- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
- Konu Sahibi lou salome
-
Arti kadin haklarini ogren de gel bence sen. İnsani degerlerden bi habersin. Tesetturluler asiri makyaj yapiyolarmis sanaaanee sanane yani bundan. Kendinle celismesene. Ne bicim kadin hakkini savunmak bu !Hehe canım..tesettürlü sün bencede olmasanda umrumda değil ki .ben nerde kötü birsey dedim ?sen haddimi bildirdin sağol..sen avukat mısın pardon?kimsin sen ??ben kadın haklarını savunuyorum bu konudan mağdur olarak konu sahibini çok iyi anlıyorum .sen çıkmış haddini bildirdim diyorsun bence farklı misyonlar edin kendine ..
gönül isterdi öyle olmasını öyle bir toplum değiliz atlantistengelenkadınkötü bir şey demedim ki ben.
neden dalga geçiyorsunuz.Iskandinavya yöresinden zaar :)))
Benim hayatıma. karışırken git burdan derken iyi boya fıçısına düşmüş seksi Parfum kokularıyla gezen tesettürlü leri söyleyince kötü oldum ..Arti kadin haklarini ogren de gel bence sen. İnsani degerlerden bi habersin. Tesetturluler asiri makyaj yapiyolarmis sanaaanee sanane yani bundan. Kendinle celismesene. Ne bicim kadin hakkini savunmak bu !
Estağfurullah.neden dalga geçiyorsunuz.
Ben kötü ya da garip bir şey demedim..
Gittikçe batıyorsun!Benim hayatıma. karışırken git burdan derken iyi boya fıçısına düşmüş seksi Parfum kokularıyla gezen tesettürlü leri söyleyince kötü oldum ..
genel bakarsak müslümanım diyen kadın makyaj yapmamalı, başı açık gezmemeli, dar giymemeli vs. din tesettürlüye inmediği gibi tesettürden ibaret de değil.Tesettürlü olması önemli değil küfürlü konuşamaz konuşursada rezil olur.
Tesettür dikkat çekmemekse niye makyaj ??makyajı insanlar daha güzel daha seksi gözükmek için yapar ..tesettürle makyaj ayrı yerde olan şeyler ..
Benim hiç biri umrumda değil ayrıca.ister yapsın yapmasın bana gelip hayatıma karışmasın yeter ..
Evet ve bahsettiğiniz ülke sizin tabirinizle gulyabanilerle dolu!Estağfurullah.
Dalga geçmek demeyelim de bu ülke gitgide birbirini sevmeyen ve kadina baski yapan bir ülke oldu.
Söylediklerimin doğru olduğunu sizde biliyorsunuz..bu yorum yapanlar çarşaflılar olsa anlarım da .neyse ..Gittikçe batıyorsun!
Bu ülkede kadınla ne zaman uğraşılmadı ki söyler misiniz?Estağfurullah.
Dalga geçmek demeyelim de bu ülke gitgide birbirini sevmeyen ve kadina baski yapan bir ülke oldu.
Eee sizin o giyime karışan sizin değiminizle cahil i sanlardan ne farkınız var. Bence yok.Benim hayatıma. karışırken git burdan derken iyi boya fıçısına düşmüş seksi Parfum kokularıyla gezen tesettürlü leri söyleyince kötü oldum ..
evet siz haklısınız geçen gün şortlu kadın tekmelenmedi yada türbanlılar bundan 15 yıl önce rahatlıkla ünüversiteye girebiliyordu haklısınızEvet ve bahsettiğiniz ülke sizin tabirinizle gulyabanilerle dolu!
Birazda biz karışalım artık ..yıllarca savunduk dışlandık ..Eee sizin o giyime karışan sizin değiminizle cahil i sanlardan ne farkınız var. Bence yok.
Zalim koltuğuna bu kez biz oturalım keyfini çıkaralım diyorsunuz yani..İyiymiş....Birazda biz karışalım artık ..yıllarca savunduk dışlandık ..
Şortlu kadını tekmeleyen de kahrolsun,kapalı giyim tarzını yuhalayan da,hakaret eden de!evet siz haklısınız geçen gün şortlu kadın tekmelenmedi yada türbanlılar bundan 15 yıl önce rahatlıkla ünüversiteye girebiliyordu haklısınız
neymiş bu ülkede gulyabaniler varmış sadece zaman zaman kıyafet değiştirirlermişŞortlu kadını tekmeleyen de kahrolsun,kapalı giyim tarzını yuhalayan da,hakaret eden de!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?