Gittiğin yerden geri dönme dedi

Bence bu konunun üstüne düş ssenin ilgini zerre kadar hak etmiyor bu mantıklı değil.(yanlış anlama sakın onun yaptığı mantıklı değil senin konuna lafım yok açık yüreklisin belli). Ama lise talebesi yapmaz bunu.

Annen çok güzel konuşmuş. Şimdi sen sessiz kalıp eşinin tepkilerini izlemelisin. Seni isteyip istemediği belli olur. Ama tabi sen erken davranıp müdahale etmezsen.. lütfen müdahale etme ve bekle..
Müdahale etmeyi düşünmüyorum sessiz kalmayı düşünüyorum

Sanmiyorum sarsılacagını ama aramazsa gitmemi istemiyor demek ki lafını çıkarcam bundan böyle.
Ailene karşı yaptırım yapması hiç hoş olmamış
Ama annenin ellerinden öpmek istedim
Ne güzel seni eşine karşı sahipsiz olmadığını göstermiş
Sen bekle eminim eşin pişman olacaktır

Aynen sanki boşuna söylüyoruz
Boşuna söylemiyorsunuz . Şu saatten sonra inceldiği yer noktasında herşey.
Ufak sorunları bu denli her seferinde büyütüp ayrılık noktasinda kendimi bulduguma inanamıyorum üstelik dediğim gibi iyiyken cok iyi olup kötüyken bu hale gelmeyi anlamlandiramiyorum . Sanki benimle oyun oynuyor gibi geliyor. Ve oturup bekliyorum gitmiyorum aramiyorum . Aramazsa demekki istemiyor . Haksiz miyim?

Konuşmaya annem şahit oldu .
Arayıp istemiyorum demişsin kızımı istemiyosan göndermiyorum her seferinde bu tantana niye ne sen hint kumaşı dne o hint kumaşı. Bana geliyo diye istemiyosan millet sana güler sen her gün annendesun o zaman sen de gitme benim kizim sana bu konuda biseey diyo mu demiş . Anneme o beni istemiyo demiş düşünebiliyomusunuz bana çevirmiş. Kızımın başımızn üstünde yeri var sahipsiz zannedip başının etini niye yiyosun bu 1 degil 5 degil hep aglatarak gönderiyosun evime bu güne kadar sustum bugünden sonra susmuyorum çocuğumu sama ezdirmiyorum demiş. İstiyosan da istemiyosan da kararin neyse karinla konusup bildir demis. Anneme de kozdim bi yönden karisma diye bi yönden de artik sürekli onun at kosturmasindan bktim .
Konular parça parça o kadar sacma yerlerden istemiyorumlara gekiyo ki karsimdaki adam iyiyken iui olup kotuyken hemen hep sen yaptin hep senin yuzunden diye herseyi bana atip nasil bu kadar kotu bir insana dönüşüyor şaşıp kalıyorum.
Onun annesi birşey dememiş . O gidiyo hep ailesine ben birşey demem ona. Annem de kizim sana senin yaptığını yapmıyo yaoamaz hakkida yok seninde hakkin yok bana gondermemeye demis . Birde 4 gündür ben burdayim diye mağdurmus mağduriyetin ne oglum demis annem yemek annen yaninda kaliyosun zaten onda yiyosun demis o olmazsa disardan yersin boşanmalk ne magdiruyetin vardemiş

Annesi neler demiş ben okudum ama anlamamışım

Aferin annnene sırayla okurken mesajları şimdi gördüm iyi yapmış annene kızma seni sahipsiz mi sanmış

Bı yerde iletişim sorununuz var demekki
Yani karı koca kendi ailelerine giderken kimseden izin almak zorunda değiller ki
Ama dediğim gibi bekleyin
Onla konuşmadan o pişman olmadan eve dönmeyin
İnşallah daha iyi şekilde sonuçlanır

lütfen bu kez annenden yana ol. elin adamı için anneni ezme.
Ondan yanayım yanındayım annemin .
Ben zaten gitmek istemiyorum o gelene kadar dedim dün anneme . Annem git konuşun yüzyüze dedi . Ondan sonra istemiyorsa zorla bisey yok basimin üstünde yerin var dedi . Aslında çoğu şeyde kendimi geri çekiyorum ben ama annem beni ikna ediyordu yuva kolay kurulmuyor diye ama onunda artik sabri bitti

İnşallah. Sonu başı belli olmayan birseyi yaşamaktan yoruldum . Birşeyler belki olur insallah.

Burada 'neden herkes hemen boşan diyor' konularına hiç olumlu yorum olmuyor, hep boşan deniyor, boşanmak kolay mı yuva kolay mı kuruluyor diye elinde bayrakla koşa koşa gidiyorsun. Sen eşine ayar veremezsin senin yerine annen vermiş ona bile kızmışsın. Seni anlamam mümkün değil. Koşa koşa git evine.

yüzyüze konuşsanız bile o gelsin, sen gitme onun ayağına. sen asla arama o arasın.

Ayari annem verdi vermesine.
Daha önce 1 kez daha konuşmuştu .
Bu yüzden anne sen karisma ben gitmicem dedim dün . Beni dinlemedi . Babam konuşsun dedim adam akilli konuşuyorsa. Annemın laflarinim hükümü nenkadar olacak artik bilmiyorum . Kosa kosa gitmeye hic niyetim yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…