canım evet eklediğin çizmede çok hoş
gerçekten kahve olan çizmelerimi severek giyiyorum rahatlar öncelikle
kadıköyden almıştım canım maalesef 36
ama markasına bakıp yazıcam buraya kadıköyde mağazası var hem uçuk bir fiyat değildi hemde deriiçi dışı
bununla aynı markadan bir çizmemi sürekli uzun süre giydiğim halde hiç yıpranmamıştı
mont için de pilot montu diyorlar herhalde aynı mağazada bunun siyahı ve kürksüzü vardı 130 civaruydı ama o bundanda erkeksiydi alıcaktım ama vazgeçtim çok erkeksi diye
aslında ray ban gözlükle ve kafve üstteki çizmelerle hoş duruyo gibi
kontescim şu eklediğim vakkolarlada ben rahat etmiyorum sanki çok yaşlı işi yada klasik gibi hissediyorum aslında güzeller bence amabilmiyorumkismile
beyaz montunu cizmelerini begendimŞeniz
cocuklu olunca daha cok rahat giyim tercih edilir
alman kadinlar cogunlukla bu tarz giyer
bende resim ekliyeyim bikac
bende rahat seyler giyerim
etek elbise giymem hicbilmiyorumkismile
canım öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim yaşım 33son eklediğin çantalarda güzelmiş he ..:jeyyar:
kaç yaşındasın canım yanlış anlamazsan... :kedi:
herkesin tarzı farklıdır fakat..bence bir kadın giydiği kıyafetle kadınsılığını hissetmeli... yani illaki dekolteyle değil elbette.herkesin fikrine saygım var.fakat dekolteyi tasvip etmiyorum zaten.herneyse...yani kadınlık zerafettir bana göre...yani küçük detaylarda gizlediğimiz şeylerle gayet şık,zarif olabiliriz... çok sade bir gmleğin bir yerinde bir dantel..ama basite kaçmadan ve abartmadan... yada takıyla hareketlendirmek gibi..bilemiyorum bu kişinin tarzına göre değişir.yani kıyafeti hareketlendirmek... bizi daha hoş ve zarif gösterebilir...
ben tesetürlüyüm mesela..aradığım çizgide bir kıyafet bulmak o kadar zor ki...ve yaşıma göre..belli bir çizgim ve tarzıım var.aradığım özellikteki kıyafeti nereden bulursam alırım.yeterki yakışsın,basit durmasın ve kimliğime uysun... feminen görünmeyi seviyorum.sempatiksalakcinni sevgiler...
beyaz montunu cizmelerini begendimŞeniz
cocuklu olunca daha cok rahat giyim tercih edilir
alman kadinlar cogunlukla bu tarz giyer
bende resim ekliyeyim bikac
bende rahat seyler giyerim
etek elbise giymem hicbilmiyorumkismile
bende eskiden ayda yılda bir giyerdim elbise-etek
ama artık daha sık giymeye çalışıyorum
pantolonda da kumaşlara kayıyorum
kotlar itici gelmeye başladı bilmiyorumkismile
çok hoşmuş canım klasiğe yakın spor gibide zarifte aynı zamanda vakit bulduğunda evdekilerdende çekersen çok güzel olurhihoyyyt
canim bunlar iste internetden alisveris ederim genelde
resim cekmekle ugrastirma
biara firsat bulursam cekerim ama, bulamadim bazilarini
hepsi çok güzel özellikle pantolon sen kaç kilosun boun kaç kırmızıd. canım
tamam canımın içi boyun ve kilon çünki kıyafetleri her kez giyemez yani çok kilolu olursan demek istedim
soruya bak simdi
iyicene desifremi ettirecen beni
boyum 155
kilom cok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?