mahrem göğüs ve diz kapağı arasıdır bu islam dininde böyle kimse bunu değiştiremez herkesin düşüncesi farklıdır ama bu kesin bisey isteyen açabilir yeri gelince bende açıyorum . bikini giyiyorum ama bu yaptığım çok yanlış biliyorum.
giyin miniyi girin benim işyerine töbe haşa bi daha mini giymezsiniz :86:
ben bi kere giydim. öğlene dogru gittim avmye elbise aldım :82:
Al işteKadın görmemişler sankim
Ahahah dedik ya çevreyle ilgili bi durumcidden görmemişler :86:
5 yıldızlı otelde calısırken artiz gibi giyinirdim. şıkır şıkır. bende bi afralar bi tafralar.
hergün ayakkabı değişir,kıyafet değişir.
Emme şimdi imalat yapan bi atölyede calısıyorumcogunun değil %99'unun eşi kapalı.
bulundukları cevre kapalı, ben garip geliyorum onlara.
bırakın miniyi hafif bi bakım yapsam bile fark ediliyor.
zaten önce ki sayfada da yazdım birlikte olduğum kişi istemiyor.
bende uzun kollo gömlekler ve kotla idare ediyorum. tabi şimdilik.
ilerde ne olur bilmem.
gene ofis ortamına dönersem böyle giyinmem , giyinirsem ilişkim biter ..
anam anam anam
Tamam siz ediyorsunuz biz de ediyoruz. Konyu kapasanız artık. Biz size hiç kadın görmemişler dediniz demedik ki? Hala neyi tartışıyoruz?ben hiç kadın görmemişler demek istemedim . ama gerçekten erkekler kadınlardan daha hassas daha çok etkileniyolar ben bu yüzden giyimime hareketlerime dikkat ediyorum
neyse kizlar ben yavas yavas gideyim evimin isini yapayim. Sonra esim gelip, "burda mini etekten bahs ediyorsun ama evde saldur suldur esofmanla geziyorsun, git cabuk üstüne mini giyinde öyle gel" demesin bana.
neyse kizlar ben yavas yavas gideyim evimin isini yapayim. Sonra esim gelip, "burda mini etekten bahs ediyorsun ama evde saldur suldur esofmanla geziyorsun, git cabuk üstüne mini giyinde öyle gel" demesin bana.
Amaaan...
Yani hangi ülkede yaşıyoruzda herkes onun bunun giyimine laf söylüyor.
Valla bu sıcakta pantolonla dolaşacak değilim. Heralde yani şort giyeceğim...
Şortumuda giyiyorum, elbisemide giyiyorum, bikinimi giyip havuzumada iniyorum...
Kabak çiçeği gibi olmadık yerlerde garip bir şekilde açılmadıktan sonra kısa giymek, şort giymek,mini etek giymek bu ülkede neden garip olsun ki...
Konular ne saçma yerlere geliyor, din-tesettür konusuna bile gelmiş...
arkadaşlar eşim çok fazla giysilerime karışıyo kıskanmanın dışına taşmış durumda gri eşofman giymemi tayt giymemi istemiyor elbiselerimi onun onayı olmadan giyemiyorum zaten açık ve çok dar giyinen biri değilim çalıştığım için daha özenli giyinmek istiyorum ama kısıtladığı için çoğu kıyafetim dolapta askıda kaldı güzel giyinmemi istemiyor bu sıcaklarda kot pantolon giyiyorum kumaş pantolon beyaz pantolon yok hayatımda nasıl aşarım bu durumu bilemiyorum sizde böle şeyler yaşıyor musunuz? ben çok sıkıldım yeni evliyim 1 sene olmadı ama cici cici giyinemiyorum(
Konu sahibi arkadaşa fikir vermek ve destek olmak yerine,kendi fikirlerinizi birbirinize kabul ettirmeye çabalamanız takdire şayandı....İkinci yorumumu yazacaktım ki baktım konu nerelere gelmiş
:)) onun bana yaptığını bende ona yapıcamiyi taktik
Birbirimize kabul ettirmeye çalışmadık, orta yolu bulmaya çalıştık. Ama haklısınız bunun yeri burası değildi, özür diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?