canım bilmiyosan taklit etçeksin, mağzada vitrin mankenlerini taklit et, aynılarını al mesela, blogları takip et, aynısı yap ya da olabildiği kadar benzeriniKızlar meraba ben 19 yaşındayım.alışveriş yapmayı kıyafet almayı çok seviyorum.ama ne yazıkki aldığım şeyleri birtürlü doğru kullanamıyorum.neyi neyle kombinleyeceğimi bilmiyorum.dolabım daha hiç giymediğim ya da 1-2 kez giydiğim kıyafetlerle dolu.mesela renkli pantolonlar alıyorum, üzerine giyecek birşey bulamıyorum, çoğunun üstüne düz beyaz ve ya siyah tişört giyip çıkıyorum.çok istiyorum güzel giyinmek, hevesliyim ama bi türlü beceremiyorum.bir de benim boyum kısa.kısa boylu bayanlar genelde ne tarz pantolonlar bluzler giyorsunuz? Biraz tavsiye verebilirmisiniz bana..
bu yıl bilek pantolonlar çok moda üzerine renkli düz gömleklerden giyebilirsin çok hoş oluyor, düz tişört giyme bence yaşın küçük cıvıl cıvıl olman lazım.Kızlar meraba ben 19 yaşındayım.alışveriş yapmayı kıyafet almayı çok seviyorum.ama ne yazıkki aldığım şeyleri birtürlü doğru kullanamıyorum.neyi neyle kombinleyeceğimi bilmiyorum.dolabım daha hiç giymediğim ya da 1-2 kez giydiğim kıyafetlerle dolu.mesela renkli pantolonlar alıyorum, üzerine giyecek birşey bulamıyorum, çoğunun üstüne düz beyaz ve ya siyah tişört giyip çıkıyorum.çok istiyorum güzel giyinmek, hevesliyim ama bi türlü beceremiyorum.bir de benim boyum kısa.kısa boylu bayanlar genelde ne tarz pantolonlar bluzler giyorsunuz? Biraz tavsiye verebilirmisiniz bana..
Canım netten konbinler var onlara bakarak parçaları ayarlayabilir sin ayrıca hıc sorun değil boyun ne begendiysen al iyi bir terzi bul iş bitmiştirKızlar meraba ben 19 yaşındayım.alışveriş yapmayı kıyafet almayı çok seviyorum.ama ne yazıkki aldığım şeyleri birtürlü doğru kullanamıyorum.neyi neyle kombinleyeceğimi bilmiyorum.dolabım daha hiç giymediğim ya da 1-2 kez giydiğim kıyafetlerle dolu.mesela renkli pantolonlar alıyorum, üzerine giyecek birşey bulamıyorum, çoğunun üstüne düz beyaz ve ya siyah tişört giyip çıkıyorum.çok istiyorum güzel giyinmek, hevesliyim ama bi türlü beceremiyorum.bir de benim boyum kısa.kısa boylu bayanlar genelde ne tarz pantolonlar bluzler giyorsunuz? Biraz tavsiye verebilirmisiniz bana..
Ben de eskiden giyinmeyi bilmezdim. Kendime yakışanı bulamazdım. Çok çirkin şeyler de alabilirdim. Bir arkadaşım sayesinde birazcık seçmeyi öğrendim. Şimdi gören imreniyor nereden aldığımı soruyorlar. :)Kızlar meraba ben 19 yaşındayım.alışveriş yapmayı kıyafet almayı çok seviyorum.ama ne yazıkki aldığım şeyleri birtürlü doğru kullanamıyorum.neyi neyle kombinleyeceğimi bilmiyorum.dolabım daha hiç giymediğim ya da 1-2 kez giydiğim kıyafetlerle dolu.mesela renkli pantolonlar alıyorum, üzerine giyecek birşey bulamıyorum, çoğunun üstüne düz beyaz ve ya siyah tişört giyip çıkıyorum.çok istiyorum güzel giyinmek, hevesliyim ama bi türlü beceremiyorum.bir de benim boyum kısa.kısa boylu bayanlar genelde ne tarz pantolonlar bluzler giyorsunuz? Biraz tavsiye verebilirmisiniz bana..
zevksizsin de o yüzdenKızlar meraba ben 19 yaşındayım.alışveriş yapmayı kıyafet almayı çok seviyorum.ama ne yazıkki aldığım şeyleri birtürlü doğru kullanamıyorum.neyi neyle kombinleyeceğimi bilmiyorum.dolabım daha hiç giymediğim ya da 1-2 kez giydiğim kıyafetlerle dolu.mesela renkli pantolonlar alıyorum, üzerine giyecek birşey bulamıyorum, çoğunun üstüne düz beyaz ve ya siyah tişört giyip çıkıyorum.çok istiyorum güzel giyinmek, hevesliyim ama bi türlü beceremiyorum.bir de benim boyum kısa.kısa boylu bayanlar genelde ne tarz pantolonlar bluzler giyorsunuz? Biraz tavsiye verebilirmisiniz bana..
Pardon hanfendi zevksiz olduğumu nereden çıkardınız? Beni nereden tanıyorsunuz da bu kanıya vardınız? Yazdıklarımı okursanız zevksiz olduğumu değil, kıyafetlerimi kombinlemekte sorun yaşadığımı yazmıştım. Zevkli ve ya zevksiz olduğuma karar vermek size düşmedi.zevksizsin de o yüzden
ınsanları tanımadan yargılamak karakterıstlık ozellıgımız oldu zaten.Pardon hanfendi zevksiz olduğumu nereden çıkardınız? Beni nereden tanıyorsunuz da bu kanıya vardınız? Yazdıklarımı okursanız zevksiz olduğumu değil, kıyafetlerimi kombinlemekte sorun yaşadığımı yazmıştım. Zevkli ve ya zevksiz olduğuma karar vermek size düşmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?