Gizli evlilik!!!

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Çok sevdiğim bir arkadaşım var 29 yaşında biriyle görüşüyor 5 yıldır ama ailesi istemiyor kesinlikle karşı.İstememe sebepleri cok komik seyler daha çocuğu görmeden aileyi yaşadıkları yeri köy olduğu için mezhep farklılığı için istemiyorlar.Kültür farkı zarar zırt..çocuk iş sahibi iyi birde maaşı var.istanbulda yaşıyor.Kültürlü hoş biri.
Kız da şehirdışında iş sahibi ailesiyle senede 3-4 kez görüşür anca.aile cok katı oluğu için görüşmüyor.çocukla beraber istanbuldalar
Çok çektirdiler kızın ailesi Nuh diyor Peygamber demiyor..cok katı ve muhafazakar bir aile.ölürsün bu eve giremezsinler,ikinizi gebertirimler havada uçuşuyor.kızın ailesi sürekli tehdit.bir yol bulunur falan demeyin olaylar cok uzadı kesinlikle 5yıldır istemiyorlar.ölüm tehditleriyle korkutuyorlar.anne de babada bu konuda vicdansız maalesef.araya aile büyükleri herkes girdi olmuyor olaylar daha büyüyor kıza kin kusuyorlar.
Özetle kız bu ay nikah yapmak istiyor yanlız aile sürekli tehdit ettiği için nikahı gizli tutacak bi süre.Nikahı basma ihtimalı falan olabilir diye.ve olay çıkmadan evlenmek istiyor.
Soru geliyor:
Türkiye'de evliliği gizleme şansı varmı?aileden biri nüfus sureti örneği istese evli diye çıkacak kızın durumu!
Yurtdışında belediye nikahı yapılsa Türkiye'de gözükmüyormuş sanırım.
Yurtdışında nerde yapılabilir?
Bilgilendirilseniz sevinirim.
Kızın ailesi yanında olmadığı için hüzünlü bir düğün olucak bu yüzden yurtdışında bi yerde yapılsa değişiklik olur iyi olur diye düşündük.
Umarım can arkadaşım adına herşey iyi olur benzer bi durumu bende yaşamış ama vazgeçmiştim.dua edin kızlar

Yurtdışında evlilik yapılacaksa ne gerek var..
Düğün dernek biraz da evliliği duyurmak için, mutluluğu paylaşmak için değil midir?

Offffff aşşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.Bekle sabret desek oluruda yok sanırım.Haklarında hayırlısı olsun ama benim bu konuda bu kadar katı ailem varsa asla yapmadım kolay değil aileyle küs kalmak.Ne kadar kötü olursalar olsunlar aile sonuçta.Beklerdim hiç evlenmezdim sonuçta onlarada beraber değilim.Yani bunu sürekli hatırlatacak ve üzerimde baskı kuracak başka biriyle evlen evlen diye bir durumumda yok.sonuçta onlar inadını yenene kadar evlenmezdim anne baba sonuçta daha ne kadar direnebilirlerki

Yaşları kaç?
Kimseyi dinlemeyip kurşunlar hayatlarını.
Gerekirse evlerini vs bilmesin kimse.
Gizli evlenince ne olacak ki?
Yani sonraki adım ne olacak?
Yaslar büyükse tabiri caizse kacsınlar.
Aile tehditkar çocuğun evini işini biliyor ya o yüzden söylemiyecekler.zaten kaçma oluyor işte bu.

O kadar zor ki arkadaşlar bizzat bi kaç durumun içinde oldum içler acısı bir aile.kopuk iletişim yok ama iş evliliğe gelince izinde yok.

Pf ne saçma işler. Ne kadar saklayabilirler ki? Elbet öğrenecekler. O kızın kimliğini kimse görmeyecek mi? Ne bileyim. Ben evlenmek istiyorum. Sizin bulduğunuzla evlenmem. Kendi sevgilimle evlenmezsem de beni unutun desin. Rest çeksin. Al işte yobazlık deyince kızıyorlar. Dinle alakası yok bunun. Yobaz yobazdır.

Aa öylemi oturum izni lazım.her ülke için mi peki.Yunanistan falanda olmaz mı

Öyle dedi dövdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…