• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizli gizli yol almayı öğrenmem gerek

Ben senin yerinde olsam eşim eğer yanımdaysa bu süreçte yapışırdım iyice :D çatlasın oğlu için oh sefam olsun der yoluma yaşamıma bakarım sürekli paylaşım yap kocana bol bol sarıl foto çek çatlasın en iyi ceza :D mala mülke zarar verdiğin öğrenilirse eşinle evliliğin çıtırdar kötü olur yapma öyle bir şey çizgini bozma
kaçak dövüşüyorlar benimle yüzyüze gelmiyorlar da eşe dosta akrabaya anlatıyorlar sinsilik yaptı oğlumuzu ayırdı diye.ayrıca hasta olan kızda onunla ilgisi yok ben zor günümüde yanımda olmayan adamı ne yapayım desede hayır bana odaklanmışlar. ben yemek götürmeseydim kendi içten pazarlıkçı durumları ortaya çıkmayacaktı kız hepsini memleketlerinde ve haberleri yok sanacaktı.

Kötü kötü olduğunu bilmiyor ki sorun orada 😂
işte bende bu acı gerçekle yüzmeşmelerini istiyorum soğuk bi rüzgar gibi yüzlerine çarpsın istiyorum. artık en olmadı bende onlar gibi akrabaları kapı kapı gezip yaptıklarını anlatacağım 7 sülaleye.kimse kapılarını açmayınca belki anlarlar.

Kız ölsün ne demek ya hayvan herif kaynınız iğrenç biri, ailesi daha da berbat insanlar.

Ben olsam kvye açıp sayarım sonra da konuşmam görüşmem. Kız hasta yatağında bir tas çorba vermediniz, üstüne iğrenç oğlun ölsün gitsin dedi leş gibisiniz, derdim ağzıma geleni sayardım
yüzsüz arsız olunca haklı güçsüz olurmuş :) denedim ama '' bin hiç bişi yipmidim ki'' deyip çıktı işin içinden sevgi pıtırcığı oldu bi anda

işte bende bu acı gerçekle yüzmeşmelerini istiyorum soğuk bi rüzgar gibi yüzlerine çarpsın istiyorum. artık en olmadı bende onlar gibi akrabaları kapı kapı gezip yaptıklarını anlatacağım 7 sülaleye.kimse kapılarını açmayınca belki anlarlar.
Yine anlamazlar yine yıpranan sen olursun kız anlamış ayrılmışsa boşver herkesin doğrusu farklı bazı insanlar böyle sadece yıpratır en guzeli kendi hayatından uzak tutmak.

Namusları addetikleri kızın ailesi vefat ettiğinde keşke ölse diyen oğullarına da hır gür çıkardılar mı ki.
Sizin gizli saklı bir şey çevirmenize gerek yok.
Açık da yapsanız, gizli de yapsanız kötü çkötüdğr ve hiç bir zaman iyilikten anlamayacaktır.
O sebeple karakterinizden ödün vermeyin.
Keşke o kız kaynınızdan ayrılsa.

Ben senin yerinde olsam eşim eğer yanımdaysa bu süreçte yapışırdım iyice :KK70: çatlasın oğlu için oh sefam olsun der yoluma yaşamıma bakarım sürekli paylaşım yap kocana bol bol sarıl foto çek çatlasın en iyi ceza :KK70: mala mülke zarar verdiğin öğrenilirse eşinle evliliğin çıtırdar kötü olur yapma öyle bir şey çizgini bozma
engelledik yaa kötü zamanlama oldu :D ama yapacağım akrabalar filan gösterir daha iyi olur. eşim bilirse bu pislik düşüncelerimi kesin aramız açılır zaten bu sefer yine ben haksız olurum.doğru.haklısınız.

Yine anlamazlar yine yıpranan sen olursun kız anlamış ayrılmışsa boşver herkesin doğrusu farklı bazı insanlar böyle sadece yıpratır en guzeli kendi hayatından uzak tutmak.
aynı apartmandayız bu konudan sonra sadece anne gelir gider oldu diğer ikisi ayaklarını çekti zaten.ben her sabah kalktığımda umarım bugün ölürler diye dua eder oldum kendimi kaybediyorum gerçekten bu kadar katran kalpli bi insan değilim

