Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu hafta bir tanıdığımızın kına gecesi var. Geçen sene aldığım bir elbise vardı. Onu giymeyi düşünüyorum. Aldığım zaman kuaföre yaptırdığım saç iğrenç olmuştu. Minik minik bukleler yaptı !
Elbisem nasıl ? Sizce giymeli miyim ve bu elbiseye nasıl bir saç yapılır, nasıl bir takı takılır, ne renk makyaj yapılır ?
Eki Görüntüle 513371 Eki Görüntüle 513372
Saç için yapmak istediğim iki seçenek var, becerikliyimdir övünmek gibi olmasın
Eki Görüntüle 513374 Eki Görüntüle 513375
Birincisinin örgüsüz olarak düz modelini yapmıştım daha önce,ikincisini denemedim. Siz ne dersiniz?
Makyaj ve takı hakkında fikirlerinize de ihtiyacım var.
Kumralım bu arada :) Makyaj için fikriniz olsun diye söyledim :)
Elbisemi beğenmediyseniz yorumlarınızı esirgemeyin lütfen fikirleriniz önemli benim için :)
bızde gocmenız bızde susluyuz :)
elbısen guzele benzızor bol dızlerde bıseymı ?
allah başka dert vermesın dıyorum ve dağınık saç güzel saçım orta boy dıyosun ama orta boyda dahada doğal durur gıbı gelıyo bu arada bende göçmenım elbisegüzel sade bıle sayılır
uzerinde beyaz inciler var sanirim, inci taki takabilirsin bana kalirsa iki topuzda guzel gider ama daginik olan daha dogal durur.![]()
Dağınık sac modeli daha guzel. Bence makyaj olarak ta gri tonlar olabilir.
Aynı renk inci bulursam inci takacağım
Teşekkür ederim :)
Aslında elbiseyi ayakkabıyı giyip foto koysan çok daha iyi olur...Yüzünü paintte kapatırsın![]()
bence kına için uygun ve yeteri kadar şık bir elbise. gönül rahatlığıyla giyebilirsin.
ikinci de olur da birinci modelin örgüsüz olanı güzel olur bence.ivana sert yapıyor ya çok hoşuma gidiyor modern oluyor bence.kıyafetini de çok görünmüyor ama beğendim.makyaj da ,göz rengin daha önemli ama yeşil tonları olabilir.rujun da kahve kızıl karışımı bir renk olmalı bence.