- 29 Temmuz 2017
- 1.098
- 2.572
- 133
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kesin laf olur..görümcelere bak paçoz gibi gelmişler derler :)
Giyinin şanınız yürüsün :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abaza pantolon dinlemez![]()
Ya bende konuya bakıp bunu düşünmüştüm de yazmamıştım.Kesin laf olur..görümcelere bak paçoz gibi gelmişler derler :)
Farketmez ki öylede bakarlar böylede ..Haftaya erkek kardeşimin sözü var.Davullu olucak ve kapıda oynanıcak.Ben iş çıkışı eve gelip hazırlanıp hemen çıkıcam.Kız kardeşimle pantolon giyelim diyoruz ama kız tarafı baya elbise kuaföre falan gideceklermiş.Oturdukları mahallede pek iyi degil abaza insan çok.Giymesek dedikodu olur mu sizce?
Sadece söz kesileceğine emin misiniz?Haftaya erkek kardeşimin sözü var.Davullu olucak ve kapıda oynanıcak.Ben iş çıkışı eve gelip hazırlanıp hemen çıkıcam.Kız kardeşimle pantolon giyelim diyoruz ama kız tarafı baya elbise kuaföre falan gideceklermiş.Oturdukları mahallede pek iyi degil abaza insan çok.Giymesek dedikodu olur mu sizce?
Haftaya erkek kardeşimin sözü var.Davullu olucak ve kapıda oynanıcak.Ben iş çıkışı eve gelip hazırlanıp hemen çıkıcam.Kız kardeşimle pantolon giyelim diyoruz ama kız tarafı baya elbise kuaföre falan gideceklermiş.Oturdukları mahallede pek iyi degil abaza insan çok.Giymesek dedikodu olur mu sizce?
Ördeklerin bile cinsel saldırı tehdidi altında oldugu 4 tarafı çeşit çeşit manyakla çevrili ülkemiz için altın değerinde bi tespitAbaza pantolon dinlemez![]()