Giyim, görünüm sizce çok önemli mi?

Giyimi yuzunden insanlarin iciyle ilgilenmeyen şekilci insanların fikirlerini önemsemiyorum ama :)

Beni yadirgiyorlar.

Çok mu garibim diye düşünür oldum.

ama özensizlik değil ki tarz meselesi.
eşimin iş arkadaşının düğünü vardı çocuğu bir kere görmüştüm kızı tanımıyorum bile. normal günlük giydiğim elbiselerimden birini giydim altınada babet. saçıma fön çektirip hafifte makyaj yapmıştım bence gayet özenliydi:) elin düğünü için abiye ile topuklu giysem dikkat çekerdi bence.

Arkadaşım yurt dışına okumaya gittiğinde nasıl rahat etmişti herkes çok paspal giyiniyor okulda aynı şeyi üstte giydiğim oluyor kimse de bakmıyor demişti :) biz de çok önem veriliyor maalesef bende dikkat etmeye çalışırım bir davete asla özensiz gitmem ama burada da bir takım konu açan olmuştu kaynanası köylü diye giyiminden utanan şalvar vs giyiyor diye aşağılayan... onları bende doğru bulmuyorum o şekil giyime alışmışsa rahat ediyorsa ve seviyorsa zorlamam ona karşı sevgim saygım da değişmez.

Ben değişik giyinmeyi giyimimle arkadaşlarıma eşime kendimi beğendirmeye severim bunun için de vakit de harcarım oyun gibi geliyor bu bana eğleniyorum. Ama başkalarında asla giyimlerine göre tavır almam giyimine ayrıca özen göstermeyen insanı garipsemem hatta hoşuma da gider ne rahat kadın ya da erkek diye. Bence giyinmek bir hobi, insan bundan eğlence çıkaramıyorsa neden kendini zorlasın ki ne mecburiyeti var. İnsanların kamuya tek borcu temiz olmaktır o kadar

Çok hoşuma gitti düşünce yapınız.
Kesinlikle haklısınız.

Babet ayakkabıların ayak sağlığı için çok zararlı olduğunu söylüyor ortopedi uzmanları.
En azından sürekli giyilmemeliymiş.

Senin bu konuda bir hassasiyetin yoksa başkalarının ne düşündüğü de umrunda değilse tartışacak veya üzerine yorum yapacak birşey göremiyorum.
Ben kendimce abartılı olamamak süretiyle dikkat etmeye çalışırım.
Bir yakınımın da ne giydiği benim için önemi değildir ama girdiği ortamda komik veya absürt kaçacaksa ve bu kişi benim değer verdiğim biriyse mutlaka uyarırım
Malesef gerçek şu ki devir biraz da ye kürküm ye devri

Babet ayakkabıların ayak sağlığı için çok zararlı olduğunu söylüyor ortopedi uzmanları.
En azından sürekli giyilmemeliymiş.

Bunu biliyorum ama benim ayaklarım için en rahatı spor ayakkabı ve babet.
Çizmelerim bile dümdüz olunca çok rahatım.
Iste bu rahatlik beni modadan falan da koparıyor.

Sen aynada hangi halini seviyorsan o halin en güzelidir.
Modumuzun düşük olduğu zamanlar hariç.
Ama bir topuklu ayakkabı kıyafeti alır götürür buda bir gerçek. Babet yerine alçak topuklu ayakkabı tercih edebilirsin.

Çalışan bir kadın misiniz bilmiyorum ama ben kendimi bildim bileli abartılı derecede güzel giyinirim ki bir iki yıldır daha normal oldum mesela.Bakımsız ve şık olamassam eğer başkasında görünce içim içimi yer ve rahat edemem.İnsanlar sizi şikta görmeli salaşta görmeli diye dusunuyorum

İnsanı kıyafetiyle karşılarlar, bilgisiyle uğurlarlar diye bir söz var ama ben ona katılmıyorum. Çünkü, ye kürküm ye devrindeyiz.

Ne kadar pahalı, marka ve modaysa o kadar şıksınız. Gerisi rüküş.

O yüzden kimseyi umursamam, ne istersem onu giyerim.

Öğretmenim.
Çocuklarla iç içeyim.
Hep dibimde bazen tepemdeler.
Onların enerjisine uyum sağlamak için rahat hissetmem gerek.
Yeri geliyor onlarla zipliyorum çünkü.
Bana göre vücudumun en ufak yerinde bir rahatsızlık olmamalı.
Şık olmak pahasına bundan ödün veremem.
Verimim düşer mesela eminim.

Bunu biliyorum ama benim ayaklarım için en rahatı spor ayakkabı ve babet.
Çizmelerim bile dümdüz olunca çok rahatım.
Iste bu rahatlik beni modadan falan da koparıyor.
İşte şu anda rahat diye giyiyorsunuz ama süreçte ayağın yapısı bozuluyor ve yaşlandıkça ağrı yapıyormuş. Dolgu topuk en sağlıklısıymış.
Spor ayakkabıda da yürüyüş için olanlar daha uygun, zaten onların tabanı kalın.
Babetten vazgeçemiyorsanız spor, babet, kısa topuklu, dolgu topuklu karması yapmakta fayda var.

Elimden geldigince yapiyorum ama kısa bir zaman sonra geri dönüyorum en rahatlarima.
Dikkat edebilirim inşallah teşekkür ederim :)

Cok etkiliyici, tebrik ettim sizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…