- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.512
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Bu konuyu sanki ben yazmışım gibi.Merhaba hanımlar.
Uzun zamandır farkında olduğum bir durum var ben kendimde ya da başkalarında görünüme çok önem vermiyorum.
Rahat hissetmek benim için çok daha önemlidir.
Beğenilme arzusu pek duymuyorum.
Biri beni yeter ki beğensin rahatlik önemsiz, cok güzel olmalıyım gibi kaygılarım yok.
Yanımdaki yakınım için elalem ne diyecek diye de düşünmem.
Örneğin kayinvalidemle bir gün dışarı çikacaktik. Nomu ayakkabı ile rahat edemiyorum terlikle gelsem utanır misin benden diye sordu. Mal mal baktım suratına. Şaka mi? Utanılacak şey mi bu neyle rahatsan onu giy anne dedim. O çok şaşırdı. Ama x utanıyor terlik giymeme izin vermiyor dedi. Kızından bahsediyor. Ona da kızdım elalemin ne düşündüğü annenin rahatindan daha mı önemli dedim.
Herkes düğünler için uzak biri bile olsa ne giycem derdine düşer mumkunse alışverişe çıkar..
Ben pek de şık olmayan bir şeyi oldururum kendimce. Rahatsam tamam. Sallamam yani.
Hep böyleydim ayrıca.
Hayatımda hiç bir dönem görünüm için telaş yaptığımı hatırlamıyorum.
Çevremde pek çok kişi saygınlık için giyimin şart olduğunu savunuyor.
Bir insanın sadece kişiliğine saygı duyarım. Konustukca hayran olurum.Ne giydiklerini pek incelemem bile.
Yani bilmiyorum çok mu garibim sizce?
plaj terliği+çorap
Nöy ? O ne yaSözüm meclisten dışarı ama ben sevmiyorum özensiz giyinen insanları net.Bugün mesela.Ayakkabı sezonu bitmiş gibi mübarek herkeste plaj terliği+çorap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?