Gittiğin yerden geri dönme dedi

Bu noktadayım düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden neden böyle hatalar yaptim ona bu kadar yüz verdim cok pişmanım. Ama çare etmiyo.

Bir zamanlar senle evlenebilmek için takım elbiseleri giyip ellerini öpüp senle evlenmek için utana sıkıla izin istediği insanlara gidip kalmanı bile sorun haline getiriyorsa o adamdan ne hayır gelir?

Sevmeyebilir aileni, kendi görüşmeyebilir, mesafeli olabilir ama sana asla bu konuda yaptırım uygulayamaz.

Aynı şekilde sen de ona.
Bence bunları kocana iyice bi öğretmen gerekiyor. Bu yaşa gelmiş ve hala bunu bilmiyorsa, öğrenebilmek için desteğe ihtiyacı var demekki.

Sanki olay pek bir küçük de çok büyütmüşsünüz karı koca olarak. Niye eşinsiz gitmeyesin bi yere ? Benim eşimle benim ailemin etkinliklerine katılmam 5 etmemiştir 4 senede. Bizim tarafta bişey varsa ben giderim eşimin tarafında birşey varsa eşim gider. Azıcık rahat olun kim nereye isterse oraya gitsin , evlisiniz diye darlamayın bu kadar birbirinizi.

Çocukça olmuş tartışmanız , ortada mesele Yok neye kavga ederiz diye kasmışsınız ikiniz de

Sacma sapan bir sorun eşimle aramızdaki kalmami istemiyor. Kina perşembeydi . Düğün pazar. Arada yok malesef . Ben gidicem pazar kaadar kalırım dedim gelirim 3 yildir evliliğim boyunca ilk bu kadar kalmış olmam .

Ona noluyor ya ailende kalıyorsun sonuçta. Kesinlikle karışamaz. Alışsın

Hebebuhele esin seni sevmiyor ve deger vermiyor anla artik.Benim falci gibi bir ozelligim yok sadece senin anlattiklarinla soyluyorum.Acaba ne zaman kendine iyilik yapicaksin?
Senin kadar şanslıysa eğer, onun eşi de hatasını anlar canım,öyle umuyorum,ama değilse, elbette inceldiği yerden kopacaktır.

Hayir dönmedim . Dönmek istemiyorum bir süre ama ailem git yüzyüze konuş diyor . Yarin Döncem sanırım
neden sen yine onun ayağına gidiyorsun? çağır o gelsin. annenlere yakın bir yerde buluşup konuşun.
o eve gitmen telefonda çektiğin resti sıfırlar. kocan yine tıpış tıpış kendi ayaklarınla geldin der ve seni söyleyeceklerini yine umursamaz.

Genelde kocalar eşlerini kendi ailesinden kıskanıyor bi uyuzluk mutlaka çıkarıyolar
Eşimin böyle gelmediği çok düğünü bilirim gıcıklık çıkarıyorlar sebep ne yani ama sende keşke kalmasaydın okadar uzun düğüne gidip gelseydin sadece bi düğün yüzünden eşin de annesinde yatmış sen orda öyle üzgün zaruri sebepler dışında ayrı yatmayı hiç uygun görmüyorum ben.

Gayet iyi demişsin. Bu durumda dik dur.
Hic alttan alma cunku haksız kime anlatsan seni hakli bulur. Gerekeni yapacakmış ne diyecek davayı atarken acaba ? Sen hersekilde haklısın. Seni almya gelene kadar gitme.
Senin kalbini kırıyor sözleri ile sonra gitmem etmem merak etme.
Ne bu böyle cocuk gibi.
Bundan sonra o düşünsün.
Biraz daha gitme. Zaten o şimdi sana yanaşacak. Gelip alım mi demesi de ondan

Aslinda su durumda sessizlige gomulup onu telaslandirmak gerekiyor, birak onun paçaları tutussun.. Adam oyle emin ki senden yana bitmeyeceginden, bu yuzden de boyle hor davranıyor.. Cunku rest çekiyosun, ondan tavir gorunce hemen geri adim atiyorsun..
Seni de anliyorum, her seyi her koşulu goze alamiyorsun, bu yuzden tutarsiz davraniyorsun..
Ama şöyle düşün, diyelim sen rest cektin adim atmadin, adam anlar ve gelirse ne ala, ama gelmezse tutuşma, "eyvah bitiyor, ben hata yaptim ondan bosaniyoruz" deme, hatasini anlamayan, senin icin caba gostermeyen adamla devam etse ne degisecek ki o durumda? Sakin ol biraz ve sukunetini korumaya calis..

Hebebuhele esin seni sevmiyor ve deger vermiyor anla artik.Benim falci gibi bir ozelligim yok sadece senin anlattiklarinla soyluyorum.Acaba ne zaman kendine iyilik yapicaksin?

Ona noluyor ya ailende kalıyorsun sonuçta. Kesinlikle karışamaz. Alışsın

Ne yazık ki ben de bu yoruma katılıyorum
Adam berbat bir koca

Senin kadar şanslıysa eğer, onun eşi de hatasını anlar canım,öyle umuyorum,ama değilse, elbette inceldiği yerden kopacaktır.

Bence buyutmeye gerek yok erkek milleti genel olarak bu kafada sanirim.

Konuşmaya annem şahit oldu .
Arayıp istemiyorum demişsin kızımı istemiyosan göndermiyorum her seferinde bu tantana niye ne sen hint kumaşı dne o hint kumaşı. Bana geliyo diye istemiyosan millet sana güler sen her gün annendesun o zaman sen de gitme benim kizim sana bu konuda biseey diyo mu demiş . Anneme o beni istemiyo demiş düşünebiliyomusunuz bana çevirmiş. Kızımın başımızn üstünde yeri var sahipsiz zannedip başının etini niye yiyosun bu 1 degil 5 degil hep aglatarak gönderiyosun evime bu güne kadar sustum bugünden sonra susmuyorum çocuğumu sama ezdirmiyorum demiş. İstiyosan da istemiyosan da kararin neyse karinla konusup bildir demis. Anneme de kozdim bi yönden karisma diye bi yönden de artik sürekli onun at kosturmasindan bktim .
Konular parça parça o kadar sacma yerlerden istemiyorumlara gekiyo ki karsimdaki adam iyiyken iui olup kotuyken hemen hep sen yaptin hep senin yuzunden diye herseyi bana atip nasil bu kadar kotu bir insana dönüşüyor şaşıp kalıyorum

annene helal olsun,
bakalım top eşinde bundan sonra, sen sessiz kal

Bundan sonra bence eşinin adım atmasını bekle
Eminim annenin sözleri onu sarsmıştır

annene helal olsun,
bakalım top eşinde bundan sonra, sen sessiz kal
Evet merak ediyorum kararını.
Neler cektim ben 4 gündür demiş sinirlerim bozuldu insamalr gidip 1 ay ksliyo 1 hafta kaliyo ablasi bile hernhafta gelir annesinde 1 hafta kalir . Ne cektiyse 4 gunde. Annem annen yaninda 1 kase corba mi mağduriyetin demiş 4 gunde ne magduru oldun yanindayken dogru duzgun yuzune bakmiyomussun demiş o yuzden dönüşü ne yönde olacak merak icindeyim

Annen çok güzel konuşmuş. Şimdi sen sessiz kalıp eşinin tepkilerini izlemelisin. Seni isteyip istemediği belli olur. Ama tabi sen erken davranıp müdahale etmezsen.. lütfen müdahale etme ve bekle..

böyle yazıyoruz da faydası yok
Hebehubele nasılsa yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…