- 26 Mart 2017
- 585
- 377
- 18
- 38
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Bence bu konunun üstüne düş ssenin ilgini zerre kadar hak etmiyor bu mantıklı değil.(yanlış anlama sakın onun yaptığı mantıklı değil senin konuna lafım yok açık yüreklisin belli). Ama lise talebesi yapmaz bunu.Olay sıcak aninda aradi . Açtım ne diyosun sen dedim . Bana verdiğin sözler nerde çünkü karismayacagina söz vermiştin hicbirsey demeyecektin diye . Sen rahat ol ben o düğüne gitmem dedi . Yani sırf beni sinir etmek için gidebilirim demiş. Istemiyosan böyle her zaman cocuk oyuncagi gibi konusacagina gerekeni yap beni istemiyosan dedim . Evet bu sekilde davranacaksan istemiyorum gerekeni de yaparim merak etme dedi . Beyi mi istemiyosun ailede gelip kalmam mi sucum dedim ben heryerde seninleyim sen hep beni ganliz bıraktın dedim . Haftanici hafta sonu beni evde yqnliz birakip gece yarilarinankadar arkadslarinla zaman geçiriyorsun ben senin karinim madem cok ozluyorsun haftanin 1 gununu hep bana ayir o zaman yanindayken.niye kiymetli degilim dedim . Kusura bakma ben daha zor seyler yasadim benim yanimda olmayan bir koca sensin bende seni böyle bir koca.olarak hic istemiyorum gereken neyse.yap ozaman dedim . Suan arkadaşlarinin yaninda degil benim yanimda olman gerekirdi ben sana laf etmiyom diye hep kendi kendime yettim sen benim iyi niyetimi suistimsl ettin hepndedim . Sonra istiyosan gelip aliyim seni dedi bende gelme istemiyorum diyip kapattim . Şaşırıyorum bu nasil büyüyecek bilmiyorum . Hayatında biri olmasa bu kadar rahat konuşabilir mi diyorum kendi kendime .
Müdahale etmeyi düşünmüyorum sessiz kalmayı düşünüyorumAnnen çok güzel konuşmuş. Şimdi sen sessiz kalıp eşinin tepkilerini izlemelisin. Seni isteyip istemediği belli olur. Ama tabi sen erken davranıp müdahale etmezsen.. lütfen müdahale etme ve bekle..
Annesi neler demiş ben okudum ama anlamamışımSanmiyorum sarsılacagını ama aramazsa gitmemi istemiyor demek ki lafını çıkarcam bundan böyle.
Ailene karşı yaptırım yapması hiç hoş olmamışSanmiyorum sarsılacagını ama aramazsa gitmemi istemiyor demek ki lafını çıkarcam bundan böyle.
Onun annesi mi benim annem miAnnesi neler demiş ben okudum ama anlamamışım
Aynen sanki boşuna söylüyoruz
Batır tabiki erkeklerin bazen gözünü de oymalıBu rahatlığı ona batırmak istiyorum
İkisini de söylesen sevinirinOnun annesi mi benim annem mi
Hayır umursamadığın zamanHicbitsey
Hiç birşey yapmadığım zaman mi
Boşuna söylemiyorsunuz . Şu saatten sonra inceldiği yer noktasında herşey.Aynen sanki boşuna söylüyoruz
Annesi neler demiş ben okudum ama anlamamışım
Aferin annnene sırayla okurken mesajları şimdi gördüm iyi yapmış annene kızma seni sahipsiz mi sanmışKonuşmaya annem şahit oldu .
Arayıp istemiyorum demişsin kızımı istemiyosan göndermiyorum her seferinde bu tantana niye ne sen hint kumaşı dne o hint kumaşı. Bana geliyo diye istemiyosan millet sana güler sen her gün annendesun o zaman sen de gitme benim kizim sana bu konuda biseey diyo mu demiş . Anneme o beni istemiyo demiş düşünebiliyomusunuz bana çevirmiş. Kızımın başımızn üstünde yeri var sahipsiz zannedip başının etini niye yiyosun bu 1 degil 5 degil hep aglatarak gönderiyosun evime bu güne kadar sustum bugünden sonra susmuyorum çocuğumu sama ezdirmiyorum demiş. İstiyosan da istemiyosan da kararin neyse karinla konusup bildir demis. Anneme de kozdim bi yönden karisma diye bi yönden de artik sürekli onun at kosturmasindan bktim .
Konular parça parça o kadar sacma yerlerden istemiyorumlara gekiyo ki karsimdaki adam iyiyken iui olup kotuyken hemen hep sen yaptin hep senin yuzunden diye herseyi bana atip nasil bu kadar kotu bir insana dönüşüyor şaşıp kalıyorum
Bı yerde iletişim sorununuz var demekkiBoşuna söylemiyorsunuz . Şu saatten sonra inceldiği yer noktasında herşey.
Ufak sorunları bu denli her seferinde büyütüp ayrılık noktasinda kendimi bulduguma inanamıyorum üstelik dediğim gibi iyiyken cok iyi olup kötüyken bu hale gelmeyi anlamlandiramiyorum . Sanki benimle oyun oynuyor gibi geliyor. Ve oturup bekliyorum gitmiyorum aramiyorum . Aramazsa demekki istemiyor . Haksiz miyim?
Ondan yanayım yanındayım annemin .lütfen bu kez annenden yana ol. elin adamı için anneni ezme.
İnşallah. Sonu başı belli olmayan birseyi yaşamaktan yoruldum . Birşeyler belki olur insallah.Bı yerde iletişim sorununuz var demekki
Yani karı koca kendi ailelerine giderken kimseden izin almak zorunda değiller ki
Ama dediğim gibi bekleyin
Onla konuşmadan o pişman olmadan eve dönmeyin
İnşallah daha iyi şekilde sonuçlanır
yüzyüze konuşsanız bile o gelsin, sen gitme onun ayağına. sen asla arama o arasın.Ondan yanayım yanındayım annemin .
Ben zaten gitmek istemiyorum o gelene kadar dedim dün anneme . Annem git konuşun yüzyüze dedi . Ondan sonra istemiyorsa zorla bisey yok basimin üstünde yerin var dedi . Aslında çoğu şeyde kendimi geri çekiyorum ben ama annem beni ikna ediyordu yuva kolay kurulmuyor diye ama onunda artik sabri bitti
Ayari annem verdi vermesine.Burada 'neden herkes hemen boşan diyor' konularına hiç olumlu yorum olmuyor, hep boşan deniyor, boşanmak kolay mı yuva kolay mı kuruluyor diye elinde bayrakla koşa koşa gidiyorsun. Sen eşine ayar veremezsin senin yerine annen vermiş ona bile kızmışsın. Seni anlamam mümkün değil. Koşa koşa git evine.
Öyle yapıcam olacak olan olsun ne olacaksa.yüzyüze konuşsanız bile o gelsin, sen gitme onun ayağına. sen asla arama o arasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?