• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizli gizli yol almayı öğrenmem gerek

Hiçbirsey anlatmaya uğraşmayın ya. Muhattap falan olmayın aileden kimseyle. Eşinize de söyleyin ailesiyle ilgili tek laf etmesin.
Neden bozuyorsunuz sinirlerinizi bu kadar?
yapmadığım bişeyle suçlanıyorum ve amaan banane diyemiyorum haksızlığa uğruyorum dayanamıyorum.aslında çok haklısınız b.kunuzda boğulun demeliyim

Cahil 2 yüzlü bir aileye gelin gitmişsiniz olayın özü bu aslında .. Belki ileride eşi olacak adam (kaynınız) ölsün diyor, kaynana gidemeyeceğini bildiği rahatlıkla ah ben sana bakardım nidaları atıyor .. sizin yaptığınız iyilik insanlık insan olmayana çok geliyor .. Eğer eşiniz de siziin yanınızdaysa düşünce olarak muhattap olmayın bir süre kv kişisiyle Allahından bulsunlar 2 kap yemeğe de laf söylenmez ..

bunuda yaptım canım arkadaşım ama aynı apartmanda altlı üstlüyüz ben engelliyorum o kapıda bitiyor.canım oğlum seni çok özledim göremiyorum sarılamıyorum aramıza girenler var diyor.o aslında yapacağını bilirmiş ama oğluna kıyamıyormuş.beni gönderme niyeti var galiba kendi içinde :KK70: bende sokak kedisiyim ya o hadi git diyecek bende gideceğim
Ne derse desin hiç takmayın hiç tepki vermeyin sizin sinirinizi bozmak için yapıyor sizin bozulmadan dediklerini yok saymanız, keyfinizden ve aldığınız kararlardan vazgeçmemeniz zaten en büyük intikam. Bırakın o kudursun.

Hayvani bir kayın insanlıktan nasip almamış bir aileye denk gelmissiniz:kızgın:sizi çok taktir ettim gercekten insanlık yapmış olması gerektiği gibi davranmışsınız 👏🏻 asla onları yapmayın bırakın onlar kötü kalsın onlarda kendi pisliklerinde bogulsun.
çok teşekkür ederim bende artık kendimi sorgulamaya başladım kötülük mü var benim kalbimde diye.düşmanım olsa yine götürürdüm bende annesiz babasız büyüdüm.o kızcağızı anlayabiliyorum ne zordur yalnızlık.insan olduğum için yaptım ve insan bile olamamışlar tarafından haksızlığa uğradım. iyiki siz varsınız yoksa ben doğruyu yanlışı ayırt edemez oldum

eşim diyor vallahi diyor ama anlatamıyoruz duvar gibiler neden izin istemediniz bizden e dönüyor hep?
“Vallahi” derken? Sizde duvar gibi olsanız onlara karşı, görüşmeseniz, aramasanız, arasalarda açmasanız. Hayat kaliteniz artar valla. Sinsi sinsi bu insanları hayatınızdan çıkarmanın planlarını yapın bence.

Ben kızında olduğu aile meclisinde senin oğlun ailesi öldüyse o da ölsün deyince, bu aileden bir insan çıkmasını gerektiği için yolladım yemek der hepsini hayatımdan çıkarırdım. İnsanlık yaptığım için yanımda durmayacak bir eşim olsa onuda anasının kapısına bırakırdım. Ama ben sivri bir insanım, kimlerle hangi gemileri yaktığımı zerre umursamam. O yüzden bu tavsiye size uymaz. Kaynınızın söylediklerini kıza taşıyacak birini bulun bence. Ama sizi satmamasıda lazım.

Cahil 2 yüzlü bir aileye gelin gitmişsiniz olayın özü bu aslında .. Belki ileride eşi olacak adam (kaynınız) ölsün diyor, kaynana gidemeyeceğini bildiği rahatlıkla ah ben sana bakardım nidaları atıyor .. sizin yaptığınız iyilik insanlık insan olmayana çok geliyor .. Eğer eşiniz de siziin yanınızdaysa düşünce olarak muhattap olmayın bir süre kv kişisiyle Allahından bulsunlar 2 kap yemeğe de laf söylenmez ..
ne kadar doğru tespitleriniz.aslında özleri böyle.eşim yanımda evet hep beni savundu ama bir yerde de aman bişey olmasın birinin tansiyonu diğerinin kalbi var deyip arada kalıyor.yani bu aile rest çekilecek aile değil mi Allah aşkına ?

“Vallahi” derken? Sizde duvar gibi olsanız onlara karşı, görüşmeseniz, aramasanız, arasalarda açmasanız. Hayat kaliteniz artar valla. Sinsi sinsi bu insanları hayatınızdan çıkarmanın planlarını yapın bence.

