GİZLİ İNSTAGRAM

Ben karisilmasini dogru bulmuyorum.herkesin basinda annesi babasi var bana laf dusmez diye dusunurum.cocuklarini takip etsinler bi zahmet.benim de kizlarim var biri gelip dikkat et falan filan akil vermeye kalkarsa da hoslanmam acikcasi.ben karismayin derim.

Annesiyle konusun ilk etapta,belki aklına gelmemistir bilinçsizdir.Yardım edin,cünkü basına kötü seyler gelebilir özellikle baskıcı bir ailedeyse

Burada söylerken annesini kınamayacak ayıplamayacak ya da sorgulamayacak neden bu kadar tepki aldı anlamadım. Ben olsam kesin söylerdim ve bana da söylenmesini isterdim kızın sosyal medya kullanımını engellesin diye değil çaktırmadan kontrol etsin diye. Açıkçası babasının vereceği tepkinin kızın pedofili bir sapıktan ya da ele geçirilen fotoğraflarından ya da birkaç yaş büyük sevgilisinin faydalanmasından daha çok zarar vereceğini sanmıyorum. Kızını size yatılı bırakabilecek kadar samimi gören bir aile iyi niyetinizi bilir

Evde rahat kullanmamış sizde fırsat varken heveslenip uzun uzun oyalanmıştır instagramda annesi de biliyorsa sizin tekrar bir şey söylemenize gerek yok bence ne yapabilirsiniz ki 🤗

Burada söylerken annesini kınamayacak ayıplamayacak ya da sorgulamayacak neden bu kadar tepki aldı anlamadım. Ben olsam kesin söylerdim ve bana da söylenmesini isterdim kızın sosyal medya kullanımını engellesin diye değil çaktırmadan kontrol etsin diye. Açıkçası babasının vereceği tepkinin kızın pedofili bir sapıktan ya da ele geçirilen fotoğraflarından ya da birkaç yaş büyük sevgilisinin faydalanmasından daha çok zarar vereceğini sanmıyorum. Kızını size yatılı bırakabilecek kadar samimi gören bir aile iyi niyetinizi bilir
Kesinlikle bu yoruma katılıyorum.ben olsam babasına söylemesem bile muhakkak annesine söylerdim,baktım olmuyor babasına da söylerdim.çok güzel bir dille anlatırdım.Allah korusun yarın çocuğun başına birşey gelirse ömür boyu vicdan azabı çekmek var.13 yaşında çocuk bu yahu.nasılsa benim çocuğum değil karışmam banane düşüncesi bana çok yanlış geliyor.

Back
X