Almama davranışının altında yatan bir sebep mutlaka vardır bence... sadece maddi mı yoksa temelde baska sebep mı var once onu bulmaya calisin.
Internet alışverişi candır

2 yil öncesine kadar çalıştığım yıllarda kredi kartımdan resmen duman çıkardı

çalıştığım kurumlara her gün kargo gelirdi. Bayılırım kıyafet olsun çanta ayakkabı cilt bakımı makyaj... oyle çok süslü bi insan değilim vücudum da pek güzel değil her şeyi yakıştıramam ama uygun bisiler bulurum mutlaka ve kullandigim her şey etrafimca çok beğenilir. Şu an çalışmıyorum küçük bebeğim var.. sağolsun eşim sürekli ne istiyorsan al der ama tek maaş olunca tutuyorum kendimi arada sırada çok beğendiğim şeyleri aliyorum. Ona rağmen her gün alışveriş sitelerine bakarım, ürün seçer sepete eklerim. Sadece almayı değil bakmayı da seviyorum :)
Alış-veriş sitelerine bakın oradaki foto ve kombinlerden illa ki beğendiğiniz olacaktır ve zamanla kendi zevkiniz olusacaktir. Youtube da videolar var hangi vücut tipi nasıl giyinmeli diye onları izleyin.
Illa pahalı olacak diye bir şey yok. Misal ben bi eşyayı beğenmişsem lcw koton da olsa benim için michael kors etkisi yapar

ve severek uzun sure kullanırım. Kotonu tavsiye ederim ürün yelpazesi çok geniş. Özellikle web sitesinde sezon sonuna doğru çok uygun kıyafetler bulunuyor.
Onun disinda belli markalara takılıp kalmamak lazım bunun için de trendyol favorim. Hem aldığınız şey üzerinize olmazsa, beğenmezseniz ücretsiz iade ediyorsunuz paranızı kredi kartınıza iade ediyorlar. Evde oturduğun yerden alışveriş keyfisi gibisi yok