• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giysem mi ? Nasıl bir saç yapsam ? Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Saç hangi model olmalı?

• Düz örgülü topuz

OY: 12 15,8%
  • Dağınık Topuz

OY: 64 84,2%

• Ankete Katılan
    76
Kızlar bir de saçlarım orta uzunlukta. Dağınık topuz için;

Saçlarımı maşa yapıp,arkadan rastgele toplasam. Üst kısmı biraz kabartıp önlerden bir iki tutam bıraksam olur mu?

İyi bir video bulamadım :18::26:

bızde gocmenız bızde susluyuz :)
elbısen guzele benzızor bol dızlerde bıseymı ?

allah başka dert vermesın dıyorum ve dağınık saç güzel saçım orta boy dıyosun ama orta boyda dahada doğal durur gıbı gelıyo bu arada bende göçmenım elbisegüzel sade bıle sayılır

Kızlar bu hafta bir tanıdığımızın kına gecesi var. Geçen sene aldığım bir elbise vardı. Onu giymeyi düşünüyorum. Aldığım zaman kuaföre yaptırdığım saç iğrenç olmuştu. Minik minik bukleler yaptı !

Elbisem nasıl ? Sizce giymeli miyim ve bu elbiseye nasıl bir saç yapılır, nasıl bir takı takılır, ne renk makyaj yapılır ?

Eki Görüntüle 513371 Eki Görüntüle 513372

Saç için yapmak istediğim iki seçenek var, becerikliyimdir övünmek gibi olmasın :31:

Eki Görüntüle 513374 Eki Görüntüle 513375

Birincisinin örgüsüz olarak düz modelini yapmıştım daha önce,ikincisini denemedim. Siz ne dersiniz?

Makyaj ve takı hakkında fikirlerinize de ihtiyacım var.

Kumralım bu arada :) Makyaj için fikriniz olsun diye söyledim :)

Elbisemi beğenmediyseniz yorumlarınızı esirgemeyin lütfen fikirleriniz önemli benim için :)

uzerinde beyaz inciler var sanirim, inci taki takabilirsin bana kalirsa…iki topuzda guzel gider ama daginik olan daha dogal durur. :16:

allah başka dert vermesın dıyorum ve dağınık saç güzel saçım orta boy dıyosun ama orta boyda dahada doğal durur gıbı gelıyo bu arada bende göçmenım elbisegüzel sade bıle sayılır

Aynen sade sayılıyor yani göçmenlerde ama çok yakınımız değiller o nedenle bunu yeterli buldum :)

Kızlar yüzük olarak bu resimdeki yüzükten 2-3 parmağıma birden takmayı düşünüyorum.

Küpe olarakta aynı bu modelden gördüm onu alıcam. Olur mu ne dersiniz?

$swarovski-tal-kalp-eklinde-gumu-kupe-sst2345kp.webp$tek_sirali_yuzuk_tamtur.webp

kolye takma ....dağınık topuz ....inci küpe.......rujun parıltılı olsun mat sürme geri kalan makyajını kafamda canlandıramadım

Aslında elbiseyi ayakkabıyı giyip foto koysan çok daha iyi olur...Yüzünü paintte kapatırsın :34::34::34:

ikinci de olur da birinci modelin örgüsüz olanı güzel olur bence.ivana sert yapıyor ya çok hoşuma gidiyor modern oluyor bence.kıyafetini de çok görünmüyor ama beğendim.makyaj da ,göz rengin daha önemli ama yeşil tonları olabilir.rujun da kahve kızıl karışımı bir renk olmalı bence.

ikinci de olur da birinci modelin örgüsüz olanı güzel olur bence.ivana sert yapıyor ya çok hoşuma gidiyor modern oluyor bence.kıyafetini de çok görünmüyor ama beğendim.makyaj da ,göz rengin daha önemli ama yeşil tonları olabilir.rujun da kahve kızıl karışımı bir renk olmalı bence.

Örgüsüz olarak yapacaktım zaten canım eğer yaparsam. Örgü için saçım yeterince uzun değil maalesef. Boyum uzun diye dalgalı olan model daha çok aklıma yattı kızların oyu da fazla olunca :103:

Teşekkür ederim canım.

Yeşil ve gri tonları. Ayrıca doğal renkler. Bunları not ettim şimdiye kadar söylenenler :68:

Paylaştığım yüzük ve küpe resimleri için ne diyorsunuz kızlar ? Yarın almayı düşünüyorum uygun mudur ?

Hiç bilmem abiye giyinmeyi :105:

Seçtiklerim hep kötü oluyor...

Son düzenleme:
Back
X