Gizli numaradan arayip ilani aşk eden kişi

bu durumu esinize anlatın sonra bir sekilde cıkar neden bana demedin diye ayrı bir olay kopar

Hicbi seyi yanlis anlamadim, esinin bilgisi var ve sapik adam kv evine giriyo cikiyo. Bence bi adam, sapik bi adami annesinin yanina da sokmamali baska gelin kiz yoksa da annesi var o evde. Kocan ya adami tehdit edip bi daha babamin evine girmeyeceksin diyecekti, ya da ailesiyle konusup BU ADAMLA ILGILI ANLATAMAYACAGIM DURUMLAR OGRENDIM EVINIZE ALMAYACAKSINIZ diyecekti. Adamin oglunun karisina sulandigi adama kv cay corba ikram ediyo. Anlayamadim yani

Senin olayin konu sahibininkinden daha vahim cunku tanidigin biri bunu sana yapan. O yuzden senin durumuna yazdim. Yoksa sizin icinize siniyosa benlik durum yok tabi

keske deseydiniz oyle bir adamı kimse evinde istemez yarın oburgun baskasının karısınada yapar boylesi
Oylede napayim ortalik karistinan karisiyor cok fena. Evden uzaklastirip kapanmiyor olay. Yuzune bakmayip gorusmeyip kapanmiyor. Biri icin acilde bir digeri icin hapiste bitiyor. Sulale karisik. Artik sadece geride birakmak istiyorum.

ya Asude bayıldım sana, gerçekten. :) ben böyle atarlı insanları çok severim. elini sıkıyorum arkadaşım. bu arada arkadaşım diyebilirmiyim sana :)

Oylede napayim ortalik karistinan karisiyor cok fena. Evden uzaklastirip kapanmiyor olay. Yuzune bakmayip gorusmeyip kapanmiyor. Biri icin acilde bir digeri icin hapiste bitiyor. Sulale karisik. Artik sadece geride birakmak istiyorum.
olayın bu boyutuda var tabi neyse oylesi zaten bulur belasını sonunda

Tabi canim katil olmak o kadar kolay kadinlara gore :d yahu kocan bile adami senin icin öldürmemis kim öldürecek senin icin adam saniyosun? Kimse kimseyi kolay öldürmez zor o isler. Zaten ben gidin kvye anlatin da demiyorum baska sekilde de cozulebilirdi

adamın karısı yapar belki:) aslında bende soylenmedi diye kızardım acıkcası adam bildigin sapık tecrit edilmesi lazım

Senelerdir icli dislilar kv ile abi kardesler resmen. Uzaktan akraba deilki kayinpederle kv nin kuzeni. Kp ve kv dede kuzenler hepsi bir buyumusler ayni yastalar. Yani bahsettigim sahis bir tek bana bu sekilde yanlis yapmis. Bu arada tum sulale akrabadir hepsi akraba evliligi benim disimda disardan kimse yok. Ve kavga ciktiginda cok fena cikicaktir birbiribe vir girdinen durmucaklar hepsi akraba cunku. Kvme bi yanlisi olmadi saniyoruz olmazda. Ama simdi heleki su hamile halimle esimi goz gore gore hapte attiramam. Bu karari vermekte kolay olmafi.

O kadar yakinlarsa seni de kizi gibi gormesi lazimdi ama gormemis. Kvni kardesi gibi gordugu ne belli? Kizi yasinda evli kadina sulanan bi sapik bu. Kocanin bu adamin annenin evine girmesine izin vermesini anlamiyorum.
Ha senin kocan adam öldürecek cehalette adam olsa öldürürdu birak simdi katil edebiyatini. Dedigim gibi adami tehdit edip eve sokmayacakti ya da BILDIGIM DURUM VAR GIREMEZ EVE gibi ustu kapali konusacakti ya da en kotu ihtimal kvye ya da akli selim aile buyugune soyleyecektiniz o halledecekti kp duymazdi olur biterdi vs. Durumunuz cok absurt de farkinda degilsin neyse

Ay yeminle siteden soguttunuz beni. Sanki ben konu actim derdim var dedim. Yazan arkadasa herkesin basina gelebiliyor diye ornek verdim. Vermez olaydim... pisman ettiniz...

Sülale karışık diyorsun, kocan sindirmişken kim kan çıkaracak ben hiç anlamadım. En sinirlenecek kişi eş değil midir, senin zaten eşin biliyor. Kayınpederin mi kan çıkaracak?

Eşine neden söylemedin ki bide bayağı konuştun heraşde bukadar detay biliyorsun adam hakkında. Benim gibi bilmediğim hiç bir numarayı açmıyorum sende öyle yap

Ya boşver o şekilde halletmişler ve kabullenmişler demekki ne dersen de ne değişicek canım

Eşine söylemezsem asıl kıyamet ordan kopar biraz mantıklı hareket edin

Eşine neden soylemiyorsun. ?inanmamasindan, suçlamasindan mi endişe ediyorsun. ? Ne olursa olsun söyle sonra ortaya çıkarsa ne desen boş ,madem seni rahatsız ediyordu neden benim haberim olmadı der..
Sakın kendi başına is yapma gideyim konuşayım vs diye kim diye de bilmek için gitme eşine söyle be polis de git savcılık yada bilmiyorum. .eşinin kızgınlık ve öfkeyle zarara uğramasını engellersin buysa endişe ettiğin

Beklemen hata benim başıma böyle bişey geldi hemen eşime söyledim telefonunu eşine ver o kullansın bi kaç gün adam belki seni naz yapıyorsun zanneder en güzel eşine soyle savcıliga suç duyurusunda bulunun biz öyle yaptık bizim sapık eşime yalvarmisti bi hata olmuş diye

ben böyle durumla karşılaşsam ilk işim eşime söylemek olur. numarayı engellemeden önce telefonumu eşime yönlendiririm, eşim gerekeni yapar zaten.
eğer iş uzarsa savcılık devreye girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…