Hicbi seyi yanlis anlamadim, esinin bilgisi var ve sapik adam kv evine giriyo cikiyo. Bence bi adam, sapik bi adami annesinin yanina da sokmamali baska gelin kiz yoksa da annesi var o evde. Kocan ya adami tehdit edip bi daha babamin evine girmeyeceksin diyecekti, ya da ailesiyle konusup BU ADAMLA ILGILI ANLATAMAYACAGIM DURUMLAR OGRENDIM EVINIZE ALMAYACAKSINIZ diyecekti. Adamin oglunun karisina sulandigi adama kv cay corba ikram ediyo. Anlayamadim yaniKavgalari cok pistir karakolda biter... evine almayip gorusmeyi kesseler yine iyi ama boyle bir konuda adami keserler... olayi buyutup esimi ve ailesni hapise attircagima bu seklde karar verdik esimle. Allahtan evde baska kiz veya gelin yok.
Boyle bi karari vermekte kolay olmadi tabi. Tum bu yasananlari atlatmamda kolay olmadi. Ustelik burda konu ben deilim derdim var kosesine ben bu konuyu acmadim. Konuyu acan arkadasa herkesin basina benzer seylerin geldiginj en iyi yolunsa ilk basta esine anlatmasj gerektigini vurgulamak adina kendimden ornek verdim. Ilkginjz icin tesekkr ederim. Ama ilk okuduguzda noktalama isaretlerine baksaydiniz bu sekilde yanlis anlamaz ve konuyuda uzatmazdiniz. Yorumunuza tesekkr edrrm tekrar. Umarim basiniza bu denli bisey gelmez.
Oylede napayim ortalik karistinan karisiyor cok fena. Evden uzaklastirip kapanmiyor olay. Yuzune bakmayip gorusmeyip kapanmiyor. Biri icin acilde bir digeri icin hapiste bitiyor. Sulale karisik. Artik sadece geride birakmak istiyorum.keske deseydiniz oyle bir adamı kimse evinde istemez yarın oburgun baskasının karısınada yapar boylesi
Hicbi seyi yanlis anlamadim, esinin bilgisi var ve sapik adam kv evine giriyo cikiyo. Bence bi adam, sapik bi adami annesinin yanina da sokmamali baska gelin kiz yoksa da annesi var o evde. Kocan ya adami tehdit edip bi daha babamin evine girmeyeceksin diyecekti, ya da ailesiyle konusup BU ADAMLA ILGILI ANLATAMAYACAGIM DURUMLAR OGRENDIM EVINIZE ALMAYACAKSINIZ diyecekti. Adamin oglunun karisina sulandigi adama kv cay corba ikram ediyo. Anlayamadim yani
Senin olayin konu sahibininkinden daha vahim cunku tanidigin biri bunu sana yapan. O yuzden senin durumuna yazdim. Yoksa sizin icinize siniyosa benlik durum yok tabi
olayın bu boyutuda var tabi neyse oylesi zaten bulur belasını sonundaOylede napayim ortalik karistinan karisiyor cok fena. Evden uzaklastirip kapanmiyor olay. Yuzune bakmayip gorusmeyip kapanmiyor. Biri icin acilde bir digeri icin hapiste bitiyor. Sulale karisik. Artik sadece geride birakmak istiyorum.
Tabi canim katil olmak o kadar kolay kadinlara gore :d yahu kocan bile adami senin icin öldürmemis kim öldürecek senin icin adam saniyosun? Kimse kimseyi kolay öldürmez zor o isler. Zaten ben gidin kvye anlatin da demiyorum baska sekilde de cozulebilirdiOylede napayim ortalik karistinan karisiyor cok fena. Evden uzaklastirip kapanmiyor olay. Yuzune bakmayip gorusmeyip kapanmiyor. Biri icin acilde bir digeri icin hapiste bitiyor. Sulale karisik. Artik sadece geride birakmak istiyorum.
