- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 33
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Ne diyelim her iki taraf içinde hayırlı olsun Allah pişmanlık vermesin.Madem öyle bazı şeyleri göze alacaklar.Mesela kız ailesiyle küs kalmayı ,tehdit varsa yerlerini yurtlarını işlerini değiştirmeyi,bir müddet korku ve evhamla yaşamayı vs..O kadar zor ki arkadaşlar bizzat bi kaç durumun içinde oldum içler acısı bir aile.kopuk iletişim yok ama iş evliliğe gelince izinde yok.
Evet maalesef cok vicdansızlar ve kız hasta bu arada30 yaşında kadını dövdüler mi? Pff, şimdi güzel bir yöntem söyleyeceğim hukuka uygun. Ama hiç etik olmayacak. Neyse tutayım dilimi
çocuğu tanımaya bile çalışmamışlar ki. Tanımaya çalışsalar tamam gördükleri birşey vardır da, bu bariz önyargı değil mi?ailenin onayı olmayan evlilikler çatırdamaya maruz kalır.illaki göremediğiniz bişiler vardır.
Aile cok iyi adayları da reddetti.Takıntıları var illa cok yüksek mesleği olsun falan gibi zengin olsun gibiailenin onayı olmayan evlilikler çatırdamaya maruz kalır.illaki göremediğiniz bişiler vardır.
Aynen 5 yılda bir kere bile görmediler çocuğu ne anayı ne babayı reddettikerçocuğu tanımaya bile çalışmamışlar ki. Tanımaya çalışsalar tamam gördükleri birşey vardır da, bu bariz önyargı değil mi?
canım onlar varya konu evlatları olunca çaktırmadan yedi cettini araştırmıştır.benim annem tanımadan üç soru ile damat adayını elemişti.iyikide sözünü dinlemişim.çok üzülmüştüm o zamanlar ama ne haklıymış meğerse.çocuğu tanımaya bile çalışmamışlar ki. Tanımaya çalışsalar tamam gördükleri birşey vardır da, bu bariz önyargı değil mi?
Kızı dövmekle ve öldürmekle tehtid ediyorlar. Bunların onayı olsa nolur allah aşkına. Dövmüşler bile 30 yaşındaki kadını.ailenin onayı olmayan evlilikler çatırdamaya maruz kalır.illaki göremediğiniz bişiler vardır.
Hahaha ne oldu gözlerin fal taşı gibi açıldı?
maaşını ailesine mi gönderiyor bu kız o zaman isiterse prens william boşansın düşes olarak alsın bu kızı gene vermezlerEvet maalesef cok vicdansızlar ve kız hasta bu arada
sigarayı yeni bıraktım beni dertlere gark ettirmeyinHahaha ne oldu gözlerin fal taşı gibi açıldı?
Ebeveyn olmayi peygamber olmayla bir tutmayalim artik ne olur ya. Anne-baba her seyin en iyisini bilir diye bir kaide yok. Beyinsizin en onde gideni,bayrak sallayani bir suru anne baba taniyorum..ailenin onayı olmayan evlilikler çatırdamaya maruz kalır.illaki göremediğiniz bişiler vardır.
Aile cok iyi adayları da reddetti.Takıntıları var illa cok yüksek mesleği olsun falan gibi zengin olsun gibi
muhafazakarlık değil olay parasayarlık parasayarlık anlamadın mı başlık parası kalktı ya şimdi uzun vadede sövüşlenecek damat adayı yoksa kızın parası modu bu.pardonda bukadar muhafazakar aile ise kızlarının şehirdışında kendinden ayrılmalarına nasıl müsade ediyorlar.Yok benim bildiğim muhafazakarlar evden çıkarken bile takla attırıyorlar kızlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?