gizli gizli yol almayı öğrenmem gerek

Aynı yerden çıktıkları bile yüzüne bakmıyor, herkes kötü bi senin kaynana iyi olamaz.

baktığınız yerden bakmaya çalışıyorum ama bazı tezleriniz boşa çıkıyor. kaynım terketmedi kız terketti.asıl desteği ondan bekleyip görmediği için. kızın umudu taze kalmadı zaten ben yemek götürdüğümde ayrıydı kaynım yaratığından.sonra kız çok değerlendi.bütün sülaleyi engelledi farklı farklı numaralardan arayıp gel konuşalım böyle kesip atma herkes hata yapar dediler.

benimse en çok tahammül edemediğim ikiyüzlü ve çiğ oluşları.ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün yok bu tip insanlarda. ya da siz ne düşünmek isterseniz öyle olsun

hayır o benim Allah katında kadınımdı siz ayırdınız aklına girdiniz bizimki bi küsüp barışmaktı diyor allah katında kadın nasıl oluyor bende onu düşündüm şimdi. soracağım bunu en kısa zamanda.

Kaynın terkedince kız mecbur terkedecek. Adamın ondan el çektiğini, ölüme terkettiğini anlamadı mı sanıyorsunuz? Baktı kız ölmüyor, gel barışalım demişler töbe töbe.

Olmuyor. Sanırım dini nikahtan bahsediyor. Kimsenin bilmediği nikah geçerli değil, bunu bi deyiver.

asla yargılamam yada ne bileyim sorgulamam ben iyiliğimi yaptım çekildim kenara ama tuhaf olan ne biliyor musunuz ? kız iki gün engelliyor üçüncü gün açıyor bunlarla muhattap oluyor.net bir tavır sergilemediği için bu sefer marmelat mı ara bozuyor diye düşündürüyor bence. zor günümde yanımda olmayan insanı ne yapayım diyebiliyorsan ortada sevgi saygı kalmamışsa neden muhattap oluyorsun tekrar.bence kızında karşısında talepkar ve çok istekli bir aile görmek hoşuna gidiyor. benimde hayatımdan çıkardığım arkadaşlarım oldu dönüp stalk bile yapmadım merakım onlardan değerlidir diye düşünürüm hep işte bilmiyorum arapsaçına döndü :)

eşim diyor vallahi diyor ama anlatamıyoruz duvar gibiler neden izin istemediniz bizden e dönüyor hep?
İzahat verdiğiniz için oluyor bunlar, bir cinnet herşeyi çözer. Size mi soracağım kime yemek götüreceğimi hadi ordan deyip bir patlayın kapanır konu. Sakin kaldığınız için böyle oluyor

Kız yoklukta mı ne dkflfl

cuma akşamı kendilerine söyleyeceğini bildiğim insanların yanında;çok kötü şeyler yapacağım artık suç işlemeyi de göze aldım dedim.bi gün arabalarını ateşe vericem benden bilsinler;bi gün elektrik kablolarını kesicem benden bilsinler;bi gün canlarına kast edicem 5-10.000 verip birine üstlerine salıcam bunu da benden bilsinler dedim.

biliyorum ki aynı gece bu konu konuşuldu.

ve biliyor musunuz ne oldu

bütün haftasonu eşim ve oğluşumla çok keyifliydik;hiç telefonumuz çalmadı;asla gelmediler;kimse rahatsız etmedi;koca haftasonunu evde film izleyerek kurabiye pişirerek;ders yaparak akşamları da tiyatroya giderek değerlendirdik.

ben çözümü buldum galiba kızkardeşlerim

İyi yapmışsın. Güzellikten anlayacak gibi değiller.

Bence Kv ne iyi ki kız vicdansız oğlundan ayrıldı demelisin
İyi ki !!

Ha bi de lütfen Kv ne de ki ; eğer başka bir kızla birlikte olursa o kıza da eski sevgilisine yaptıklarını anlatacam de ,
Kimsenin evladı yansın istemem de

Ben de benim kayın aileye karşı aynı duyguları besliyorum
Kolay gelmedik biz bu hale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…