• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizli işler güçler .....

Merhabalar kızlar, hemen konuya gireyim. Evliliğimde hiçbir sorun yok-tu. Ailece görüştüğümüz bi arkadaş telofanla aradı ve hayırlı olsun bizimkiler ( eşlerimiz ) şirket kurmuş dedi. Ben şok oldum. Hiçbirşeyden haberimin olmadığını söyledim falan kapadım telefonu. Sonra eşime sordum. Evet zaten hemen karşı çıkacağın için sana söylemek istemedim dedi. Bu mu yani dedim ben neyim senin için falan filan tartışma uzadı gitti. O konuşmaya çalışıyor benimle ama ben yüzüne bile bakmak istemiyorum. Siz ne düşünürdünüz bu konuda abartıyormuyum acaba diyorum ama çok kırgın ve kızgınım bilemiyorumm fikirlerinizi merak ettim şimdidenn teşekkürlerr...

Abartmıyorsunuz, böyle önemli konular karşılıklı konuşulup karar verilir, yalnız eşiniz ticarete atılmak istediğinde sizin tepki gösterdiğinizi okudum, siz bunu macera, heves olarak görüyorsunuz, belki kendi açınızdan haklısınız ama eşinizin amacı hedefi ticarete atılmak belki, eskiden beri ticaret yapmayı hayal ediyorsa, bunun için eline bir fırsat geçmişse kendini denemek ve amacını gerçekleştirmek istemiş olabilir, ticaret risklidir evet, işler umduğunuz gibi gitmezse tepetaklak olmak da vardır ama denemeden bilinmez, bırakın denesin, yaşayarak tecrübe etsin, öte yandan siz de danışmadığı için kırıldığınızı, böyle hayati kararları birlikte almanız gerektiğini konuşun eşinizle, evliliklerde gizli saklı iş olmaz, olursa sonu böyle olur gizli iş meydana çıkar.

Abartmıyorsunuz, böyle önemli konular karşılıklı konuşulup karar verilir, yalnız eşiniz ticarete atılmak istediğinde sizin tepki gösterdiğinizi okudum, siz bunu macera, heves olarak görüyorsunuz, belki kendi açınızdan haklısınız ama eşinizin amacı hedefi ticarete atılmak belki, eskiden beri ticaret yapmayı hayal ediyorsa, bunun için eline bir fırsat geçmişse kendini denemek ve amacını gerçekleştirmek istemiş olabilir, ticaret risklidir evet, işler umduğunuz gibi gitmezse tepetaklak olmak da vardır ama denemeden bilinmez, bırakın denesin, yaşayarak tecrübe etsin, öte yandan siz de danışmadığı için kırıldığınızı, böyle hayati kararları birlikte almanız gerektiğini konuşun eşinizle, evliliklerde gizli saklı iş olmaz, olursa sonu böyle olur gizli iş meydana çıkar.

Teşekkürler cevap için . İşte bende burda herşey yolundayken gerek varmı ki o risklere diyorum. Bide gizli saklı olması... konuşarak çözeceğiz sanırım. Tekrar teşekkürlerr..

Benim geleceğim ama benden gizli saklı mı olsun yani
hayır niye sakladığnıı düşünüyorsun ..netice işleri iyi olunca zaten eve gelen gelirden dolayı haberin olacaktı..gizli yapıp ,kazandığınıda saklayacak değildir heralde

Kötü bir durum. Arkadaşımın başına geldi. Adam gitmiş kuaför dükkanı açmış ortak,eşinden gizli. Arkadaşım çok kıskanır eşini. Adam buna rağmen gidip kuaför dükkanı açınca tabi saklamak daha mantıklı gelmiş. Eninde sonunda ortaya çıktı tabi. Adamı terketti,adam mecbur kapattı dükkanı.

Tabi sizin olayınız farklı. Bunların ki kıskançlıktan bitiyordu gizlilikten ziyade

Valla bence konunun temeline inmek lazım. Böyle bakınca haklı görünüyorsunuz ama neden eşinizin böyle yaptığını bir sorgulayın. Normalde de gizli saklı işler yapan huy edinmiş biriyse ciddi şekilde karşına alıp rest çekmen lazım.
Ama eğer sen gizli yaptığı iş konusunda üstüne sürekli baskı kuruyorsan bu seferde kendini suçlamalısın. İnsanlarım hayat içinde kurduğu hayal ve ideallere eşler saygı ve destek göstermeli

Sürekli baskı kuruyor olsa bile bu büyük bir karar şirket kurmak kolay değil Saklamasını haklı göstermez bence.İsin ucunda çocuklarının rizki var.

Back
X