Benim sevgilim mi değişikti bugüne kadar olanlar? Asla giyiminden ötürü ne bana ne diğer kadınlara çirkin bir yakıştırma yapmadılar.
Bu elit bir çevreye bağlı...
Düzgün bir çevrede yetişen erkek asla kıyafette iffet olmayacağını HER ŞEYİN kadının ahkalkın beyninde olacağını bilir...
Demin ki yorumunuz çok üzdü beni.
İffetli mi oluyor demişsiniz çok kötü bir yakıştırma.
Siz beğenip giydiğiniz bir şeyden dolayı erkekleri düşünürseniz hiç rahat edemezsiniz ki.
Emin olun çevre güzelse ve erkek iyi terbiye almışsa kadın hakkında asla kötü düşünmez hele ki kendi kızı kardeşi ve annesi ise...
erkeklerin nefsi elit bi çevre falan dinlemiyo benim bildiğim.. yani herkes istediğini giyinebilir ben mahrem olan yerlerimi açarsam kendimi kötü hissederim... ama belki bi başkasıda mini etekle kendini daha iyi koruyabildiğini daha doğru bi insan olduğunu düşünebilir.. bu güne kadar hiç kimseyi kıyafetiyle değerlendirmedim değerlerndirmemde. konu bu olduğu için kendimle ilgili düşüncelerimi söledim
Aaa biz mahrem yerimizi açmıyoruz ki canım.
ben iffetsiz demedim... bana göre kapalı giyinen acık gıyınenden daha cok kendini koruyo. tabıkı kapalı olupta iffetsiz olan insan cok. bana göre doğru değil vücudumun her yerini yabancı erkeklere göstermek . bu benım düşüncem . en yakın arkadasıma bile bugune kadar bu konuda bişey sölemedim kendisi hep mini etek giyer. geri kafalıymısım gibi düşünüyosunuz ama bence öle değil
göğüsle diz kapağı arasını açmıyosan zaten mini etek giymiysunuzdur ki dizin altında giyillen etek kadar normal bişey yok
heh işte demek istediğim o yerine göre giyinceksin. normalde dışarı çıktığında mini etek giyersen herkes sana bakar ve sen hiç kimsenin gözlerini düşüncelerini yönetemezsin.. kapalı olmak bile yetmiyo normalde kadının topuğu bile erkeği cezb ediyo.. sesi.. kadın herşeyiyle erkeği çekiyo. bunun için bence elimizden geldiği kadar dikkat etmemiz lazım
Valla sevgilimi etkilemek için neler yaptım zor ağıma düşürdüm adamı ben mi garibim hiçte çirkin değilim ki !
EE cezbetmemiş onun için giydiğim şeyler bak sesime tutulu vermiş...
Sen erkekleri kadın manyağı mı sandın kuzum?
Benim en yakınn kardeşimden öte biri erkek ve hiç bi kadına senin betimlemelerinle bakmıyor.
Nerde yaşıyorsun cidden ama çok kusura bakma kötü.
Erkek olsam o yorumlardan iğrenirdim kadınlara korkardım selam vermeye aha böylemi düşünüyor diye.
Kadın cinsel obje değildir . ( nokta )
4000 tane erkeğin içinde okumasam erkekleri tanımıyorum dicemhemde staj yaptığım yerlerde cok kalıtelı erkekler var ama.... ya ben elhamdülillah müslümanım.. kur'anda benim inandığım kitap orda zinaya yaklasmayın diye bir ayet var illa tecavüze uğramama gerek yok... hem banane ya isteyen istediği yerini acabilir ben hoşlanmıyorum öyle giyinmekten kendim için konuştum genel değil sonucta herkesin kendi zevkı...
aynen kadın cinsel obje değil. bunu farkettiğinize sevindim. ben türkiyede yaşıyorum . daha önce çok daha açık giyiniydum sımdı daha çok dikkat ediyorum farkınıda gördüm
sen belirtmişsin zaten,çalıştığın için daha özenli giyinmen gerektiğini.. bunu kendisine söylediğin zaman ne tepki veriyor?üzüldüğünü ve gönlün olmadığı halde onun dilediği gibi giyinmenin seni mutsuz olduğundan bahset.. açık giymiyorum,dar giymiyorum,tayt giymiyorum,onu giymiyorum bunu giymiyorum demişsin..ne giyeceksin canım o zaman?tatlı dille belirt kendisine,insanın böyle hevesi kırılmaz ki ama..arkadaşlar eşim çok fazla giysilerime karışıyo kıskanmanın dışına taşmış durumda gri eşofman giymemi tayt giymemi istemiyor elbiselerimi onun onayı olmadan giyemiyorum zaten açık ve çok dar giyinen biri değilim çalıştığım için daha özenli giyinmek istiyorum ama kısıtladığı için çoğu kıyafetim dolapta askıda kaldı güzel giyinmemi istemiyor bu sıcaklarda kot pantolon giyiyorum kumaş pantolon beyaz pantolon yok hayatımda nasıl aşarım bu durumu bilemiyorum sizde böle şeyler yaşıyor musunuz? ben çok sıkıldım yeni evliyim 1 sene olmadı ama cici cici giyinemiyorum(
Konu sahibesine gelirsek.. Sen madem rahatsızsın bu konudan neden bize anlattıklarını da eşine söylemiyorsun ki?
Taviz verme taktik uygulamayada gerek yok bu yaşına seni o mu giydirdi eminim baban bile karışmamıştır.
Dediğini yapmazsın, istemiyorsan olur biter.
çok saçma konusuyosunuz . Zina ne demek bi arastırın isterseniz . ben bugüne kadar yere bakarak yürüyen tek bir erkek bile görmedim. açık giyinmeyi sevmiyorum diye aşağılayamazsınız yaptığınız terbiyesizlik. ayrıca açık giyinende müslümandır namaz kılmayanda ama bunların hepsi bize farz.. ben ahirete inandığım için bunlara dikkat ediyorum . açanada kapatanada saygım var bence sizde biraz saygılı olmayı bilin herkesin düşünceleri aynı değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?