Namusları addetikleri kızın ailesi vefat ettiğinde keşke ölse diyen oğullarına da hır gür çıkardılar mı ki.
Sizin gizli saklı bir şey çevirmenize gerek yok.
Açık da yapsanız, gizli de yapsanız kötü çkötüdğr ve hiç bir zaman iyilikten anlamayacaktır.
O sebeple karakterinizden ödün vermeyin.
Keşke o kız kaynınızdan ayrılsa.
hayır asla ne dediler biliyor musunuz ''oğlumuz çok üzgündü ne konuştuğunu bilmiyordu öyle demiş olabilir''
inanılmaz arsızlar. o kızı bir başına bıraktılar dalga geçer gibi arayıp valla elimizde olsa gelirdik dediler aralarında 10 km mesafe vardı. ben iğrençliklerini de yargılamazdım bu kadar yakama sıçramasalardı .

aynı apartmandayız bu konudan sonra sadece anne gelir gider oldu diğer ikisi ayaklarını çekti zaten.ben her sabah kalktığımda umarım bugün ölürler diye dua eder oldum kendimi kaybediyorum gerçekten bu kadar katran kalpli bi insan değilim
Bence hiç dusunmeyin bu düşüncelerden kurtulun kim ne yapıyorsa er yada geç kendine yapıyor.

hepinize ayrı ayrı derdimi kendi derdiniz gibi sahiplendiğiniz ve çözüm çabası içinde olduğunuz için çok teşekkür ederim. her birinizden ayrı bir fikir almak iç huzurumu tekrar kendine getirdi. iyi ki varsınız kız kardeşlerim. yorumlarınızla doyuma ulaştım ben;hemfikir olduğumuz gibi yanıyoruz deseler;elimdeki bir bardak suyu içip gezmeye gideceğim...ponçik kalplerinizden öperim :anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK52:

evet ayrılmışlar ama kız çorba isteyip kaynım götürmediği için benden önce olmuş bu konu.ama eşimin ailesi sürekli ben yemek götürdüğüm için oldu tezini savunuyorlar.
Ayrıldıklarında çok sevindim anne babasını kaybetmiş bir kızın böyle insanlıktan çıkmış kişilerle yollarını ayırması çok iyi olmuş

Kız ayrılmiş sanırım kaynından ilgilenmediği için e haklıda ciddi var hastalık kaynın ile kvde sen gittin kızı doldurdun diye düşünüyorlar.
Madem ne desen inanmıyorlar dök içindeki zehiri ben kız yoğun bakımda yatarken sevgilisi tatile gidip ilgilenmiyorsa tabiki ayrılıkcaktı madalyamı takacakti adam olsaydında sevgiline destek verseydin şimdi beni bahane edemezdin derdim.

Merhaba arkadaşlarım
benim baş edemediğim bir sorunum var ve akıl fikir almak istiyorum sizlerden
aylaaar önce kaynım(bekar) bir kızla görüşüyordu kız covid oldu yoğun bakımdayken anne-babasını(covid yüzünden)kaybetti.biz bunu kaynımdan öğrendik kendiside köye gideceğini söylerken ööyle laf arasında söyledi çok normalmiş gibi.eşim dedi ki ''saçmalama o kız yoğun bakımda yatıyor sen nasıl gezmeye gideceksin''.kaynımın cevabı ; anası babası ölmüş kendi de ölsün bu saatten sonra neden yaşasın ki .
Benim hamileliğimin ilk günleriydi ve aşırı duygusaldım.bu olay; o kızın çaresizliği beni çok derinden etkiledi(bütün ailesi covid geçirdi kimse yanına gidemiyordu;bir çorba rica ettiği arkadaşları da gelemeyiz getiremeyiz bize de bulaşırsa diyip reddetmişler kaynım dahil..) neyse eşimde dedi ki madem bu kadar üzüldün biz üzerimize düşeni yapalım yemek götürelim kapıdan güvenliğe bırakalım.ve yaptık biz bunu tamamen insan olduğumuz için asla başka bir amaç gütmedik.
bir gün kız benim kayınvalidemle konuşuyor.kayınvalidemde(istanbulda olmasına rağmen) kızım ben orda olsam sana bakardım gül gibi diyip yalan söylüyor.kızda dayanamayıp gerek yok gelinin bana sürekli yemek getiriyor diye söylemiş bulunuyor.işte kıyamet tam olarak burada kopuyor
nasıl onlardan izin almamışız nasıl sormamışız neden gizli iş çevirmişiz o kız namuslarıymış??? bunların hepsi 2 kap yemek götürdüğüm için oluyor.
işler bugüne kadar kavga hır gür ile geldi ve ben artık kendi düşüncelerimden çok korkuyorum.gecenin bir yarısı arabalarını elimde anahtarla boydan boya çizmek istiyorum.evlerine zarar vermek istiyorum.bana yaşattıkları herşeyin hesabını sormak istiyorum.ve asla gizli iş çeviremiyorum yaptığım yapacağım herşey dilimde.bunu bunu yapıcam haberiniz olsun diyorum.
ufak tefek cinayetlerdeki merve aksak gibi sinsi ilerlemek ve zafere gitmek istiyorum bunun bi yolu olmalı

