- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Dış görünüşünü beğenmediğimiz insanların iç görünüşünüde pek merak eden bir millet değiliz. Acı gerçekler bunlar. Giyim önemli, rahatlıkta önemli tabii bir yere kadar.
Ben rahatlıktan ziyade güzel giyinme, şık olmayı daha çok seviyorum. Bir ayakkabının şeklini beğenip rahat edemezsem bile ayaklarım kanaya kanaya o ayakkabıyı giymeye devam ederim.
Gerçekten kombin uygulamak, güzel giyinmek önemlidir.
Ye kürküm ye diye bir hikaye var nasrettin hocanın okursanız anlayabilirsiniz. :)
Iste ben komşu kızının düğünü için kasmiyorum.
Topuklu kendi düğünümde giydim gelinliği kaldirsin diye.
Kardeşlerimin düğünde giydim ablalarim sussun diye.
Bunun dışında hep babet.
Takı falan da takmam hiç aram yoktur çünkü ..
Nomu sen nasıl kadınsın ya?
Ben değişik giyinmeyi giyimimle arkadaşlarıma eşime kendimi beğendirmeye severim bunun için de vakit de harcarım oyun gibi geliyor bu bana eğleniyorum. Ama başkalarında asla giyimlerine göre tavır almam giyimine ayrıca özen göstermeyen insanı garipsemem hatta hoşuma da gider ne rahat kadın ya da erkek diye. Bence giyinmek bir hobi, insan bundan eğlence çıkaramıyorsa neden kendini zorlasın ki ne mecburiyeti var. İnsanların kamuya tek borcu temiz olmaktır o kadar
Babet ayakkabıların ayak sağlığı için çok zararlı olduğunu söylüyor ortopedi uzmanları.Iste ben komşu kızının düğünü için kasmiyorum.
Topuklu kendi düğünümde giydim gelinliği kaldirsin diye.
Kardeşlerimin düğünde giydim ablalarim sussun diye.
Bunun dışında hep babet.
Takı falan da takmam hiç aram yoktur çünkü ..
Babet ayakkabıların ayak sağlığı için çok zararlı olduğunu söylüyor ortopedi uzmanları.
En azından sürekli giyilmemeliymiş.
İnsanı kıyafetiyle karşılarlar, bilgisiyle uğurlarlar diye bir söz var ama ben ona katılmıyorum. Çünkü, ye kürküm ye devrindeyiz.Merhaba hanımlar.
Uzun zamandır farkında olduğum bir durum var ben kendimde ya da başkalarında görünüme çok önem vermiyorum.
Rahat hissetmek benim için çok daha önemlidir.
Beğenilme arzusu pek duymuyorum.
Biri beni yeter ki beğensin rahatlik önemsiz, cok güzel olmalıyım gibi kaygılarım yok.
Yanımdaki yakınım için elalem ne diyecek diye de düşünmem.
Örneğin kayinvalidemle bir gün dışarı çikacaktik. Nomu ayakkabı ile rahat edemiyorum terlikle gelsem utanır misin benden diye sordu. Mal mal baktım suratına. Şaka mi? Utanılacak şey mi bu neyle rahatsan onu giy anne dedim. O çok şaşırdı. Ama x utanıyor terlik giymeme izin vermiyor dedi. Kızından bahsediyor. Ona da kızdım elalemin ne düşündüğü annenin rahatindan daha mı önemli dedim.
Herkes düğünler için uzak biri bile olsa ne giycem derdine düşer mumkunse alışverişe çıkar..
Ben pek de şık olmayan bir şeyi oldururum kendimce. Rahatsam tamam. Sallamam yani.
Hep böyleydim ayrıca.
Hayatımda hiç bir dönem görünüm için telaş yaptığımı hatırlamıyorum.
Çevremde pek çok kişi saygınlık için giyimin şart olduğunu savunuyor.
Bir insanın sadece kişiliğine saygı duyarım. Konustukca hayran olurum.Ne giydiklerini pek incelemem bile.
Yani bilmiyorum çok mu garibim sizce?
Bu yine iyi sayılır yaa
bu tarzları diyorum.
Çalışan bir kadın misiniz bilmiyorum ama ben kendimi bildim bileli abartılı derecede güzel giyinirim ki bir iki yıldır daha normal oldum mesela.Bakımsız ve şık olamassam eğer başkasında görünce içim içimi yer ve rahat edemem.İnsanlar sizi şikta görmeli salaşta görmeli diye dusunuyorum
İşte şu anda rahat diye giyiyorsunuz ama süreçte ayağın yapısı bozuluyor ve yaşlandıkça ağrı yapıyormuş. Dolgu topuk en sağlıklısıymış.Bunu biliyorum ama benim ayaklarım için en rahatı spor ayakkabı ve babet.
Çizmelerim bile dümdüz olunca çok rahatım.
Iste bu rahatlik beni modadan falan da koparıyor.
İşte şu anda rahat diye giyiyorsunuz ama süreçte ayağın yapısı bozuluyor ve yaşlandıkça ağrı yapıyormuş. Dolgu topuk en sağlıklısıymış.
Spor ayakkabıda da yürüyüş için olanlar daha uygun, zaten onların tabanı kalın.
Babetten vazgeçemiyorsanız spor, babet, kısa topuklu, dolgu topuklu karması yapmakta fayda var.
Mesela toplumca konmuş kurallara uymadigimda özensiz ilan ediliyorum.
Düğünde topuklu tercih etmedigimde, spora kaçtığımda..
Yoksa delikli bluz, yırtık ayakkabı giymiyorum :)
Belki inanmayacaksiniz.
Ama asla giyime göre değerlendirme yapmıyorum evet ilk bakışta bile.
Bir hekim ya da avukat hakkında hiç bir izlenim olusturmam ilk etapta.
Insanlara yaklaşımları ve faydalarına göre izlenim oluşturuyorum.
Kolay fikir sahibi olmam zaten.
Cok etkiliyici, tebrik ettim sizi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?