- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
İnsallah o tarz durumlar yokturAllah korusun müge anlida ki konular geldi aklıma tam ergenliğin zirveye oturduğu yaşlar
Yaşıtlarıyla mesajlasmasindan çok kat kat büyük insanlar tarafından kaldırılabilir:/
Haklisiniz ters tepebilir ama en azından vicdanını rahatlatmak için söylemeli bence de bir kere uyarıp ters teperse karışmaz zatenBence soylemek size dusmez. Bu tur durumlar genelde ters teper. Bazen bencil olmak gerek malesef.
Haklisiniz ters tepebilir ama en azından vicdanını rahatlatmak için söylemeli bence de bir kere uyarıp ters teperse karışmaz zaten
Annesi gercekten biliyor mu ?
Birde gecenin 3üne kadar kücücük kız ne yapıyor yahu
Babasına söylemek size düşmez ama annesiyle konusabilirsiniz gibi geldi sizde kalabiliyorsa samimiyetiniz vardır illaki
Belki ben biraz kötü düşünüyorum ama babasının 13 yaşındaki kızına vereceği tepkiNe diyeceğimi de bilmiyorum aslında. Babası çok tepki verirse diye de korkuyorum. sonra Benim kızımın söylediğini anlayıp , kızıma düşman olur diye de korkuyorum.. Nasıl söylenir ki
Programın adı nedir acaba ?Kardeşim bu ay tam 13 yaşına bastı. O da kimi akşamlar 11 12ye kadar telefonun başında vakit geçiriyor ama bizim kontrolümüzde. Telefonu uzaktan kontrol edebileceğim bir program yükledim, ara wra kendi telefonumdan açıp bakıyor ne yapıyor diye. Ama gizliden yapmasını kabul edemezdim sanırım. Annesine söyleyin ama ters tepesi kuvvetle muhtemel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?