Gizli evlilik!!!

O kadar zor ki arkadaşlar bizzat bi kaç durumun içinde oldum içler acısı bir aile.kopuk iletişim yok ama iş evliliğe gelince izinde yok.
Ne diyelim her iki taraf içinde hayırlı olsun Allah pişmanlık vermesin.Madem öyle bazı şeyleri göze alacaklar.Mesela kız ailesiyle küs kalmayı ,tehdit varsa yerlerini yurtlarını işlerini değiştirmeyi,bir müddet korku ve evhamla yaşamayı vs..

Arkadaşlar oturma iznine gerek yok bence..sanatçılar falan hep oralarda evleniyor.Son Zaman'larda cok trend herkesin oturma izni mi var ki

ailenin onayı olmayan evlilikler çatırdamaya maruz kalır.illaki göremediğiniz bişiler vardır.
çocuğu tanımaya bile çalışmamışlar ki. Tanımaya çalışsalar tamam gördükleri birşey vardır da, bu bariz önyargı değil mi?

çocuğu tanımaya bile çalışmamışlar ki. Tanımaya çalışsalar tamam gördükleri birşey vardır da, bu bariz önyargı değil mi?
Aynen 5 yılda bir kere bile görmediler çocuğu ne anayı ne babayı reddettiker

canım onlar varya konu evlatları olunca çaktırmadan yedi cettini araştırmıştır.benim annem tanımadan üç soru ile damat adayını elemişti.iyikide sözünü dinlemişim.çok üzülmüştüm o zamanlar ama ne haklıymış meğerse.

ailenin onayı olmayan evlilikler çatırdamaya maruz kalır.illaki göremediğiniz bişiler vardır.
Kızı dövmekle ve öldürmekle tehtid ediyorlar. Bunların onayı olsa nolur allah aşkına. Dövmüşler bile 30 yaşındaki kadını.(

Ebeveyn olmayi peygamber olmayla bir tutmayalim artik ne olur ya. Anne-baba her seyin en iyisini bilir diye bir kaide yok. Beyinsizin en onde gideni,bayrak sallayani bir suru anne baba taniyorum..
Anne olmadan once de boyle dusunuyordum anne olduktan sonra da. Evet hayat tecrubelerim,yasanmisliklarim olabilir ama bu beni olağanüstü guclere sahip biri yapmaz.
Esim de ailesinin onayi olmadan evlendi benimle. Dugunumuzde babasindan baska kimse yoktu. Esim hiç de hüzünlü falan değildi. Döktürdü Ankara havasını vallahi
Ne yapsaydı? "Olmaz o kiz Kürt evlenemezsin" diyen sığ görüşlü ailesini mi dinleseydi?

Aile cok iyi adayları da reddetti.Takıntıları var illa cok yüksek mesleği olsun falan gibi zengin olsun gibi

Bu aile ne iş yapıyor? Kraliyet soyundan mı geliyorlar?
Yüksek makamlı olsun zengin olsun anlayışı "bizi de görsün" diye düşünmelerinden olabilir mi acaba?
Ayda yılda bir görüştükleri kızları evlenmek isteyince mi karışır oldular?
Söylenecek çok şey var da kızın ailesi hiç normal değil bu kesin.

pardonda bukadar muhafazakar aile ise kızlarının şehirdışında kendinden ayrılmalarına nasıl müsade ediyorlar.Yok benim bildiğim muhafazakarlar evden çıkarken bile takla attırıyorlar kızlarına

Evlilik hemen nüfus kaydına geçmiyor ki zaten. Ortalama bir hafta iki hafta sonra anca görünüyor evli olduğu belki yurtdışı evliliğinde de daha da uzar bu süre.
Bu süre de azsa evlendikten sonraki hafta söylesin zaten ne olacaksa olsun diye. Koskoca insanlar en fazla küserler

pardonda bukadar muhafazakar aile ise kızlarının şehirdışında kendinden ayrılmalarına nasıl müsade ediyorlar.Yok benim bildiğim muhafazakarlar evden çıkarken bile takla attırıyorlar kızlarına
muhafazakarlık değil olay parasayarlık parasayarlık anlamadın mı başlık parası kalktı ya şimdi uzun vadede sövüşlenecek damat adayı yoksa kızın parası modu bu.

bi de madem nikah şart diye düşünüyolar, gizlemenin mantığı ne. evlensinler. aynı eve geçsinler evi mi basacak kızın ailesi? polise gider tehdit ediliyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…