacagina söz vermiştin hicbirsey demeyecektin diye . Sen rahat ol ben o düğüne gitmem dedi . Yani sırf beni sinir etmek için gidebilirim demiş. Istemiyosan böyle her zaman cocuk oyuncagi gibi konusacagina gerekeni yap beni istemiyosan dedim . Evet bu sekilde davranacaksan istemiyorum gerekeni de yaparim merak etme dedi . Beyi mi istemiyosun ailede gelip kalmam mi sucum dedim ben heryerde seninleyim sen hep beni ganliz bıraktın dedim . Haftanici hafta sonu beni evde yqnliz birakip gece yarilarinankadar arkadslarinla zaman geçiriyorsun ben senin karinim madem cok ozluyorsun haftanin 1 gununu hep bana ayir o zaman yanindayken.niye kiymetli degilim dedim . Kusura bakma ben daha zor seyler yasadim benim yanimda olmayan bir koca sensin bende seni böyle bir koca.olarak hic istemiyorum gereken neyse.yap ozaman dedim . Suan arkadaşlarinin yaninda degil benim yanimda olman gerekirdi ben sana laf etmiyom diye hep kendi kendime yettim sen benim iyi niyetimi suistimsl ettin hepndedim . Sonra istiyosan gelip aliyim seni dedi bende gelme istemiyorum diyip kapattim . Şaşırıyorum bu nasil büyüyecek bilmiyorum . Hayatında biri olmasa bu kadar rahat konuşabilir mi diyorum kendi kendime .
Bu rahatlığı ona batırmak istiyorumadam cok rahat ama na bu rahatligi sen veriyorsun bence baskasi degil. Adam onun icin ne hallere girdigini, perisan oldugunu sevdigini ve gidemeyecegini goruyor.
Gercektdn rahat oldugun gun ona batacaktir.Bu rahatlığı ona batırmak istiyorum
Gercekten rahat oldugun gun ona batacaktir.Bu rahatlığı ona batırmak istiyorum
aksini düşündürmeyi başaramadım hala henüzBence birisinin varlığından değil eşiniz yaptıklarının normal olduğunu düşündüğünden böyle davranıyor
HicbitseyGercektdn rahat oldugun gun ona batacaktir.
Eve döndünüzmü peki bugün??aksini düşündürmeyi başaramadım hala henüz
Hayir dönmedim . Dönmek istemiyorum bir süre ama ailem git yüzyüze konuş diyor . Yarin Döncem sanırımEve döndünüzmü peki bugün??
Şu an aranız nasıl
Eğer boşanmayı göze alabiliyorsanız gitmeyin illaki sizinle konuşacaktırHayir dönmedim . Dönmek istemiyorum bir süre ama ailem git yüzyüze konuş diyor . Yarin Döncem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?