Giyinmiyorsun

hangi sehirdeyseniz ona göre tavsiye verelim:) her avmde ki her magaza, her cadde bulvardaki her magaza aynı ürünleri satmiyo ayni marka olsa da.

bence mangodan journeyden bı kaç elbiseyle başlayın. temel parcalar denen şeyleri alın. bi tane trençkot ve iki çanta alın.

çanta için de tavsiye verenler olur ben hep aynı cantayi takanlardanim:D :D
Bursa da yaşıyorum. Öyle olduğunu düşünmemiştim her yere aynı ürün gitmemesi ne kötü z🤣

Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Eşinizin davranışı saçma sapan değil,sizinkisi biraz fazla tutum maalesef.Eşiniz sizi hoş bir şekilde görmek istemiş ve sizin için ne güzel para biriktirmiş yerinizde olsam kırılacağıma ona ben de güzel ufak bir hediye alırdım bu jesti için.Biraz instagramdaki butikleri vs takip etseniz az çok fikir sahibi olursunuz zaten bu da kararsızlığınızın bir nebze de olsa önüne geçmiş olur.

Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Size tek bir cümle yazacağım eğer bir şey çıkartabilirseniz ne mutlu size
Erkekler her zaman yatırım yaptığı kadına değer verir
Ne aldığın şu bu eşi sevgilisi fark etmez harcadıkça değerlenir

Kıyafete öyle çok aşırı para vermem ama çeşitli ve uyumlu giyinmek benim için önemli. Yani üzerimdekiler uyumsuz olsun markete bile gitmem. Alışveriş yaparken modası çabuk geçecek parçalar almıyorum ki bir kaç ayda demode durmasın.

Ancak her şeye para vermiyoruz ve zamanla evde modası geçmiş kıyafetler, çantalar, ayakkabılar birikiyor. Size şöyle bir yöntem önereyim:

Önceki senelerden İspanyol paça pantolonların vardı. Sağlam ama demode oldukları için birkaçının paçasını daralttım bir kaçına da lastik taktım (bu sene baya moda).

Sağlam ama baskısı silinmiş penyelerimi akrilik boya kullanarak yeniledim. Bazılarını orijinal yaptım bazılarını da hayal gücüme göre boyadım.

Rengi atmış babetlerimi ojeyle, yıkamaktan grileşmiş converse ayakkabılarımı akrilik boyayla yeniledim.

Zamanla rengi solan kotlarımın belli yerlerini yırtıp topuk taşıyla eskittim. Acayip trendy oldular. Çok benzer bir modeli arkadaşım mağazada görmüş 3 haneli rakamlara pantolon mu aldın dedi :D

Sağlam ama yıkayınca rengi solmuş çantayı aksesuarlarla süsledim ve boyadım. Butik ürünü gibi oldu.

Yarasa kol tuniğimi kol altından daralttım çok hoş salaş bi tunik oldu.

Daha aklıma geldikçe yazarım. Herşey parayla satın almak değil. Ayrıca düzgün giyinmek bir lüks değil ihtiyaçtır. Siz kabul edin veya etmeyin giyim insanın karakterini ele verir.
Yaaa ne kadar güzel fikir bunlar ben kırk yıl düşünsem yapamam mesela birazda beceri ve bunun içinde zevk lazım. Yakıştırma hayal etmekte önemli. Süpersiniz valla diyecek bir şey bulamıyorum. Küçük araştırmalar yapıyorum bir yerden başladım bile diyebilirim. İyiki konuyu açmışım çok güzel şeyler öğrendim

Bursa da yaşıyorum. Öyle olduğunu düşünmemiştim her yere aynı ürün gitmemesi ne kötü z🤣

o zaman biraz kesif turu atmaniz lazim. resmi kurumlara yakin yerlerde daha klasik genel geçer tarzda kiyafetler bulmaniz çok olasi:)
bursa çok güzel bi yer ya mutlaka aradığınız gibi şeyler bulursunuz :)

Boyle erkek te hıc gormedım cevremde ne kadar guzel allah baska dert vermesın. Benım esımde asırı kızar bu ne kadar canta kıyafet dıye musrıflık olarak bakar olaya. Bana esım para bırıktırse kıyafet ıcınn delı gıbı alısverıs yaparım. Tarzın ıllakı vardır sen bılırsın onu ona gore ınternette kombınler var bulup alabılırsın hem kombınleer daha ucuz oluyor hemde guzel tek tek arayıp kombın yapmakla ugrasmazssın. Mesela cantalarda ınternnete cok ucuz marka takıntın yoksa al 3 5 tane kullan marka sevıyorsan ındırım takıp et al. Boyle dusunen koca herkese nasıp etsın ınsallah benım erkek versıyonum galıba esımde senın erkek versıyonun😅

Bence biraz dikkat edin bu aralar. Ben olsam daha da özen gösterirdim bu lafından sonra. Biriktirdiği parayı da bir güzel harcar, alışveriş yapardım. Bende kararsız biriyim mesela bu konuda alışveriş sitelerinin kombinlerine bakıyorum artık
Sİz hangii sitelere bakıyorsunuz güvenilir olsun da sorun yaşamak istemiyorum garantiyim birde 🤣

Bende oğlum doğalı kendime bisey beğenemez oldum kendime pahalı geliyo oğluma gider en pahalısını alırım bu bende anne olduktan sonra oldu normalde kendime almayı severdim siz hep böyleymişsiniz bence biraz esinizi de dinleyin sizi güzel görmek istiyor bu kötü birşey değil
Kızlardan sonra daha da kötü oldu benim ama hep onlara alayım kenarda duran param bile hep onları düşündüğüm için bu kafadan çıkmam lazım

Sİz hangii sitelere bakıyorsunuz güvenilir olsun da sorun yaşamak istemiyorum garantiyim birde 🤣
H&M güzel. Koton eskisi gibi değil. Trendyol da eskisi gibi değil ama yine de tercih edilebilir. Dediğim gibi sadece kombin bakın gidip mağazadan alın. Aynısı olmasına da gerek yok en azından fikir verir

Trendyol reklamlarından nefret ediyorum ama bir kolaylığı var ki hala alışveriş yapıyorum 😬
Mağaza mağaza gezmek bana zor geldi sizin durumunuzda. Trendyola girip birkaç kombin sipariş verin. Üzerinizde beğenmediğinizi iade edebilirsiniz.
İndirimde varmış şu an mesajlarla deli ettikleri için biliyorum 😒

eşinle eşim buluşup bize alışveriş yapmaya gitse ne iyi olur :) benimki de bazen hayatım bebeğimiz olacak biraz harcamalarına dikkat mi etsen diyo bende ona alınıyorum ( halı olduğu halde )

İlla uygun istiyorsanız LCW dan bile çok hoş kombinler çıkartabilirsiniz ordan daha uygunuda zaten üzerinizde kötü durur.Önce Renk kombinleri yapın sonra etek-bluz - pantalonkombinleri yapın mesela siyah beyaz herzaman şık ve tertipli düzenli durur dua edin ki eşiniz size sinyali vermiş rahatsız olduğu konuyu dile getirmiş muhtemelen öncesinde de size alttan alttan söylemiştir ama siz tasarrufa kendinizi öyle bir kaptırmışsınız ki anlamamışsınızdır Hiç bunu dillendirmeden direk başka arayışlara giren erkekler hiç azımsanmayacak derecede
Bence alışveriş yaparken sepetinize bi iki de iç gıcıklayıcı gecelik de atın ,bi şaşırt şöle ayol adamı 😉

Back
X