içimi dökmek çok iyi geldi iyi ki varsınız :KK200:
Siz Allah rızası için hasta insana yemek yapmıssınız. Boşverin içinde Allah korkusu olmayan insanları Allah aşkına. Bir sorununuz yok ki:) Kimse size hasta bir insana yemek götürdüğünüz için karışamaz ve kimseden de izin almanıza gerek yok.Annesi babası ölmüş kendi de ölsün diyen kaynınızın mı görüştüğü kız namuslarıymıs? kimse kimsenin namusu falan değil. Sizin kv kendini ne zannediyor ?

Siz Allah rızası için hasta insana yemek yapmıssınız. Boşverin içinde Allah korkusu olmayan insanları Allah aşkına. Bir sorununuz yok ki:) Kimse size hasta bir insana yemek götürdüğünüz için karışamaz ve kimseden de izin almanıza gerek yok.Annesi babası ölmüş kendi de ölsün diyen kaynınızın mı görüştüğü kız namuslarıymıs? kimse kimsenin namusu falan değil. Sizin kv kendini ne zannediyor ?

haremdeki valide sultan sanıyor kendini :D ciddiyim herkesi kontrol altında tutabileceğini sanıyor savaş açtı bana.ondan gizli hiçbir şey yapılamaz böyle düşünüyor .

Kız ayrılmiş sanırım kaynından ilgilenmediği için e haklıda ciddi var hastalık kaynın ile kvde sen gittin kızı doldurdun diye düşünüyorlar.
Madem ne desen inanmıyorlar dök içindeki zehiri ben kız yoğun bakımda yatarken sevgilisi tatile gidip ilgilenmiyorsa tabiki ayrılıkcaktı madalyamı takacakti adam olsaydında sevgiline destek verseydin şimdi beni bahane edemezdin derdim.
yaptım bu konuşmayı arkadaşım aldığım cevap ''sen aramıza girmeseydin biz zaten allah katında evliydik'' kız ölümlerden döndü Allah kitap yoktu ortada. yaa neler yapmadım ki artık tehditkar konuşmaya da başladım ama muhattaplarım gerçekten beyin fukarası.isterdim ki şöyle zekalı insanlar olsunlar en azından laftan anlarlardı.

haremdeki valide sultan sanıyor kendini :KK70: ciddiyim herkesi kontrol altında tutabileceğini sanıyor savaş açtı bana.ondan gizli hiçbir şey yapılamaz böyle düşünüyor .
hdwehf ooo sal geç ya böyle böyle anlıcak işte:) bir de Ayetel Kursi Felak Nas falan oku bu değişik insanlara karşı:)

yaptım bu konuşmayı arkadaşım aldığım cevap ''sen aramıza girmeseydin biz zaten allah katında evliydik'' kız ölümlerden döndü Allah kitap yoktu ortada. yaa neler yapmadım ki artık tehditkar konuşmaya da başladım ama muhattaplarım gerçekten beyin fukarası.isterdim ki şöyle zekalı insanlar olsunlar en azından laftan anlarlardı.
Böyle konuşurken he yav he yav işim gücüm seni ayırmak derdim kendini dünyanın merkezindemi görüyorsun derdim her yolu denemişın madem yok say cevap verme aciklama yapma onlar konuşurken sürekli alaycı şekilde sırıt.

hdwehf ooo sal geç ya böyle böyle anlıcak işte:) bir de Ayetel Kursi Felak Nas falan oku bu değişik insanlara karşı:)
Böyle konuşurken he yav he yav işim gücüm seni ayırmak derdim kendini dünyanın merkezindemi görüyorsun derdim her yolu denemişın madem yok say cevap verme aciklama yapma onlar konuşurken sürekli alaycı şekilde sırıt.
canım kızlar ne kadar pozitif his yüklediğinizi anlatamam hep karşınıza sizin gibi niyeti düzgün insanların çıkması için dua edicem :dua:

Back
X