Tabii ki birtanemm :)ya Asude bayıldım sana, gerçekten. :) ben böyle atarlı insanları çok severim. elini sıkıyorum arkadaşım. bu arada arkadaşım diyebilirmiyim sana :)
:) süpersin yaTabii ki birtanemm :)
adamın karısı yapar belki:) aslında bende soylenmedi diye kızardım acıkcası adam bildigin sapık tecrit edilmesi lazımTabi canim katil olmak o kadar kolay kadinlara gore :d yahu kocan bile adami senin icin öldürmemis kim öldürecek senin icin adam saniyosun? Kimse kimseyi kolay öldürmez zor o isler. Zaten ben gidin kvye anlatin da demiyorum baska sekilde de cozulebilirdi
Senelerdir icli dislilar kv ile abi kardesler resmen. Uzaktan akraba deilki kayinpederle kv nin kuzeni. Kp ve kv dede kuzenler hepsi bir buyumusler ayni yastalar. Yani bahsettigim sahis bir tek bana bu sekilde yanlis yapmis. Bu arada tum sulale akrabadir hepsi akraba evliligi benim disimda disardan kimse yok. Ve kavga ciktiginda cok fena cikicaktir birbiribe vir girdinen durmucaklar hepsi akraba cunku. Kvme bi yanlisi olmadi saniyoruz olmazda. Ama simdi heleki su hamile halimle esimi goz gore gore hapte attiramam. Bu karari vermekte kolay olmafi.Hicbi seyi yanlis anlamadim, esinin bilgisi var ve sapik adam kv evine giriyo cikiyo. Bence bi adam, sapik bi adami annesinin yanina da sokmamali baska gelin kiz yoksa da annesi var o evde. Kocan ya adami tehdit edip bi daha babamin evine girmeyeceksin diyecekti, ya da ailesiyle konusup BU ADAMLA ILGILI ANLATAMAYACAGIM DURUMLAR OGRENDIM EVINIZE ALMAYACAKSINIZ diyecekti. Adamin oglunun karisina sulandigi adama kv cay corba ikram ediyo. Anlayamadim yani
Senin olayin konu sahibininkinden daha vahim cunku tanidigin biri bunu sana yapan. O yuzden senin durumuna yazdim. Yoksa sizin icinize siniyosa benlik durum yok tabi
O kadar yakinlarsa seni de kizi gibi gormesi lazimdi ama gormemis. Kvni kardesi gibi gordugu ne belli? Kizi yasinda evli kadina sulanan bi sapik bu. Kocanin bu adamin annenin evine girmesine izin vermesini anlamiyorum.Senelerdir icli dislilar kv ile abi kardesler resmen. Uzaktan akraba deilki kayinpederle kv nin kuzeni. Kp ve kv dede kuzenler hepsi bir buyumusler ayni yastalar. Yani bahsettigim sahis bir tek bana bu sekilde yanlis yapmis. Bu arada tum sulale akrabadir hepsi akraba evliligi benim disimda disardan kimse yok. Ve kavga ciktiginda cok fena cikicaktir birbiribe vir girdinen durmucaklar hepsi akraba cunku. Kvme bi yanlisi olmadi saniyoruz olmazda. Ama simdi heleki su hamile halimle esimi goz gore gore hapte attiramam. Bu karari vermekte kolay olmafi.
Sülale karışık diyorsun, kocan sindirmişken kim kan çıkaracak ben hiç anlamadım. En sinirlenecek kişi eş değil midir, senin zaten eşin biliyor. Kayınpederin mi kan çıkaracak?Oylede napayim ortalik karistinan karisiyor cok fena. Evden uzaklastirip kapanmiyor olay. Yuzune bakmayip gorusmeyip kapanmiyor. Biri icin acilde bir digeri icin hapiste bitiyor. Sulale karisik. Artik sadece geride birakmak istiyorum.
Ya boşver o şekilde halletmişler ve kabullenmişler demekki ne dersen de ne değişicek canımO kadar yakinlarsa seni de kizi gibi gormesi lazimdi ama gormemis. Kvni kardesi gibi gordugu ne belli? Kizi yasinda evli kadina sulanan bi sapik bu. Kocanin bu adamin annenin evine girmesine izin vermesini anlamiyorum.
Ha senin kocan adam öldürecek cehalette adam olsa öldürürdu birak simdi katil edebiyatini. Dedigim gibi adami tehdit edip eve sokmayacakti ya da BILDIGIM DURUM VAR GIREMEZ EVE gibi ustu kapali konusacakti ya da en kotu ihtimal kvye ya da akli selim aile buyugune soyleyecektiniz o halledecekti kp duymazdi olur biterdi vs. Durumunuz cok absurt de farkinda degilsin neyse
Illa dogruyu belletecem diye kendimi hirpaliyorum napiim huy :dYa boşver o şekilde halletmişler ve kabullenmişler demekki ne dersen de ne değişicek canım
Beklemen hata benim başıma böyle bişey geldi hemen eşime söyledim telefonunu eşine ver o kullansın bi kaç gün adam belki seni naz yapıyorsun zanneder en güzel eşine soyle savcıliga suç duyurusunda bulunun biz öyle yaptık bizim sapık eşime yalvarmisti bi hata olmuş diyeMerhaba hanımlar
Beni 1 haftadır gizli numaradan birisi arıyor adımı nerde oturdugumu evli olduğumu biliyor bende evliyim ama seni çok seviyorum gönlümessöz geciremiyorum diyor senle buluşmak istiyorum goruselim dedi ..kim olduğunu bilmiyorum sadece bu kişi beni sormuş sen beni hiç gormedin dedi
Bende kesinlikle böylebisey olmicani evli olduğumu çok sert bi şekilde bidaha aramamasini söyledim ama aramaya devam etti bende gizli noyu kapattim engelledim ..
Benim numaram kimsede yoktur yanı belli arkadaşlarimda vardır 118 den alsa hat benim ustume değil nasıl bulmuşsa bulmuş
Sınır oldum arama dedikce ariyor günde 10 15 defa arıyor esimede soyleyemedim şimdi bu kişi kapatirsan kulubeden ararim dedi ararsa ben bunu nasıl engellicem ne yapacam yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?