- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi lou salome
-
Siz neden atarlısınız? Bi sakin olun. Herkese açık bir konu. İllaki içeriği takip edip gidişata göre yorum yapılacağı nerden çıktı? Kaldı ki aus sakince yaşadığı şeyi anlatmış.Yorum yazıyorsan bir okumalısın içeriği .beni takip etmene gerek yok sadece ben yazmadım ..ben tesettürlü bayanları cidden anlamıyorum artık neden milletin açıklığı sizi geriyor??bende mesela aşırı açık giymiyorum ama aşırı açık biri geçse yanımdan banane yani ..zaten sindim yıldım ne makyaj yapıyorum ne saç ..ama tesettürlü bayanlar aşırı makyaj yapıyor hep amaç dikkat çekmemekse ne iş anlamadım .makyajsız yüz daha çok tesettür bence ..
İmi tisittirli biyinlir isiri mikyij yipiyilir. Kardesim haddini bil sen bi once b.k atma genelleme yapma.Yorum yazıyorsan bir okumalısın içeriği .beni takip etmene gerek yok sadece ben yazmadım ..ben tesettürlü bayanları cidden anlamıyorum artık neden milletin açıklığı sizi geriyor??bende mesela aşırı açık giymiyorum ama aşırı açık biri geçse yanımdan banane yani ..zaten sindim yıldım ne makyaj yapıyorum ne saç ..ama tesettürlü bayanlar aşırı makyaj yapıyor hep amaç dikkat çekmemekse ne iş anlamadım .makyajsız yüz daha çok tesettür bence ..
Prayforlosers burası hepimizin ülkesi. Sadece birbirimizin bam teline basmayalım diyorum. Senin dans ettiğin, alkol aldığın, eğlendiğin bir ortamda ben namaz kılsam, sen rahatsız olduğunda sana ayar versem, birde üstüne bana saygı duymak zorundasın desem olur mu?
Onun yerine ben camiye gitsem, sende istediğin gibi eğlensen, farklı hayatlar yaşayan insanlar olarak kesişimi minimuma indirsek daha mutlu olmaz mıyız? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Yorum yazıyorsan bir okumalısın içeriği .beni takip etmene gerek yok sadece ben yazmadım ..ben tesettürlü bayanları cidden anlamıyorum artık neden milletin açıklığı sizi geriyor??bende mesela aşırı açık giymiyorum ama aşırı açık biri geçse yanımdan banane yani ..zaten sindim yıldım ne makyaj yapıyorum ne saç ..ama tesettürlü bayanlar aşırı makyaj yapıyor hep amaç dikkat çekmemekse ne iş anlamadım .makyajsız yüz daha çok tesettür bence ..
Koca dışarı bakmasın diye illa içki sofrasına mı oturmak lazım.Kendileri kekli börekli günlerden çıkmaz ,bakımsızlıktan şişip adamakıllı giyinemezler .kocalarıyla güzel bir içki sofrasına oturmayı bilmezlerse kocaları da dışarıya bakar tabi...
Yozgattaki olay mesela...
Bunlar çareyi hemcinslerine sataşmakta görüyorlar.
Acıyorum onlara ....
Bu toplumda alışacaksınız başka çaresi yok gibi..
Yorum yazıyorsan bir okumalısın içeriği .beni takip etmene gerek yok sadece ben yazmadım ..ben tesettürlü bayanları cidden anlamıyorum artık neden milletin açıklığı sizi geriyor??bende mesela aşırı açık giymiyorum ama aşırı açık biri geçse yanımdan banane yani ..zaten sindim yıldım ne makyaj yapıyorum ne saç ..ama tesettürlü bayanlar aşırı makyaj yapıyor hep amaç dikkat çekmemekse ne iş anlamadım .makyajsız yüz daha çok tesettür bence ..
Sen haddini bil küfürlü konuşma .seviyen belli muhhatabım değilsin küfürlü konuşan tesettürlü alın bakın işte kendi kendini rezil etti ..İmi tisittirli biyinlir isiri mikyij yipiyilir. Kardesim haddini bil sen bi once b.k atma genelleme yapma.
Benim komşum kocası 4 yıllık bitirmiş bi kız aldı işe kadın boşanmaya kalktı sen ne örümceksin diyemedimBazı yerlerde şartlar bizim düşündüğümüz gibi değil maalesef
Dedikodu ile kadın öldürülen bir coğrafya da kıyafeti tartışmak anlamsız
Anladığım kadarıyla konu sahibesi mecburiyetten oradasın, idare edeceksin yapacak bir şey yok
Konu demokrasiye, açık-kapalı tartışmalarına dönmüş ki dönmese şaşardım , bakın 9 sayfalık bir konu toplam 8-10 üye yazışmış, burada sağlayamıyoruz saygıyı, doğuda ki giyimi nasıl değiştireceğiz ya da insanların düşünmesini nasıl sağlayacağız =)) Kısa etek giymişse tecavüzü hak etmiştir diyebilen bir toplumla savaşmayı çok da anlamlı bulmuyorum ben.
Pardonda bir haddinizi bilin neden her farklı görüşte yorum yapana saldırıyorsun ki burası herkeze açık bir platform bence haddinizi bilmeniz lazim.Yorum yazıyorsan bir okumalısın içeriği .beni takip etmene gerek yok sadece ben yazmadım ..ben tesettürlü bayanları cidden anlamıyorum artık neden milletin açıklığı sizi geriyor??bende mesela aşırı açık giymiyorum ama aşırı açık biri geçse yanımdan banane yani ..zaten sindim yıldım ne makyaj yapıyorum ne saç ..ama tesettürlü bayanlar aşırı makyaj yapıyor hep amaç dikkat çekmemekse ne iş anlamadım .makyajsız yüz daha çok tesettür bence ..
Ben haddimi biliyorum bilmeyenler ortada.çözüm ne ?oraya göre giyin yada git kız iş için ordayım diyor er ne yapalım git ??bu mu farklı görüş ?ben böyle görüşe saygı duymam nokta.Pardonda bir haddinizi bilin neden her farklı görüşte yorum yapana saldırıyorsun ki burası herkeze açık bir platform bence haddinizi bilmeniz lazim.
Sen haddini bil küfürlü konuşma .seviyen belli muhhatabım değilsin küfürlü konuşan tesettürlü alın bakın işte kendi kendini rezil etti ..
Tesetturlu degilim sadece boyle sizin gibi cirkeflere had bildirme gorevini ustlendim. Arti kufur sizin seviyenize inmek icin sart olan bi seydi.Sen haddini bil küfürlü konuşma .seviyen belli muhhatabım değilsin küfürlü konuşan tesettürlü alın bakın işte kendi kendini rezil etti ..
+1Konu yine dine kaymış her zamanki gibi. Valla herkes ne giyeceğine kendisi karar verir. Pantolon giyiyorum normal tişört yolda kadınlar tuhaf tuhaf bakıyorlar sanki uzaydan gelmişim gibi
Konu sahibi de belirtmiş dikkat ediyorum zaten diye.
Yok bu ülke gelişmez yıl olmUş 2016 hala giyime karşılıyorsa ben umudumu kestim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?