- Konu Sahibi lou salome
-
Ama nedense hep senin yorumlar sivri ve başkasının görüşünü kuçümser gibi.Ben haddimi biliyorum bilmeyenler ortada
kesinlikle.Niye tesettürlü olunca küfür edemez mi?
Makyaj yapamaz mı?
Herşeyden mahrumlar mı?
Şimdi sen dersin ki tesettürlü tesettürlüyü koruo.
Hayır canımm ben açık saçık giyinen biriyim. Ve haksızlığı kabul etmiyorum.
Benim komşum kocası 4 yıllık bitirmiş bi kız aldı işe kadın boşanmaya kalktı sen ne örümceksin diyemedim
Tesettürlü olması önemli değil küfürlü konuşamaz konuşursada rezil olur.Niye tesettürlü olunca küfür edemez mi?
Makyaj yapamaz mı?
Herşeyden mahrumlar mı?
Şimdi sen dersin ki tesettürlü tesettürlüyü koruo.
Hayır canımm ben açık saçık giyinen biriyim. Ve haksızlığı kabul etmiyorum.
Hehe canım..tesettürlü sün bencede olmasanda umrumda değil ki .ben nerde kötü birsey dedim ?sen haddimi bildirdin sağol..sen avukat mısın pardon?kimsin sen ??ben kadın haklarını savunuyorum bu konudan mağdur olarak konu sahibini çok iyi anlıyorum .sen çıkmış haddini bildirdim diyorsun bence farklı misyonlar edin kendine ..Ayrıca nerde küfür ettim göstersene küfür ettim de sen küfürlü mü karşılık verdim .seviyeni gördük canım argo konuşuyorsun hemde bu forumda ..Tesetturlu degilim sadece boyle sizin gibi cirkeflere had bildirme gorevini ustlendim. Arti kufur sizin seviyenize inmek icin sart olan bi seydi.
AhahahaHaklisin magar kackini ilkcag doneminden kalma kocalarini begenebilecegimizi dusunuyorlar.
Benzeri basima geldi. Manyak komsunun biri ben bekarken karsima dikildi, esimle konusmanizi istemiyorum dedi. Neden konusacagim senin o sebek kocanla be, kendi soru sorup duruyor bu bana hakarettir nasil senin kocani begenebilecegimi dusunursun kendimden tiksindim dedim. Arkamdan bagrmalar kendini yerlere atmalar.. gercekten kendimden sogumustum hic sevmem barzo tiplerle yakistirilmayi.
pardon siz hangi ülkede yaşıyorsunuztessetürlü tesettürsüz olayı değil ki konu....
saygılı ya da saygısız ....
tüm tesettürlüler baskıcı,tüm açıklar da tesettür karşıtı olsaydı bu ülke ne hale gelirdi ki çok şükür değil....
Ne tatlısın yaa. Çok sağol.lou salome
Eğer durum günden güne kötüye gitmeseydi, insanlar yobazlıklarından, pisliklerinden gurur duyar hale gelmeseydi derdim ki kendinden ödün verme. Ama bu insanlar bunu istiyor. Bu kadınlar da bunu istiyor. Bu kadınlar insan muamelesi görmek istemiyor.
Ben 3 senedir yurtdışındayım, bu yaz Ayvalık'a geldim. İnan bana merkeze şortla etekle gittiğimde o kadar rahatsız oldum ki. Geçen yazdan beri o kadar değişmiş sana anlatamam. Doğu batı fark etmiyor artık rezalet her yerde. Kurtarılmış bölgeler de sistematik olarak, bilinçli olarak yobazlaştırılıyor. Dokusu değiştiriliyor. Atamalarla Vs. Buralara bu tarz insanlar yerleştiriliyor resmen.
O yüzden sana malesef, çok üzülerek, içim kan ağlayarak diyorum ki biraz ayak uydurmaya çalış sonra da oradan kaç.
Iskandinavya yöresinden zaar :)))pardon siz hangi ülkede yaşıyorsunuz
Aynen yemin ederim avukatimHehe canım..tesettürlü sün bencede olmasanda umrumda değil ki .ben nerde kötü birsey dedim ?sen haddimi bildirdin sağol..sen avukat mısın pardon?kimsin sen ??ben kadın haklarını savunuyorum bu konudan mağdur olarak konu sahibini çok iyi anlıyorum .sen çıkmış haddini bildirdim diyorsun bence farklı misyonlar edin kendine ..
kötü bir şey demedim ki ben.pardon siz hangi ülkede yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?