- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Anlamadık Nasıl yaniyurt disinda nikah olunca kendi gidip bildirmden islenmez kutuge
Aile tehditkar çocuğun evini işini biliyor ya o yüzden söylemiyecekler.zaten kaçma oluyor işte bu.Yaşları kaç?
Kimseyi dinlemeyip kurşunlar hayatlarını.
Gerekirse evlerini vs bilmesin kimse.
Gizli evlenince ne olacak ki?
Yani sonraki adım ne olacak?
Yaslar büyükse tabiri caizse kacsınlar.
ben yurt disinda yasiyorumAnlamadık Nasıl yani
O kadar zor ki arkadaşlar bizzat bi kaç durumun içinde oldum içler acısı bir aile.kopuk iletişim yok ama iş evliliğe gelince izinde yok.Offffff aşşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.Bekle sabret desek oluruda yok sanırım.Haklarında hayırlısı ama benim bu konuda bu kadar katı ailem varsa asla yapmadım kolay değil aileyle küs kalmak.Ne kadar kötü olursalar olsunlar aile sonuçta.Beklerdim hiç evlenmezdim sonuçta onlarada beraber değilim.Yani bunu sürekli hatırlatacak ve üzerimde baskı kuracak başka biriyle evlen evlen diye.sonuçta onlar inadını yenene kadar evlenmezdim anne baba sonuçta daha ne kadar direnebilirlerki
Aa öylemi oturum izni lazım.her ülke için mi peki.Yunanistan falanda olmaz mıben yurt disinda yasiyorum
esimde oyleydi
biz nikah dan sonra konsolonlsuga hemen gidemedik
ama bi dakka
sizinkiler zaten Tr konsolonslugunda olacak demi nikah olursa
neyse ben bisey demedim oturum lazim TR nin haberi olmamasi için
karistirdim benim durumumla ayni deil
Öyle dedi dövdülerPf ne saçma işler. Ne kadar saklayabilirler ki? Elbet öğrenecekler. O kızın kimliğini kimse görmeyecek mi? Ne bileyim. Ben evlenmek istiyorum. Sizin bulduğunuzla evlenmem. Kendi sevgilimle evlenmezsem de beni unutun desin. Rest çeksin. Al işte yobazlık deyince kızıyorlar. Dinle alakası yok bunun. Yobaz yobazdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?