• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizli işler güçler .....

butuha

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
72
96
288
Merhabalar kızlar, hemen konuya gireyim. Evliliğimde hiçbir sorun yok-tu. Ailece görüştüğümüz bi arkadaş telofanla aradı ve hayırlı olsun bizimkiler ( eşlerimiz ) şirket kurmuş dedi. Ben şok oldum. Hiçbirşeyden haberimin olmadığını söyledim falan kapadım telefonu. Sonra eşime sordum. Evet zaten hemen karşı çıkacağın için sana söylemek istemedim dedi. Bu mu yani dedim ben neyim senin için falan filan tartışma uzadı gitti. O konuşmaya çalışıyor benimle ama ben yüzüne bile bakmak istemiyorum. Siz ne düşünürdünüz bu konuda abartıyormuyum acaba diyorum ama çok kırgın ve kızgınım bilemiyorumm fikirlerinizi merak ettim şimdidenn teşekkürlerr...

Haklısınız saklamaması gerekirdi asla. Hatasını anlayana kadar asla yüzüne bakmayın bence yeterli tepkiyi vermezseniz arkanızdan sürekli gizli işler çevirmeye devam eder..

Ben de yerinizde olsam çok sinirlenirdim, bu çok büyük bir karar ver haberiniz dahi yok. Uzunca süre yüzüne bakmazdım.

Merhabalar kızlar, hemen konuya gireyim. Evliliğimde hiçbir sorun yok-tu. Ailece görüştüğümüz bi arkadaş telofanla aradı ve hayırlı olsun bizimkiler ( eşlerimiz ) şirket kurmuş dedi. Ben şok oldum. Hiçbirşeyden haberimin olmadığını söyledim falan kapadım telefonu. Sonra eşime sordum. Evet zaten hemen karşı çıkacağın için sana söylemek istemedim dedi. Bu mu yani dedim ben neyim senin için falan filan tartışma uzadı gitti. O konuşmaya çalışıyor benimle ama ben yüzüne bile bakmak istemiyorum. Siz ne düşünürdünüz bu konuda abartıyormuyum acaba diyorum ama çok kırgın ve kızgınım bilemiyorumm fikirlerinizi merak ettim şimdidenn teşekkürlerr...
Haklısınız ama fazla abartmayın. Demek ki birçok durumda çok tepki veriyorsunuz artık eşiniz gizli gizli iş yürütüyor.

Haklısınız saklamaması gerekirdi asla. Hatasını anlayana kadar asla yüzüne bakmayın bence yeterli tepkiyi vermezseniz arkanızdan sürekli gizli işler çevirmeye devam eder..
Yaa böylede bi adam değil anlam veremiyorum. Ara ara böyle ticaret falan yapmak istedi rvet hepsindede karşı çıktım. Çünkü durumunuz gayet iyi gül gibi geçinip gidiyoruz ne gerek var maceraya diyorum. Yorumunuz için teşekkürlerr

Haklısınız ama fazla abartmayın. Demek ki birçok durumda çok tepki veriyorsunuz artık eşiniz gizli gizli iş yürütüyor.
Evet ara ara bu ticaret heveslerine tepki verdim . Ama ihtiyacımız yok ki gerek yok ki daha çok paraya diye düşünüyorumm

Haklısınız malesef ortak iş olmuyor eşinizde bunu inşallah kötü tecrübe etmez evlilikte karşı da çıkılsa herşeyin konuşulması danışılması taraftarıyım

Tavrınız sonuna kadar haklısınız dısardan biri gibi soylenmemesı cok kırıcı olmus. Yerinizde olsam baya Bı surundururdum.

Telefonda keşke "Size de hayırlı olsun, evet ya" deseydiniz bilmediğinizi belli etmeseydiniz. Hem daha çok bilgi edinirdiniz hem aile içinizdeki haberleşmenin kopuk olduğu izlenimi karşı tarafa geçmezdi. Her ne ise artık...

Tavrınızı sürdürün bence daha, çünkü bu tarz önemli ve doğrudan ailedeki herkesi etkileyen kararları eşler öncesinde istişare edebilmeli. Abartmıyorsunuz, gayet haklısınız.

Telefonda keşke "Size de hayırlı olsun, evet ya" deseydiniz bilmediğinizi belli etmeseydiniz. Hem daha çok bilgi edinirdiniz hem aile içinizdeki haberleşmenin kopuk olduğu izlenimi karşı tarafa geçmezdi. Her ne ise artık...

Tavrınızı sürdürün bence daha, çünkü bu tarz önemli ve doğrudan ailedeki herkesi etkileyen kararları eşler öncesinde istişare edebilmeli. Abartmıyorsunuz, gayet haklısınız.

Haberiniz yokmuş gibi davranmasaydınız keşke telefondaki kişiye...

‘Aaa bunlar nasıl bir çift ki habersiz işler çeviriyor kocası’izlenimi bırakmasaydınız...

Eşinizin yaptığı da çok yanlış...

Daha önceki tepkileriniz biraz abartılı olduğu için mi sakladı acaba?

Ama ne olursa olsun yinede kabul edilemez gizli saklı şeyler...

Tavrınız net olsun!

Karşı tarafla zaten çok samimiyiz. Herşeyimizi bilirler bizde aynen öyle. Söylediğiniz gibi davranmaya gerek görmedim. Zaten arkadaşımda çok sinirlendi ve onlarda karı koca eşime tepkililer. Eşim hatasının farkında haklısın falan diyip duruyo ama ben sindireyorum 1 hafta oldu yüzüne dahi bakmıyorum. Çocuklar için falan mecbur olmadıkça konuşmuyorum.

Bu erkeklerde ki fazla para kazanma olayını anlayamıyorum. Ben de mi bi tuhaflık var bilmiyorum. İyi bi işi var gayet memnun. Bi eksiğimiz falan yok çok şükür. Neden daha fazla para ne gerek var dimi?

Hoş olmamış elbet ama mutlaka bunun öncesi vardır yani eşinize sık sık karşı çıkmışsınız bu konularda doğru değil yaptığı ama oda gizlemiş.bazen riskli bile olsa yaptığı eşinin karşı çıkmak yerine yanında olmak gerekiyor eğer çok hevesliyse

Şöyle düşünün birde bir çocuğa birşey istediğinde sürekli hayır deyip karşı çıksanız çocuk belirli bi zaman sonra size yalan söylemeye ve kendi istediği şeyi yapmaya başlar.

Şöyle düşünün birde bir çocuğa birşey istediğinde sürekli hayır deyip karşı çıksanız çocuk belirli bi zaman sonra size yalan söylemeye ve kendi istediği şeyi yapmaya başlar.
Yani evett işte böyle de düşünüyorum. Ama evet ben karşı çıkıyorumda yapamazsın edemezsin demiyordum ki. Kafama yatmıyo sen bilirsin bence yapma diyorum. Hevesimi kaçırıyorsun diyo.

Ailenin geleceğini etkileyecek bir karar yalnız başına alınmaz. Adam sanki fırından ekmek almış gibi rahat. Sağlam bi duruş sergileyin

Yani evett işte böyle de düşünüyorum. Ama evet ben karşı çıkıyorumda yapamazsın edemezsin demiyordum ki. Kafama yatmıyo sen bilirsin bence yapma diyorum. Hevesimi kaçırıyorsun diyo.

Hah işte sorun da bu.erkekler destek istiyor ve olumsuz cümleleri sevmiyor ki eşim de öyle.

Back
X