Ben kızında olduğu aile meclisinde senin oğlun ailesi öldüyse o da ölsün deyince, bu aileden bir insan çıkmasını gerektiği için yolladım yemek der hepsini hayatımdan çıkarırdım. İnsanlık yaptığım için yanımda durmayacak bir eşim olsa onuda anasının kapısına bırakırdım. Ama ben sivri bir insanım, kimlerle hangi gemileri yaktığımı zerre umursamam. O yüzden bu tavsiye size uymaz. Kaynınızın söylediklerini kıza taşıyacak birini bulun bence. Ama sizi satmamasıda lazım.
bunu ben yapabilirim. hala yapmadım ama kızla samimi olup bütün söylediklerini dökebilirim.sanmıyorum beni satsın 43 yaşında aklı başında bir insan

artık suç işlemeyi bile göze aldım düşünün beni nasıl delirttiler.insan gurur duymaz mı biz yoksak gelinimiz var ne güzel sahip çıkmış demez mi? ve yemin ediyorum kızı dünya gözüyle bir kere görmedim yaptığım tek şey sana yemek getiriyorum diye bir sosyal medya aracılığıyla haber vermek.ve yemekleri hastanenin güvenliğine teslim etmek. ki niyetim bişeyleri bozmak olsa kendi ağzımla söylerdim kızı ben doldururdum hadi bunları anlat kayınvalideme diye.hep gizli kalsın istedim.kızda yalan dolana dayanamayıp söylemiş.bu arada kız benden 13 yaş büyük
E şey yapsaydın o öyle söyleyince madem namusunuz oğlunuz ölsün diye beklemeseydi baksaydınız, kimin ne olduğu ortada benim insanlığımı eleştiremezsiniz deseydin otursaydı üzerine

Ya ne namusu. Bunlar kizi atmış bi köşeye. Kayninin da umrunda degil. Muhtemelen surecek bir iliski de degil. Ölse de kurtulurdum farketmez modunda bence. Sonraisnda da yarim agiz biz sana bakardik falan yalanlari. Sizin onlarin yalanini ortaya cikarmaniz hosuna gitmemis. Zaten anne babasi öldü diye kizin hic mi akrabasi tanidigi kalmadi da yemek göndermek size düştü. Onu da anlamadım. Kizin kendi sevgilisi umursamiyor size noluyor ki. Kizi baslarindan atmaya bakacaklar muhtemelen su an araya girmis olmaniz rahatsiz etmis kaynanan gili

Ne derse desin hiç takmayın hiç tepki vermeyin sizin sinirinizi bozmak için yapıyor sizin bozulmadan dediklerini yok saymanız, keyfinizden ve aldığınız kararlardan vazgeçmemeniz zaten en büyük intikam. Bırakın o kudursun.
bunu deneyeceğim :D hiç böyle bakmamıştım haklısınız. ben tiyatro konser söyleşileri gezerken onlar kudursun hep ben mi sinir küpü olacağım. farklı bakış açıları benim görüş alanımı açıyor çok sağolun :KK200:

Kıza bunların gerçek yüzünü anlat.. senden duyduğunu saklasın!hem kız kurtulur hem de sen ufak bir zafer kazanirsin! Karlı iş🤫

Merhaba arkadaşlarım
benim baş edemediğim bir sorunum var ve akıl fikir almak istiyorum sizlerden
aylaaar önce kaynım(bekar) bir kızla görüşüyordu kız covid oldu yoğun bakımdayken anne-babasını(covid yüzünden)kaybetti.biz bunu kaynımdan öğrendik kendiside köye gideceğini söylerken ööyle laf arasında söyledi çok normalmiş gibi.eşim dedi ki ''saçmalama o kız yoğun bakımda yatıyor sen nasıl gezmeye gideceksin''.kaynımın cevabı ; anası babası ölmüş kendi de ölsün bu saatten sonra neden yaşasın ki .
Benim hamileliğimin ilk günleriydi ve aşırı duygusaldım.bu olay; o kızın çaresizliği beni çok derinden etkiledi(bütün ailesi covid geçirdi kimse yanına gidemiyordu;bir çorba rica ettiği arkadaşları da gelemeyiz getiremeyiz bize de bulaşırsa diyip reddetmişler kaynım dahil..) neyse eşimde dedi ki madem bu kadar üzüldün biz üzerimize düşeni yapalım yemek götürelim kapıdan güvenliğe bırakalım.ve yaptık biz bunu tamamen insan olduğumuz için asla başka bir amaç gütmedik.
bir gün kız benim kayınvalidemle konuşuyor.kayınvalidemde(istanbulda olmasına rağmen) kızım ben orda olsam sana bakardım gül gibi diyip yalan söylüyor.kızda dayanamayıp gerek yok gelinin bana sürekli yemek getiriyor diye söylemiş bulunuyor.işte kıyamet tam olarak burada kopuyor
nasıl onlardan izin almamışız nasıl sormamışız neden gizli iş çevirmişiz o kız namuslarıymış??? bunların hepsi 2 kap yemek götürdüğüm için oluyor.
işler bugüne kadar kavga hır gür ile geldi ve ben artık kendi düşüncelerimden çok korkuyorum.gecenin bir yarısı arabalarını elimde anahtarla boydan boya çizmek istiyorum.evlerine zarar vermek istiyorum.bana yaşattıkları herşeyin hesabını sormak istiyorum.ve asla gizli iş çeviremiyorum yaptığım yapacağım herşey dilimde.bunu bunu yapıcam haberiniz olsun diyorum.
ufak tefek cinayetlerdeki merve aksak gibi sinsi ilerlemek ve zafere gitmek istiyorum bunun bi yolu olmalı

