Kıyafete öyle çok aşırı para vermem ama çeşitli ve uyumlu giyinmek benim için önemli. Yani üzerimdekiler uyumsuz olsun markete bile gitmem. Alışveriş yaparken modası çabuk geçecek parçalar almıyorum ki bir kaç ayda demode durmasın.
Ancak her şeye para vermiyoruz ve zamanla evde modası geçmiş kıyafetler, çantalar, ayakkabılar birikiyor. Size şöyle bir yöntem önereyim:
Önceki senelerden İspanyol paça pantolonların vardı. Sağlam ama demode oldukları için birkaçının paçasını daralttım bir kaçına da lastik taktım (bu sene baya moda).
Sağlam ama baskısı silinmiş penyelerimi akrilik boya kullanarak yeniledim. Bazılarını orijinal yaptım bazılarını da hayal gücüme göre boyadım.
Rengi atmış babetlerimi ojeyle, yıkamaktan grileşmiş converse ayakkabılarımı akrilik boyayla yeniledim.
Zamanla rengi solan kotlarımın belli yerlerini yırtıp topuk taşıyla eskittim. Acayip trendy oldular. Çok benzer bir modeli arkadaşım mağazada görmüş 3 haneli rakamlara pantolon mu aldın dedi
Sağlam ama yıkayınca rengi solmuş çantayı aksesuarlarla süsledim ve boyadım. Butik ürünü gibi oldu.
Yarasa kol tuniğimi kol altından daralttım çok hoş salaş bi tunik oldu.
Daha aklıma geldikçe yazarım. Herşey parayla satın almak değil. Ayrıca düzgün giyinmek bir lüks değil ihtiyaçtır. Siz kabul edin veya etmeyin giyim insanın karakterini ele verir.