- Konu Sahibi ladymarmelat
-
onlar hiçbişey yapmadığı için benim yaptığım gözlerine battı.arkadan iş çevirmekle suçlandım.yemek götürdüğüm için kız oğullarından ayrıldı sanıyorlar.Hiç bir şey anlamadım;
Yemek götürmenizle kızın onların namusları olması ne alaka?
Namusları ise neden oğluşları kızı bırakıp tatillere gitmiş?
eşim diyor vallahi diyor ama anlatamıyoruz duvar gibiler neden izin istemediniz bizden e dönüyor hep?Ben anlamadım olayı, 2 tas çorba yapıp verdiniz diye namuslarına ne olmuş. Neden haber vermek zorundasınız? Bunlar söylenince eşiniz ya bi gidin mal mısınız demiyor mu kimseye? Kızın yakınlarına laf taşıyacak biri olsa kaynınızın söylediklerini kıza söyleyip, kızcağızı kaynınız gibi bir pislikten kurtarmak güzel olur.
evet ayrılmışlar ama kız çorba isteyip kaynım götürmediği için benden önce olmuş bu konu.ama eşimin ailesi sürekli ben yemek götürdüğüm için oldu tezini savunuyorlar.Umarım kız kaynınızdan ayrılmıştır
yapıyorum arkadaşım ama anlamıyorlar bende anladıkları dilden konuşmak istiyorum sustukça herşeyi söyleyebileceklerini sanıyorlar çünkü. biri elimde kalsın istiyorumay inşallah kızcağız ayrılır ondan ne kadar üzüldüm. siz insanlık yapmışsınız bence korkmadan söyleyin sizin yapmadığınız insanlığı yaptım azıcık örnek alın benden deyin hiç sinsiliğe gerek yok onlar utanır belki kim bilir
artık suç işlemeyi bile göze aldım düşünün beni nasıl delirttiler.insan gurur duymaz mı biz yoksak gelinimiz var ne güzel sahip çıkmış demez mi? ve yemin ediyorum kızı dünya gözüyle bir kere görmedim yaptığım tek şey sana yemek getiriyorum diye bir sosyal medya aracılığıyla haber vermek.ve yemekleri hastanenin güvenliğine teslim etmek. ki niyetim bişeyleri bozmak olsa kendi ağzımla söylerdim kızı ben doldururdum hadi bunları anlat kayınvalideme diye.hep gizli kalsın istedim.kızda yalan dolana dayanamayıp söylemiş.bu arada kız benden 13 yaş büyükÇok şaşkınım. Kız bu reel hayat dizi değil yapma öyle şeyler tövbeler olsun.
bunuda yaptım canım arkadaşım ama aynı apartmanda altlı üstlüyüz ben engelliyorum o kapıda bitiyor.canım oğlum seni çok özledim göremiyorum sarılamıyorum aramıza girenler var diyor.o aslında yapacağını bilirmiş ama oğluna kıyamıyormuş.beni gönderme niyeti var galiba kendi içindeBen olsam kayınvalidemi her yerden engellerdim bir daha da konuşmazdım. Konuşmak zorunda da değilsiniz. Hayata bir kere geliyoruz sizi üzenleri bu kadar düşünmeyin uzak durun.
ve eşimi o kadar çok seviyorum o kadar çok o aileden değilki anlatamam.yoksa 1 dakika durmam pisliklerinde boğulsunlar .Nasıl bir aileye düşmüşsünüz yavicdansızlık, yalancılık… Tövbeler olsun düşman başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?