içimi dökmek çok iyi geldi iyi ki varsınız :KK200:

gizli iş çevirmene gerek yok ki..
yaptığında yanlış bir şey yok, yetişkin bireysin istediğinizi yaparsınız. kaldı ki çok da iyi yapmışsın. yaptığın yapacağın her şey de dilinde olmalı zaten sen dürüst ve düzgün bir insansın..
kusura bakmasın da anası babası ölmüş kendi de ölsün bu saatten sonra diyen kaynına değil selam vermek hayatınızdan komple çıkarmanız lazım.. bu aşşırı şerefsizce bir tutum zira..

Hayvani bir kayın insanlıktan nasip almamış bir aileye denk gelmissiniz:kızgın:sizi çok taktir ettim gercekten insanlık yapmış olması gerektiği gibi davranmışsınız 👏🏻 asla onları yapmayın bırakın onlar kötü kalsın onlarda kendi pisliklerinde bogulsun.
Kötü kötü olduğunu bilmiyor ki sorun orada 😂

Ya ne namusu. Bunlar kizi atmış bi köşeye. Kayninin da umrunda degil. Muhtemelen surecek bir iliski de degil. Ölse de kurtulurdum farketmez modunda bence. Sonraisnda da yarim agiz biz sana bakardik falan yalanlari. Sizin onlarin yalanini ortaya cikarmaniz hosuna gitmemis. Zaten anne babasi öldü diye kizin hic mi akrabasi tanidigi kalmadi da yemek göndermek size düştü. Onu da anlamadım. Kizin kendi sevgilisi umursamiyor size noluyor ki. Kizi baslarindan atmaya bakacaklar muhtemelen su an araya girmis olmaniz rahatsiz etmis kaynanan gili
şöyle ; bir mevlitte bir araya geldiklerinden bütün ailesi covid geçiriyor.anne baba ölüyor kız yoğun bakımdayken.abisi ablası elbette var ama çıkamıyorlar karantinadan.bana düşmezdi olabilir ben insanlık gereği kendim sorumluluk almak istedim azılı düşmanım olsa yine yapardım.aksine bu konu olduktan sonra kız çok değerlendi.sana ölüyoruz bitiyoruz nolur oğlumuzu affetler başladı.kızda istemedi.yani aslında onlar masum insanlardı herşeyi ben bozmuş oldum.evlenmelerine engel oldum yemek yapıp götürerek.kötü gelin iş başında

Kız ölsün ne demek ya hayvan herif kaynınız iğrenç biri, ailesi daha da berbat insanlar.

Ben olsam kvye açıp sayarım sonra da konuşmam görüşmem. Kız hasta yatağında bir tas çorba vermediniz, üstüne iğrenç oğlun ölsün gitsin dedi leş gibisiniz, derdim ağzıma geleni sayardım

E şey yapsaydın o öyle söyleyince madem namusunuz oğlunuz ölsün diye beklemeseydi baksaydınız, kimin ne olduğu ortada benim insanlığımı eleştiremezsiniz deseydin otursaydı üzerine
kaçak dövüşüyorlar benimle yüzyüze gelmiyorlar da eşe dosta akrabaya anlatıyorlar sinsilik yaptı oğlumuzu ayırdı diye.ayrıca hasta olan kızda onunla ilgisi yok ben zor günümüde yanımda olmayan adamı ne yapayım desede hayır bana odaklanmışlar. ben yemek götürmeseydim kendi içten pazarlıkçı durumları ortaya çıkmayacaktı kız hepsini memleketlerinde ve haberleri yok sanacaktı.

gizli iş çevirmene gerek yok ki..
yaptığında yanlış bir şey yok, yetişkin bireysin istediğinizi yaparsınız. kaldı ki çok da iyi yapmışsın. yaptığın yapacağın her şey de dilinde olmalı zaten sen dürüst ve düzgün bir insansın..
kusura bakmasın da anası babası ölmüş kendi de ölsün bu saatten sonra diyen kaynına değil selam vermek hayatınızdan komple çıkarmanız lazım.. bu aşşırı şerefsizce bir tutum zira..
eşim ve ben engelledik görüşmüyoruz.bu seferde annesinde şu tutum başladı'' numaralarımızı engellediniz ölsek bilmeyeceksiniz''başkaları ölebilir ama kendi canları çok değerli.

Back
X