Gizli evlilik!!!

Yok çocuğun tek sucu doktor olmamasıydı.tüm akrabalar araştırdı cok iyi birde aileydi.şimdi ana babada pişman ama iş İşten gecti.

bi de madem nikah şart diye düşünüyolar, gizlemenin mantığı ne. evlensinler. aynı eve geçsinler evi mi basacak kızın ailesi? polise gider tehdit ediliyorum diye.
Arkadaslar yapmayın Allahaşkına.Kızın yasal hakları olucak evlenince .niye evlenmesin.hafife almayın bunları

Arkadaslar yapmayın Allahaşkına.Kızın yasal hakları olucak evlenince .niye evlenmesin.hafife almayın bunları

evlensin dedim zaten bende madem bu kadar meraklılar gizli de olsa nikah kıymaya.

yasal haktan kastınız nedir anlamadım? evlenmeden ayrılığı düşünüp ille de hukumet nikahı mı demek lazım.

Cok haklısın tercüman oldun kalbime

anne baba evladı için en iyisini ister bizler o yaşlarda ne yazıkki tecrübesiz ve kör olabiliyoruz.evladını yönlendirmek için olağan üstü güçlere sahip olmaya gerek yok.gelecek tehlikeyi sezebiliyorsun zaten yaradan o gücü vermiş.sizi istemek zorunda değillerdi olabilir oğulları için en iyisini istemek suç değil sığ görüşde değil.gönülleri olsaydı keşke o insanlarında.

evlensin dedim zaten bende madem bu kadar meraklılar gizli de olsa nikah kıymaya.

yasal haktan kastınız nedir anlamadım? evlenmeden ayrılığı düşünüp ille de hukumet nikahı mı demek lazım.
Fikrinize saygı duyuyorum ama açıkcası evet düşünmeli bence ayrılığında hayatta herşey var

izi istemek zorunda değillerdi olabilir oğulları için en iyisini istemek suç değil sığ görüşde değil

en iyisini istemek derken? bu mu mantık yani. ailem en iyisini istiyor o yüzden şu an sevdiğim adamla/kadınla evlenmemeliyim mi demek lazım. ayrıca kime göre neye göre en iyi.

konu sahibinin arkadaşını ailesi dövüyor farkında mısınız? yani 5 senedir sevdiği adamı seçmeyip ailesinden yediği dayağı mı seçmeli. o kısmı okumadınız bence.

Bütün aileler evlatları için en iyi olanı biliyorsa öz kızına tecavüz eden babalar, damadıyla yatan analar nereden çıkıyor ben de bunu merak ediyorum.
Ailesi en iyisini bilirler diyen hanımlar gidecek 5 konu sonra kocam parasını annesine veriyor konusuna "sakıın izin verme cnms" yazacak. O da aile ya.
Konu sahibi, dövdüklerinde darp raporu falan aldıysa mutlaka şikayet etsin, o şekilde evlensin. Hatta tehditleri falan duyan biri varsa, elinde mesaj falan varsa gitsin tehdit ediliyorum diye şikayet etsin, o ana baba gitsin savcıya anlatsın dertlerini.
Gizlice evlenmeleri bir işe yaramaz, nüfus kaydında illa ki çıkacaktır. Evliliği gizlemenin bir yolu yok. Ben öyle biliyorum en azından
Ya da evlenmeyecekler, birlikte yaşayacaklar. Her malı her tapuyu ortak alacaklar, çocuk olursa da adam gidecek doğrudan nüfusu kendi adına çıkaracak. Olacak bitecek.

dışarıda evlenseler de daha sonra elbet işleniyor buradaki bilgilere, türkiyedeki kimliği de değişecek kızın neticede, malesef nüfus müdürlüğüne bir bahaneyle gitseler duyarlar. benim bir arkadaşımın arkadaşının başına gelmiş bu zamanında, hiç tanımam ama duydum, hatta kocası da yabancıymış dışarıda evlendiler, kız bir de çifte vatandaşlık almış bir süre sonra falan. ama annesi ağır hastalanmış bir süre sonra, tam türk filmi gibi ama hastane masrafları için mal mülk satmışlar, kadının üzerineymiş, o sırada yakın bir akrabaya vekalet verilmiş kimse artık, o da nüfus müdürlüğüne gittiğinde çıkmış ortaya. bir de ölüm döşeğindeki kadına yememiş içmemiş yetiştirmiş, kadın kızına küs vefaat etmişti. türk filmi gibi biliyorum ama işte oluyor bunlar demek ki, hiç tanımadığım halde bu kıza çok üzülmüştüm duyunca
gizli yapacaksa sadece nikahı atlatmak için olabilir, sonrasında her an öğrenebilirler. bunları göze alabiliyorlarsa yapsınlar, bir de yurt dışında vatandaşlık yoksa zaten türk konsolosluğunda yapılıyor nikah vatandaşlık olmadan hiçbir yerde belediye nikahı yaptıramazlar..
inşallah bir mucize olur da aile kabul eder ne diyeyim...

gizli evlilikten sonrası ne olacak? yani hiç mi öğrenilmeyecek.Bence resti öncesinde çeksin evlensin, böyle gizli iş öğrenilince daha büyük kıyamet kopar gibi

yurt disinda nikah olunca kendi gidip bildirmden islenmez kutuge
ben bunun böyle olduğunu hiç sanmıyorum. ikisi de tc vatandaşıyken üstelik. başka vatandaşlık yoksa dışarıda konsoloslukta yapılabiliyor zaten, gidip başka bir ülkenin kurallarıyla kilise ya da belediye nikahı yapılamıyor diye biliyorum. yani dışarıda nikah konsolsolukta yapılıyor, orada da aynı türkiyede nikah dairelerinde olduğu gibi dosya açılıyor, tc evlilik cüzdanı veriliyor, sonra kimlik yenileme vs aynı tüm süreç. eğer dışarıda yaşıyorlarsa ya da çifte vatandaşlıkları varsa orada da bildiriliyor resmi olarak sıkıntı yaşanmasın diye..
edit: konsoloslukta olmasa da 1 ay içinde bildirme mecburiyeti varmış
http://www.evliligim.com/Hukuksal-Evlilik-Planlama/yurtdisinda-evlilik.html

Son düzenleme:
bir defa aile kütüğünden çıkacaklar
nufüs sureti istendiğinde çıkacak

Ha burda evlenmissin ha yurt disinda
Gizli kalmiyacak sonucta ortaya cikacak
Belki ozman daha kotu olacak..
Dugun davetliler eglence olmadan evlnmek ..
Bnce ikna yoluna gidilmeli bi sekilde orta yol bulunmali
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…