Giymesek laf olur mu?

Davul zurnayı siz gönderiyorsanız gösterişli bir kıyafet beklerler sizden. Giymezseniz konuşulur. Onlar getirtiyorsa zaten boşverin, siz konuşun onların hakkında. Altı üstü bi söz.

Kesin laf olur..görümcelere bak paçoz gibi gelmişler derler :)

Giyinin şanınız yürüsün :))
Ya bende konuya bakıp bunu düşünmüştüm de yazmamıştım.
İnsanlar elbiseler davullar zurnalarla SÖZ yapıyor. Siz pantolon :)
Laf kesin olur da, en iyisi kendinizi neyin içinde nasıl hissettiğiniz. Pantolonda gayet şık olabilir ama bu onların laf söylemeyeceği anlamına gelmez

Haftaya erkek kardeşimin sözü var.Davullu olucak ve kapıda oynanıcak.Ben iş çıkışı eve gelip hazırlanıp hemen çıkıcam.Kız kardeşimle pantolon giyelim diyoruz ama kız tarafı baya elbise kuaföre falan gideceklermiş.Oturdukları mahallede pek iyi degil abaza insan çok.Giymesek dedikodu olur mu sizce?
Farketmez ki öylede bakarlar böylede ..

Haftaya erkek kardeşimin sözü var.Davullu olucak ve kapıda oynanıcak.Ben iş çıkışı eve gelip hazırlanıp hemen çıkıcam.Kız kardeşimle pantolon giyelim diyoruz ama kız tarafı baya elbise kuaföre falan gideceklermiş.Oturdukları mahallede pek iyi degil abaza insan çok.Giymesek dedikodu olur mu sizce?
Sadece söz kesileceğine emin misiniz?

Doğuda söz de davul zurna gelir ama erkek tarafi tutar nisanda dugun salonu orkestta tutulur dugun zamani hem davul zurna hem orkestra tutulur bizde var boyle adetler ben yadirgamadim ama pantolon cok basit kalir siz gorumce oluyosunuz bence daha ozenmelisiniz

Pantolon giyeceksen de şık bir pantolon üstüne şık bir bluz olsun.Kuaföre de git.Öyle çok sıradan gibi gözükmesin.Aslında abiyeye kaçmayan güzel elbise giysen daha da iyi olur.En azından gelininiz görümcem özen göstermedi demesin.Bu sözde nişanda olan şeyler çok basit gibi gözüküyo ama ilerideki akrabalık ilişkilerini ciddi anlamda etkiliyor.

Yok yok olmaz.

Vallahi bazı yorumlar " gelin ve görümcelik" üzerinden gidiyor, sankı prenses gelin hanım, gecenin ana öznesi sadece kadınmış gibi! Konu sahibi giyin pantalon , içinizden nasıl giyinmek geliyorsa onu yapın. Çok merak ediyorsanız ayıp mı olur diye Erkek kardeşinize sorun, onun özel günü ne de olsa.

E bı zahmet izin alın
Ya da erken cikin en azından bir elbise ceket giyin bir fon cektirin yahu

Back
X